بنظرم یکی از مهم ترین معایب هیوا گلد چیزی هست که در تصویر میبینید ..من واریز کردم چندروز هم ریل کار کردم و درنهایت نظرم عوض شد و برداشت کردم مهم ترین دلیلش این بود که تعطیلی زیاد داره هربار که باز میشه احتمالش زیاده با چنین پدیده ای مواجه بشید اما واریز و برداشت مشکلی نداشتم نسبتا سریع بود (حدودا ۱۲ ساعت) ، از لحاظ اعتبار هم بررسی ایران بروکر رو میتونید بخونید که خیلی مثبت نیست
درکل بد نیست به نسبت پلتفرم های فعال در نت ملی، باتوجه به اینکه امکان معامله با ریسک کم رو داره(پرتفوی سنتی) با سرمایه کم و صبر موقتا میتونید باهاش کار کنید
دوستان عزیز سلام و قتتون بخیر . در سایت هیوا و یا فراز برای ترید چه نوع استراتژی معاملاتی توصیه میکنید . چون حد ضررها باید کوچک باشه مثلا مثل فارکس نمیشه پشت کف یا سقف قبلی گذاشت .
که در این صورت هم درصد حد ضرر خوردن بسیار بالا میره
من اسکالپ کار میکنم الفا گویا معامله زید 2 دقیقه را ممنوع کرده خیلی خنده داره . کاملا قوانین را طوری تنظیم کرده که کسی سود نکند با هیوا کار میکنم بیست روزه تا حالا مشکلی در این زمینه نداشتم البته شاید در اینده این پلتفرمم قوانینش تغییر کند
تصدقت گردم؛ حضورِ انورت پوشیده نماناد که در این روزگارِ غوغای گرانی، که دیوِ تورم بر سفره رعیت چنگ انداخته، خبرِ فرخندهای از دیار تریدران ایران زمین رسیده است:
ذکری است در مناقبِ بارگاهِ بلندمرتبتِ پلتفرم هیواگلد؛ پلتفرمی که در مروّت و گشادهدستی، حاتمِ طائی را شاگرد خویش کرده است.
عجب حکایتی است! در مملکتی که نرخِ نان و نمک هر دم افزون شود، این اعجوبه زمانه، بابِ معامله انس جهانی را با تودیعِ پانصد هزار تومان ناچیز ( پولِ شستوشوی یک تکه پراید زهوار درفته در حکیمیه هم نشود)بر همگان گشوده است.
سزاوار است پرسیده شود: کدام دارالتجاره و پلتفرم در اقصای عالم جرأت چنین کاری دارد؟
پاسخ روشن است: هیچ جا، جز درگاهِ هیواگلد!
و زبان در وصفش قاصر که گفتهاند:
نه خدا توانمش خواند، نه بشر توانمش گفت
متحیرم چه نامم، شهِ مُلکِ نقره و طلا را!