تریدر ها تا کی میتونن دوام بیارن

تریدر ها تو این شرایط تا کی میتونن هم از لحاظ مالی یا ساکن بودن و کاری نکردن یا انتظار میتونن دوام بیارن؟ تا کی و بر می‌گردن به شغل قبلی یا می‌مانند تا آخر جنگ شاید طرفای برج 6 یا 7 اگه کار به جنگ زمینی نکشه اگه هم شروع شد برو تو 8 سال دوم دفاع مقدس نظر شما چیه

1 لایک کرده

رفقا اگه کسی میتونه یه لطفی در حق من بکنه متاتریدر5 نسخه ویندوز رو واسه من تو روبیکا یا بله بفرسته. اینم آیدیم:erfanmh1999

1 لایک کرده

شما الان نباید به فکر ترید باشی !

اتفاقا الان باید به فکر بستن ساکت جهت اعزام باشی که قرار برای دفاع از حمله زمینی دشمن که به زودی اغاز میشه

امادگی لازم را داشته باشی!

شما کلا یک هفته هست که با بازارهای مالی اشنا شدی

زیاد نگران نباش !بعد از ۸ سال جنگیدن تبدیل میشی به یک مبارز واقعی و دوباره برمیگردی و حقت را از بازارهای مالی میگیری!

جنگ زمینی و گسترده قطعی هست!

ممنون از کامنتتون

یک تریدر باید صبور باشه.

شما سعی کی زیاد ذهنت را درگیر ترید کردن و پول از دست دادن در شرایط فعلی نکنی!

زمان برای از دست دادن پول زیاده ! اصلا نگران نباش!

تو این یک چیز اتفاق نظر داریم فعلا صبر تا همچی اوکی بشه ولی تو که وضعیتت خوبه روزی 600 میلیون درآمد داری صبر برای تو معنی نداره :heavy_dollar_sign:آخر ماه چقدر میشه درآمدت؟خیلی میشه پس چرا از ایران نرفتی؟

1 لایک کرده

ترمیناتور تریدرا (ای کاش اسم پروفایلتو این بذاری! Terminator) بر چه اساسی اینو میگی؟
من فکر میکنم توافقاتی بشه تا از حمله زمینی جلوگیری بشه. من فکر میکنم تو رده های بالا جایجایی هایی صورت گرفته! اینطور نیست؟

موقع نوشتن این خندت نگرفت استاد؟ 50 دلارتونو من تقبل کنم از این بستر میرید؟ چون اینجا رو با اون تویله ای که توش زندگی میکنید اشتباه گرفتید.:waving_hand:

2 لایک کرده