شهریار تو گور لرزید با بیت آخر!!!
بسمالله الرحمن الرحیم
ای دوست فاضل، سلام و درود بر تو باد. نگاشتهی خاص و جالب تو را به دیدهی عنایت نگریستم و در دل شگفتیِ عظیم از حکایت حیاتبخش پلتفرم هیواگلد بر سر زبانم جاری گشت.
چنین به نظر میرسد که ایام ناپایداریها و کجروهایی که دست این دیو چنگالزن بر سفرهی هفتسینِ رعیت گستراند، زودی راهی نو را میگشاید. همانا در این روزگارِ پرغوغا، حضرات تریدران با گشادهدستیِ در خور تحسین، دست بر زانوی خود نهاده و پناه به درگاهِ طبیعت میبرند تا به مدد خدایی رازق، به کامیابی نائل گردند.
پلتفرم هیواگلد که بیگمان شایستهی سپاس و ستایش است، با آن نرخ ناچیز پانصد هزار تومان، نه تنها در زمرهی تجارت رونق مییابد، بلکه در دل هر عاقلی شوق و انگیزهای به وجود میآورد. تا کجا رود این نغمهی نو؟ آیا دیگر هیچکجا در عالم هستی برخواسته است تا همگان را به زرق و برقِ طلا و نقره دعوت نماید؟
سخن تو را در حقیقت مینگرم که زبان از وصف وی قاصر است و ای بسا که هیچ ندانی چه نامش نهی. اما بر همگان واضح و آشکار است که عیار این پلتفرم به مراتب بالاتر از آن است که در کلام بگنجد.
امید آنکه همگان از فیض این نعمت بهرهمند گردند و بر طبل کامیابی بکوبند.
دوستدار تو و ختم مذاکرات ، اوکه به ظرافتی زنانه وی را نمودی
و بدینسان بود که در ایام چارت فدایی این قوم دنده ها بشکست از اشک اما حال که لا الا گفتیم الی للله نیز بگوییم کین خنده های تلخ و این هوای بس نا جوانمردانه سرد از گریه غم انگیز تر است
طلا طلاست امروز
هیواگلد مهربان
صاحب طلاست امروز!
kamtarin mablaghi k mishe bahash moale zad cheghadre?
اتفاقا برای منم سواله امروز خیلی سعی کردم با سایت ازمایشیش کار کنم
همش ارور میداد
از 1 میلیون تا 100 میلیون قبول میکنه ، از هچی بهتره
فراموش نکنید اتفاقا طلا و داجونز تنها نماد هایی هستند که امکان ترید رو تایم فریم ثانیه ای براشون مهیاست فقط ای کاش دسترسی به تریدینگ ویو بود خودکار یا نیمه خودکار میزاشتم برای ترید . شانم یاری نمیکنه واقعا
تفاوت چارت تریدینگ ویو و بایتیکل رو میبینید دوستان ؟ در تریدینگ ویو با دسنرسی به سورس میتونی داشبورد تعریف کنی که در یک نگاه بهت میگه 2 تا 3 هزار خط کد و چند ده شرط در چه حاله . در بایتیکل باید با ادد کردن چندین ابزار عین میخ بشینی و اسکالپ کنی با کمترین دقت ممکن .
قدرت ترس همیشه از طمع بیشتر بوده و برای همین در فروش همیشه سود بیشتره و نوسان بالا تر . خودم رو کشتم ببخشید حالی کنم به پشتیبانی نابغه ی این ۲ تا شرکت فرود و بایتیکل که چارت معکوس ندارید میگفتن منظورتون اینورته ؟!؟!؟!
به واچ لیست من نگاه کنید میبینید نوشته یک تقسیم بر فلان چارت . با این روش شما در قله عین اب خوردن میفروشی.
اینترنت وصل شه اولین جایزه بگیر میتونه یه شرح حال بده در هر دوشون رو تخته میکنه نریدینگ ویو یک سال هم اشتراک رایگان میده اگه گزارش ارزش داشته باشه که این موارد داره .
سو تفاهم نشه فرود که کلا تعظیله باز هم خدا خیرشون بده پورش تریدینگ ویو نیست با پراید سایپا میشه رفت . فرود که رسما پیاده روی اربعینه.
تو 40 سالگی بعد از 10 سال کار تو این رشته یه مورد دردم درد شونست . واقعا نمیتونم میخ بشینم تو سن بالا اسکالپ کنم . تو تریدینگ ویو سیگنال میاد گلچین میکنی با وبهوک ما بقی خودکار انجام میشه ،
سلام ببخشید شما اینجا سیگنال انس هیواگلد میزارید ؟؟!
