داداش واقا میشه به سود پایدار رسید؟
من خودم چیزی که دیدم روی 4 5 سال میانگین بود ، البته همه این ها مطمئنا 4 5 سال هر روز رو پشت چارت نبودن
به نظرم نباید دنبال زمان باشید برای این کار
و برید جلو تا وقتی که به سود مستمر رسیدین این چرخه رو تکرار کنید ![]()
پیدا کردن مشکل —> اصلاح مشکل —>ادامه یادگیری ==> پیدا کردن مشکل و …
بعد از پنج سال ترید سود شدم واقعیت اینه که این شغل یک هزار توی و هرکسی که وارد این کار میشه باید ازمون خطا های بسیار زیادی انجام بده و ازمون خطا هم خیلی زمان بره بعد از هزار تا چنلج و حل کردن خیلی از مشکل ها و حال خرابی و کال مارجین و بالاخره رنگ سود مستمر به چشم خواهی دید که به نظرم این مسیری که همش ازمون خطاس و سختی زیاد داره خوب نیست اگه یه استادی باشه که مسیر درست یاد بده خیلی زمان کمتر میشه برای به سود دهی رسیدن. با دیدن دوره اکثر اساتید متوجه شدم هیچکدوم مسیر شفاف نگفتن یا اگه گفتن خیلی سر بسته بوده امیدوارم مسیر درست پیدا کنید
هیچ کسی درامد پایدار نداره.
همه ضرردهی پایدار دارند!
اونهایی که میگن درامد پایدار دارند شک نکن دروغ میگن!
منظور از سود پایدار چیه؟
ماهیت بازار و ترید با پایدار بودن مخالفه.
اون فردی که اتریوم رو لانگ کرده بود و اتریوم به ۴۰۰۰ رسید و میلیونها دلار سود داشت در نظر همه یک نابغه ی خوش شانس بود ولی وقتی اتریوم اصلاح کرد معامله اش رو نبست و به ۲۰۰۰ رسید همون لیکوئید شد.
راستیاتش تریدرها به انواع و اقسام هستند، یک تریدر نمیتونه در همه سشن ها و همه ی حالت ها با همه روحیات موفق باشه. بهترین تعریف این هست که بگیم براورد اکثر ماه های معاملاتیش مثبت باشه.
فقط اینکه هر تریدر باید نقاط ضعف و قوت خودش رو پیدا کنه و بفهمه در کدام حالت سود دهیش معقول تر هست.
یک نقطه طلایی که بین کوه نورد و تریدر یکی هست:
هر وقت فک کنی جای پات محکمه اون موقع لحظه سقوطت رسیده
تقریبا هیچ تریدری نمیتونه بگه من سوددهی مستمر دارم
موافقم با هر استراتژی هم کار کنید هفته یا ماه های ضررده دارید و این ذات بازار و استراتژی های اونه
3 سال
و روزانه 12 ساعت مستمر پای آموزش و ترید بودم و همزمان حساب های پراپ میگرفتم و اوایل یک ماه ی بار فیلد میکردم بعد دو س ماه یکبار و اواخر به ندرت فیلد میشد
چه سبک هایی رو آموزش دیدید؟
حتنا باید شاغل باشی تا درگیر مایحتاج زندگی نباشی و بعد که از ترید درامدت بالا رفت اونوقت دیگه فول تایم ترید
من مسلط به
ict
Smart money
Nds
Volume trading : ninja
Rtm تا حدود زیادی
کلاسیک
Lit
هستم
لطفا در مورد این سبک ها بیشتر توضیح بدین
اینکه کدومشون بهترن
برای من ۶سال طول کشید تنها چیزی که بهش رسیدم باور به هدفه که داری و هر روز بدون بهانه اون برنامه که داری انجام بدی و استمرار داشته باشی نظم و انضباط واقعا میتونه ادمو موفق بکنه توی هر هدفی که داری
هر 10 سال 10 درصد سود! خندیدیم
خوب اگر بدونی اون
10 سال 10% را هم شوخی گفتم که خانومها اعتماد به نفسشون را از دست ندهند!
بیشتر میخندی!
اره هنوزم دارم میخندم!
۴۸ ساعت حدودا
با وین ریت ۹۷.۹۸
![]()
دوستان تو بازار های مالی و ترید چیزی به عنوان سود ثابت و پایدار نداریم این چیزی که به اشتباه به ما فهموندن و خیلی ها درگیر این میشن که سود ثابت به دست بیارن مثل یه کارمند
توی این بازار صحبت از سود ثابت و پایدار نیست در واقع ما باید تا حدودی رفتار ثابت و پایدار داشته باشیم که در لحظه بازار تا حدودی بتونیم رفتارمونو مدیریت کنیم بقیه مسائل توی عدم قطعیت نامعلومه
با چه سبکی کار میکنید ؟
لطفا در مورد ستاپتون بیشتر توضیح بدید
شوخی بود عزیز دل
مگه میشه همچین چیزی
مخالفم .تمام حرکات بازار معلول علت عرضه تقاضاست .
باید راهتو پیدا کنی و بفهمیش .