بررسی اعتبار و خدمات سایت هیوا گلد

دوستان شنبه یکشنبه که بازار تعطیله اینا چطور کار میکنن پس؟

2 لایک کرده

سلام وقت بخیر،اون کندل که سبز رنگ هستش، مربوط حوالی ساعتت ۲ تا ۳ صبح و باز شدن بازار هستش ،و دقیقا زمان باز شدن همراه با باگ هستش و باید سریعا زمان باز شدن مارکت ورود نکرد ،و بهترین زمان ترید در اتاق معاملاتی مثل فراز گلد حوالی ساعت ۱۳:۳۰ تا قبل از باز شدن شسن نیویورک یعنی ساعت ۱۶ بازار تکنیکال تره و نوساناتش کمتره و همینطور شیفت شب تا قبل ساعت ۲۳

و سعی کنید در تایم فریم یک دقیقه ورود کنید

3 لایک کرده

داداش اخریه رو دارم میگم دوازده ظهره شما میگی دو شب!؟

2 لایک کرده

باک گفتی تموم شد من ادن اوایل باهاش کار کردم یه روزایی نت خیلی بد بود نت قطع شد خودش بست معامله رو معامله ای کاملا تو سود باید بسته میشد رو باز ضرر بست انگار پول علف خرسه

2 لایک کرده

ترجیحا وقتی نت مشکل داره درسته که ورود نکنی،آره برای خودمم پیش اومده ،حتی توی فارکس هم همینطور پیش اومده ،حتی وقتی نوسان بالاس نقاط ورود و خروج هم خیلی باهم تفاوت دارن ،که بهتره TP و SL بذاری ،ولی به محض باز شدن بازار های داخلی همراه با باگ هستش و باید سریع ورود نکنی ،اینار بر حسب تجربه میگم چون من حدود ۷ ماهی میشه که دارم با بازار داخلی کار میکنم ،و ترجیحا اگه روزای شنبه و یکشنبه که بازار جهانی بسته‌س هم با زار های داخلی کار نکنی چون متاسفانه تتر روندش اصلا تکنیکالی نیست و بیشتر با فاندا پیش میره و چون این دو روز تعطیل بر اساس نرخ تتر و نوساناتش پیش میره بهتره فقط یا نظارگر بود یا فقط با دمو تمرین کرد

2 لایک کرده

چارت طلا به نقره داره؟

از هیوا گلد راضی هستین ؟

1 لایک کرده

نه دستکاری زیاد داره قطع وصل زیاد داره

3 لایک کرده

حد ضر ر و حد سود معنا نداره چون معلوم نیست در چه قیمتی بتونن عملیاتی کنن باید پای چارت باشی ببندی ان هم معمولا به ضرر معامله گر است …..این پلتفورم ها فقط برای ذوب کردن همان چند دلار پس نداز ماست و تمام….از کی مجوز گرفتن و چرا بهشون دادن وووووووووو اره مثل همه 47سال لجن زاده ای پشتش هست .

3 لایک کرده

با سلام

من کمترین اطلاعی در خصوص هیوا گلد ندارم اما بر اساس تجربه ی چند روز اخیر در اکانت دمو میتونه برای کسی مثل من که شغل دیکری نداره ممر درامد بسیار مناسبی از طریق اسکالپ طلا باشه .
فقط سایت به نظر به شدت معمولیه ، دنبال قشنگی نیستم ، اطلاعات دقیقی داخلش نیست ، ترید ها کارمزد دارن ، ندارن !
یه جوریه !

1 لایک کرده

ایرانیه دیگه
منم تازه باهاش آنا شدم اضلا نمیفهمم چقدر حجم چقدر استاپ میده

اول و آخرش کلاه برداریه

خصوصا توی تایم یک دقیقه
به هیچعنوان سمتش نرو

یه جوری قیمت ها رو برات باز و بسته میکنه که نگو

تماما اسکم
بای میزنی کلی بالاتر باز میشه
TP رو میبندی نصفش رو کم میکنه

یه شاهکار کلاه برداریه

اره هم معاملات خرید هم فروش

1 لایک کرده

هر خط اونس ۸۰۰ تومان

سنت هم داره به ارزش هر خط ۸۰ تومان

وجه تضمین هم ۵۰۰۰۰۰ تومان

1 لایک کرده

جناب شاه محمدی

نسبت دادن جرم به دیگران شامل اشخاص حقیقی یا حقوقی به صورت منتشر شده دقیقا خودش مصداق عمل مجرمانست ، کلاه شما رو برداشته ؟ اتفاقا روی تایم فریم 30 ثانیه من چندین روزه در حال اسکالپم با 2 تب - یکی هیواگلد و دیگری بایتیکل.