جایی ک سیگنال انس بزاره اگر دارید لینک یا آیدی ممنون میشم بدید
تو. ایتا یا بله. تشکر
عزیز دل سیگنال با چی بگیره طرف برا شما بزاره ؟ این باتیکل 2 زاری که 40 تا گردن کلفت هم پشتشه الارم هم نمیتونی باهاش ست کنی کلا رو استراتژی !! جمع کنید ترو قران مارو چی فرض کردید ؟ بشینیم بواسیر ترشی بندازیم که کی میخواد الارم بیاد ؟
خداویکیلی این چه جور نون خوردنه رانت رو تا کجا کردین تو گلو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در هر چی هوش مصنوعی بوده بستین با حماقت طبیعیتون پز هوش مصنوعی چیرو دارین میدین ؟ 40 سال سنمه ،10 سال پیش اولین ترید رو زدم ریش سفید نداشتم الان ریش سیاه . رفتم تو پشتیبانی بایتیکل بچه فوفول ریش در نیاورده هنوز نیم ساعت داستان دار تعریف میکنه . منو داشت گمراه میکرد دای به حال اینا که ماشین های مارو تو خیابون دیدن و اسم تریدر شنیدن فکر کردن با کلاسه کیخوان تریدر بشن گیره چه جماعتی افتادن
هیچ وقت فک نمیکردم زیر تاپیک بینظیر ترین تریدر جهان، رنک 1 لوزرای جهان کامنت بزاره:heart_eyes:![]()
![]()
خدایا مرسی این لحظاتو دیدم
راستی خوب شد اینترنت قط شد وگرنه به جای 50 دلار 55 دلار از دست میدادین استاد
الان فرضا من تو هیوا ترید رو باز کردم امکان بستن خودکارش مطلقا وجود نداره
بخوام سیگنال بعدب رو بگیرم باید عین شتر بشینم پای چارت تا هر وقت حال کرد شرایط فراهم شد وارد ترید شم
اقا ترید رقلبته . جنگه . اون ور یارو تو والستریت نشسته با 60 جور نفر کوانت و اخرین ابزار ها و 400 تا الارم تریدینک ویو که زیر 1 دهم ثانیه خودش لات سایز محاسبه میکنه وارد ترید میشه.
عزیزانی که قراره وارد کار بشین ، این ترید نیست این یه شتر که بهش میگن چرا فلانت پسه میگه چیمون عین همه کسه . به تصاویر دقت کنید . شما 70 دلار میدید خودش بهترین جا براتون وارد ترید میشه بر اسا تحلیل و بهترین جا خرج میشه / والله نونم میره بگیره در مقایسه با اینا.
دزدی تو روز روشن ، اقا تو خارج کسی رو دارین بگین ایمیل بزنه به تریدینگ ویو من متن رو به انگلیسی میتونم بدم جایزش برا شما . تو 48 ساعت فرود و بایتیکل نرفتن تو دیوار تف بندازین تو صورت من
این چارت بیتکوین یعنی تریدینگ ویو که سر الارم میخری رو 30 هزار - خرید دوم رو 67 هزار دلار با تحلیل درست میفهمی کی رو 120 تا میفروشی بیت رو
این یعنی تریدینگ ویو که دقیقا تو پنجره ی زمانی ورود الارم میده . طلا رو روی 2 هزار میخری رو 3 هزار میفروشی . با لورج هزار میدونی میشه چقدر هر 1 میلیون ؟
ولی بلد کاری حلالتون باشه اقایون فرود و بایسیکل . جسارتا اهداف و مامووریت های شما پت و مت چیه ؟؟؟؟؟؟؟ چه خدمتی میدین به مردم من یکن نفهمیدم والله.
وقتی بازار سر قیمت توافق میکنه و سر بها یا ارزش عدم توافق بسته به تایم فریم یه پنجره زمانی بسیار محدود باز میشه برای ورود یا خروج . این میشه الارم . پنجره که باز میشه تریدینگ ویو الارم میفرسته ، رو گوشی ، رو ایمیل رو سیستم . یا خودت وارد میشه یا خودش عین هولو وارد میشه . من الان فهمیدم این دو بزرگوار کلا الارم هم ندارن ! محدوده قیمتی میشه فقط ست کرد توشون . خسته نباشی
اینجا فقط ضرر میدی دوسر سوخته خوشا آنان نت دارن😂
بسته به بازار و پرتفوی انتخابی تون متغییره “راهنما” رو مطالعه کنید
سلام دوست عزیر.دوره ی اسکلپ پیشنهادیتون رو ممنون میشم معرفی کنید
حرفاتون بیشتر تبلیغی هست!