چقدر طول کشید تا از ترید درآمد پایدار بگیرید؟

1- نه سال به صورت مستمر که نه اما 3 سالش شاید دور بودم از مارکت

2- روزانه چند ساعت فقط پشت چارت موبایل و لپ تاپ نبودم بقیه چسبیده به کندل به کندل

3-برنامه نویس و طراح بک اند سایت

به متغیر های زیادی بستگی داره

دوستان سلام،

من خیلی تازه کارم، سوالم از کسانی هست که چندین سال در بازار هستند( بیش از ۲ سال) آیا بروکر یا پراپی یا نمیدونم صرافی میتونه راهی برای کلاهبرداری داشته باشه که پوزیشن را با ضرر ببنده؟ منظورم کلاهبرداریهای معمول مثل واریز نکردن سود یا بسته شدن حساب نیست،فقط بسته شدن عمدی پوزیشن با ضرر،یعنی قیمت واقعی بالا باشه بعد اونا یه جوری بیارن پایین تا پوزیشن حد ضرر را بزنه یا لیکوئید بشه.

مثلا مثل سایتهای شرط بندی که اگر خدای کار هم باشی باز هم بازنده ای. خوب اینو میدونیم که دست خود سایت هست مثل انفجار تو شرطبندی ،آیا تو بروکر و متا تریدر میتونن از این کارا بکنن.

وقتی به سود میرسی موی روی سرت نیست ….حتما یک شغل لازمه کنارش باشه و اگر فقط ترید انتخاب کنی هردو رو میبازی ترید به چشم شغل دوم و اضافه کاری نگاه کن و تایم خالی میتونی بک تست بگیری به راحتی و نیاز به کلا پای چارت نیست

ابن ی سوال خیلی کلیه و نمبشه ی جواب یکسان بهش داد

حداقل ۲ سال زمان لازمه ولی به توجه به جدیت و اصولی کار کردن متغیره

1-دقیقا 5 سال زمان برد برای من
2-روزانه 5-6 ساعت
3-دانشجو بودم و کنارش طراحی لباس میکردم

دقیقا درست میگین

تو مارکت نباید عجله داشته باشی هیچ مدرس سبکی نمیتونه شما رو از صفر به ۱۰۰ برسونه تنها باید نکته ها رو از سبک های مختلف در بیاری و با هم ترکیب کنی و وقت زیادی رو میطلبه برای آزمون و خطا در چارت و تنها چارت بهترین مدرس شما خواهد بود در کل باید خیلی صبور باشی و پاهای فولادی داشته باشی و برای هر سناریوی در این پروسه تریدر شدن آماده باشی

۵ سال تا لول متوسط اول

۲ سال هم برای سوار شدن کامل بر استراتژی و فهم بیشتر و درست روان بازار

و الان حدود ۳ سالی هم هست که ریز مطالب در حد فوت کوزه گری مشغولیم

و همچنان شاگرد تشنه ی تجارب جدید بازاریم الی آخر

و فک میکنم همه با من هم نظر باشند که یادگیری این بازار مثل تمام علوم دیگر ۱۰۰ ندارد و نیاز به یادگیری مدوام هست .

معمولا افرادی که هیجانی هستند هیچوقت . ادمایی که تست محورن در 6 الی 7 سال به بالا و آدمایی که ریسک محور و همزمان استراتژی محورن 4 سال قبل این سال ها فقط بازی با ناآگاهسیت .

این مارکت بقدری هوشمند هست که سالیان سال هم تجربه کسب کنی باز حریفش نیستی وهمیشه یک سوپرایز برات داره از سال ۹۰ تو این مارکت فعالیت میکنم بعد از ده سال کار شبانه روزی تازه متوجه میشی کجای داستانی استراتژی شخصی خودت رومیسازی وبه سود زیر ۱۰ درصد در ماه راضی هستی اینها واقعیت مارکت هست هر کسی هم که فکر میکنه سرشار از هوش هست ومیتونه تو زمان کوتاه تری به سود برسه گذر زمان اینو بهش نشون میده سود پایدار ومستمر زیر ده سال شوخیه افراد مقطعی سود میکنن ولی پایدار ومستمر نیست حتما در این مدت باید شغلی داشته باشین که تاثیری در معاملات شما ایجاد نکنه وگرنه دنیا واخرت رو با هم از دست میدین ودر اخر برای کوتاه شدن این زمان میتوانیددر کنار استادی که ازاین مراحل عبور کرده کسب دانش وتجربه کنید واین رو هم بدونید که سبکهای معاملاتی که پاپلیک میشوند یک پنجم دانش معاملاتی هست البته این موارد رو نگفتم که دلسرد بشین فقط خواستم بدونید این مسیر راحت وآسانی نیست واگر واقعا میخواهید موفق شوید باید مسیر رو بدونید

خیلی زیاد از 99 تقریبا تا 1404

51 تا ریپلای :joy:
ماشالا همه سود ده ان
اون 90 درصد ضرر ده هم من و البروکسیم حتما :joy:

5 ساله وارد حوزه ترید شدم از مظنه آبشده شروع کردم و با بسته شدن بروکرها به سمت اونس و جفت ارزها اومدم میتونم بگم هنوز به درآمد ثابت نرسیدم و برای شخص من همچنان پر از فراز و نشیب بوده=))

چند سال دقیقا زمان برد تا به درآمد ثابت برسید؟ روزانه چند ساعت پای چارت بودید؟ آیا شغل دیگه ای در کنار ترید داشتید؟

یلدا جان در این تاپیک سه سوال پرسیده ولی اکثر کسانی که جواب دادن بجای پاسخ به سوالهاش ، همش نصیحت و توصیه کردن و گفتن فلان کار رو باید بکنی و فلان کار رو نباید بکنی و …
لطفا فقط اگر کسی به درآمد پایدار رسیده به سوالها پاسخ بده