در نظر داشته باشید اولین ترید که در کره ی زمین انجام شده یه جورایی با طلا بوده ، همین الان حجم طلا در حال ترید با چه میدونم CADJPY اصلا قابل مقایسه نیست . در بیش از 600 نمادی که در این 10 سال روشون ترید انجام دادم حداقل برای 1 بار ففقط طلا و داجونز حجم کافی در تایم فریم های زیر 1 دقیقه رو داشتند و YM.

باز هم همون ده سال پیش بود روی تلگرام پیامی دریافت کردم از بچه های دانشگاه شریف که میخواستند صرافی بزنند و تا امروز شاهد تولد ده ها صرافی بودیم اما جایی که تخصصی رو طلا کار کنه 1 مورد نداشتیم اگر اشتباه میکنم تصحیح بفرمایید . قطعا پشتش نهنگ های خیلی گردن کلفتی باید باشن…

«کپی ترید هیواگلد | Hivagold»

:megaphone: رسانه کپی ترید (xict) مجموعه مهنیزاده
/
:yellow_circle: قبل از پیام دادن به مدیر، مطلب سنجاق (پین) شده در کانال را مشاهده کنید.
/
:bust_in_silhouette: مدیر کانال؛ @XauReza

:id_button: شناسه:
https://ble.ir/hivagoldx

من اینطور میبینمش : گروهی با پشتوانه ی قوی و در حال ظهور با آینده ای روشن

4 لایک کرده

آقا دم هیوا گلد و علی آقا و هر کی ازش اینجا نوشته گرم .

بعد از ۲ ماه آوارگی چند روزه باش آشنا شدم و امروز اولین ترید ریل اونس رو توش زدم

تو این قطعی اینترنت عالیه

حالا اینکه امنیت داره یا نه یه بحث دیگس .من خودم فعلا ۴۰ تومن توش شارژ کردم . خورده شد هم دیگه خیالی نیست . تازه اگر اینترنت وصل شه هم شاید باش ادامه بدم

البته اینم بگم این تجربه مربوط به ۳ روزه ممکنه بعدا تغییر کنه

به هر حال دم خودش و معرفی کنندش گرم !

