واقعاً پکیج‌فروش‌های ترید چقدر قابل اعتمادن؟ تجربه شما از پکیج‌فروش‌ها چیه؟

:broken_heart:

2 لایک کرده

تریدر پکیج فروش یا هر کسی که هر نوع پکیجی رو میفروشه از نظر من موردی نداره ، اونی که میخره مشکل داره ، بدون تحقیق بدون تفکر بدون آزمون اینا مشکل شخصیه که خرید کرده نه فروشنده …

2 لایک کرده

برای شما اشتراک رایگان تمام شده بود. در روز میتوانید یک سوال بپرسید.

2 لایک کرده

در حدی نیستی و کاری باهات ندارم گفتم بیشتر حال آدم بد میکنی تا کمک

احسنت ،درسته :100:
باید خودت حواست باشه

3 لایک کرده

ببینم در مورد ماستی که بعدا گندش دراومد پالم داره هم همینو می‌گی یا نه.

2 لایک کرده

مشکوک!!! !!! !!!

2 لایک کرده

عهههههه چرا به آدمای پاک دلی مثه من نیاز داری تا پکیچ بفروشی، کاری باهام نداشته باشی که بدبخت میشی

2 لایک کرده

شما مشکلت اینه که مقایسه مع الفارغ انجام میدی , میتونی زبان انگلیسی بخونی تحصیلات بکنی در حوزه ای که میخوای تخصصی روش کار بکنی و هزار تا راه دیگه هست که در این مقال نمیگنجد

2 لایک کرده

مشکلم اینه که پکیج نمی‌خرم

2 لایک کرده

پکیج فروش شریفی وجود نداره اونی که ادعا داره یه استراتژی سود ده داره و داره باهاش سود میکنه اگه واقعا سودده بود نمیومد خزعبلاتش رو در قالب پکیج به مردم نااگاه و ساده به چاپونه بخاطر دو قرون

2 لایک کرده

دو دسته آدم وجود دارند یک عدد که به سود مستمر میرسن و چراغ خاموش پیش میرن و از سود و استراتژی خودشون لذت میبرن یک سری آدم که از ترید نتونستن سودی کنن و ضرر کردن با حسادت زیاد انتقام خودشون با فروختن پکیج از مردم بینوا میگیرن فردی در تلگرام به اسم دکتر ترید می‌گفت امروز روی اتریوم 40000 هزار سود کردم و هر روز مبلغ سود با هوش مصنوعی در کانال قرار میداد با اهرم 100 از صبح و بعد می‌گفت از 100 تا 1000 دلار خودتون در اختیار من قرار بدید ترید کنم حساب کردم دیدم باید اتریوم با این سود اتریوم 2000 دلار باید ریخته باشه تا این سود حاصل بشه در عرض ۴ ساعت چه جوری اتریوم 2000 دلار ریخته پیام دادم گفتم چرا دروغ میگی گفت تو به من حسودی می‌کنی بعد فحش داد و بعد بلاک کرد منو دسته دیگه سود مستمر دارن و به رایگان به مردم آموزش میدن و باز همون عدد از افراد آموزش رایگان فرد پکج می‌کنند دوباره به ملت بینوا میدازن

3 لایک کرده

خوب خوبه که نمیخری حتما سوادش و داری اطلاعاتت کافیه میدونی چی بخری از کی بخری از کی نخری :ok_hand:، من طرفدار امسال شما هستم

3 لایک کرده

طرفدار هر سالم باش

1 لایک کرده

همینو بگو والاااااااااااا

2 لایک کرده