2 لایک کرده

درود جناب امامی نژاد عزیز و سایر بزرگواران
می خواستم تجربه خودم از کار با هیوا رو خدمتتون عرض کنم:
اول بگم تمامی بازارهای مالی و پلتفرم ها دارای ریسک هستند. اما هیوا گلد که تقریبا از اوایل جنگ من باهاش آشنا شدم دارای شرایط زیر بوده برای من:
1- همونطور که آقای امامی نژاد فرمودند محیط به شدت ساده و ابتدایی و به نظر من دست و پاگیر چرا که همه دستورات باید به صورت دستی و نوشتاری باشه شامل استاپ تی پی و … که خود این موضوع برای اسکلپ به شدت اذیت کنندست و همینطور قسمتی که چارت هست در مقایسه با سایر قسمتها به شدت کوچک هست و اگه بخواهید تمام صفحه کنید به قسمت دستورات دسترسی ندارید.
2- اجرای دستورات گاهی به شدت کند هست و همینطور چارت آپدیت نمیشه به یکباره می بینید که چارت استاپ یا تی پی رو زده اما معامله هنوز باز هست و باید رفرش کنید تا درست بشه که البته این موضوع رو به خودشون هم ارجاع دادم اما متاسفانه به گردن اینترنت و مرورگر و … انداختن که من همه این ها رو تغییر دادم اما بهبودی زیادی حاصل نشد چرا که پلتفرم های دیگه مثل فرازگلد و … این مشکل رو ندارن یا خیلی کم پیش میاد.
3- از همه مهمتر(بدتر) اینه که لاتیج(حجم بندی) به شدت غیرمنصفانه ای داره برای پرتفوی استانداردش(کراس و ایزوله) هر خط(پیپت) 800 تومان به حساب میاد و برای ایزوله سنتی 80تومان و موضوع اینجاست که برای تعیین حجم ورود فقط از عدد صحیح میشه استفاده کرد و این بسیار نقطه ضعف بزرگی برای محاسبه حجم درست و مدیریت سرمایه به حساب میاد. از اون بدتر اینه که کمیسیون برای همه حساب ها به ازای هر 1 حجم 14000تومان هست که برای سنتی فاجعه است. یعنی در تایم های پایین و اسکلپ شما کلا قراره 60 70تومن در یک حجم سود کنید و شاید کمتر و 14000تومان رو به حساب هیوا بریزید. جالب تر اینه که اسپرد 10 پوینتی هم داره!!! یعنی اوردرهای شما 10 پوینت با اختلاف هم باز میشه! و همینطور برای همه حساب ها وجه تضمین 500هزارتومانی کم می کنه که واقعا برای حساب سنتی عین بی انصافی هست!!!
بعضی قوانینش رو توضیح داده و بعضی ها هم کاملا باید تجربی برسید مثل اسپرد و کمیسیون در هر حجم!!
در پایان بگم من حدودا 7 8 سالی میشه در فارکس و بازارهای مالی مشغول هستم و تقریبا با اکثر پلتفرم ها کار کردم. سعی کردم پلتفرم هیوا رو منصفانه بررسی و توصیف کرده باشم. من خودم درون اون ترید کردم مبالغ خوبی هم سود کردم و ضرر هم کردم. اما در کل خیلی کاربرپسند و شفاف نیست.
راستی هر وقت هم بازار یا بهتر بگم ساعت کاریشون تموم بشه تمام معاملات رو می بندن و افتضاح اینجاست هر وقت تشخیص بدن بازار خوب نیست و یا اینترنت هم مشکل داره کل تریدها رو چه در سود و چه زیان می بندن!!!
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم. سوالی بود خوشحال می شم بتونم در جهت شفاف سازی و کمک به دوستان پاسخگو باشم.

3 لایک کرده

جناب علوی

عجیبه من تو ۴۰ سال عمری که از خدا گرفتم هرچی علوی دیدم همه عادل و نخبه عین خودت . عالی بود اقا ممنون . در کپی ترید هم سیاست های عجیبی دارند . متاسفانه باید بگم هیوا گلد ، افتخار ملی عینا مثل پراید .

3 لایک کرده

درود دوباره به شما جناب امامی نژاد عزیز
لطف دارید آقا! من سعی کردم واقعیت ها رو بیان کنم خدمتتون.
اتفاقا از پیام های شما در این تاپیک و سایر تاپیک ها کاملا مشخصه که انسانی بسیار دانا و با تدبیر هستید قربان.
امیدوارم انسانهای شریفی مثل شما بیشتر و بیشتر باشن در جامعه که اوضاع جامعه ایرانی همه جا رو به پیشرفت باشه.
خوشحال میشم بتونم کمکی کرده باشم.
حالا که یه جورایی کار همه ماها عملا تعطیله چه بهتر که بتونیم با همفکری هم و سایر دوستان کامیونیتی بسازیم مثبت که در جهت پیشرفت هم دیگه کوشش کنیم. مثبت بخواهیم نگاه کنیم شاید اتفاقی نبوده این قطعی و جمع شدن دوستانی مثل شما در این سایت، بلکه شاید قراره کار بزرگی انجام بشه!
تندرست و پیروز باشید

3 لایک کرده

داداش فقط حواست باشه که ساعت ۷ عصر کل معاملاتت تسوسه میشه و بعد از اون از ساعت ۷ تا ۹ هر وقت دلشون خواست بازار رو باز میکنن اگر برای اینترنت هم براش مشکل پیش بیاد باز معاملات رو میبندن و شما هیچ دسترسی به معاملاتت نداری ، ولی با این همه بدی و دزدی عیان فعلا بهتر از هیچی هست فقط اینار و گفتم که حواستون جمع باشه

3 لایک کرده