بررسی اعتبار و خدمات سایت هیوا گلد

بنظرم یکی از مهم ترین معایب هیوا گلد چیزی هست که در تصویر میبینید ..من واریز کردم چندروز هم ریل کار کردم و درنهایت نظرم عوض شد و برداشت کردم مهم ترین دلیلش این بود که تعطیلی زیاد داره هربار که باز میشه احتمالش زیاده با چنین پدیده ای مواجه بشید اما واریز و برداشت مشکلی نداشتم نسبتا سریع بود (حدودا ۱۲ ساعت) ، از لحاظ اعتبار هم بررسی ایران بروکر رو میتونید بخونید که خیلی مثبت نیست

درکل بد نیست به نسبت پلتفرم های فعال در نت ملی، باتوجه به اینکه امکان معامله با ریسک کم رو داره(پرتفوی سنتی) با سرمایه کم و صبر موقتا میتونید باهاش کار کنید

اما برای بلند مدت جزو انتخابای اخرتون باشه

سلام

چارت هیوا گلد برای من به صورت خط‌های پشت سر هم میاد مثل کندوهایی که فقط خط باسن و در تایم یک ثانیه، پشتیبانی هم نتوانست مشکلم را رفع کنه

2 لایک کرده

دوستان عزیز سلام و قتتون بخیر . در سایت هیوا و یا فراز برای ترید چه نوع استراتژی معاملاتی توصیه میکنید . چون حد ضررها باید کوچک باشه مثلا مثل فارکس نمیشه پشت کف یا سقف قبلی گذاشت .

که در این صورت هم درصد حد ضرر خوردن بسیار بالا میره

2 لایک کرده

سلام فک کنم تو قسمت اطلاعیه ها میگن بازار کی قراره باز و بسته بشه.

منظورتون اینه که بدون اطلاع رسانی بسته شده بازار؟

بعد در بلندمدت شما از کجا استفاده می‌کنین؟

1 لایک کرده

هیواگلد دات کام هست؟

2 لایک کرده

هن؟

متوجه نشدم ….

2 لایک کرده

مطمئنی؟ با کامپیوتر یا موبایل دیگه ای تست گرفتی؟

1 لایک کرده

خمیده‌ام تا چو ابرویش مرا نیز
به‌چشم مست خود حائل پسندد!

1 لایک کرده

من اسکالپ کار میکنم الفا گویا معامله زید 2 دقیقه را ممنوع کرده خیلی خنده داره . کاملا قوانین را طوری تنظیم کرده که کسی سود نکند با هیوا کار میکنم بیست روزه تا حالا مشکلی در این زمینه نداشتم البته شاید در اینده این پلتفرمم قوانینش تغییر کند

2 لایک کرده

فعلا هیوا بد نیس یادتون باشه مبلغ خیلی کمی توش بزارید چون اگر به دلیلی رفت ناراحت نشین

اسکالپ هم زدی در این پلتفرم . مشکلی نداشتی تا حالا

1 لایک کرده

چطوری به هیوا گلد وصل بشم؟ میشه توضیح بدین

3 لایک کرده

یکی بگه ایا حداقل میران خط چقدره و سنتی هم داره؟

2 لایک کرده

اوهوم

ممنون از لطفتون.

1 لایک کرده

چرا بره؟؟؟؟؟؟؟؟

1 لایک کرده

واقعا خوبه هرکی داره تبلیغ یه پلتفرم داخلی رو میکنه اینحا واسه جذب کاربر ! یکی هیوا گلد یکی فراز گلد یکی رابین سود.. ماشالا همه هم گل و بلبل هستن

4 لایک کرده

نظر بنده اینه مسئله هیچکدامشونه چون نمیتونن یک صدم هم جای یه بروکر رو بگیرن

2 لایک کرده

به این دلیل که مجوز خاصی ندارن

1 لایک کرده

«هوالرزّاق»

تصدقت گردم؛ حضورِ انورت پوشیده نماناد که در این روزگارِ غوغای گرانی، که دیوِ تورم بر سفره‌ رعیت چنگ انداخته، خبرِ فرخنده‌ای از دیار تریدران ایران زمین رسیده است:

ذکری است در مناقبِ بارگاهِ بلندمرتبتِ پلتفرم هیواگلد؛ پلتفرمی که در مروّت و گشاده‌دستی، حاتمِ طائی را شاگرد خویش کرده است.

عجب حکایتی است! در مملکتی که نرخِ نان و نمک هر دم افزون شود، این اعجوبه‌ زمانه، بابِ معامله‌ :heart_on_fire: انس جهانی را با تودیعِ پانصد هزار تومان ناچیز ( پولِ شست‌وشوی یک تکه پراید زهوار درفته در حکیمیه هم نشود)بر همگان گشوده است.

سزاوار است پرسیده شود: کدام دارالتجاره و پلتفرم در اقصای عالم جرأت چنین کاری دارد؟

پاسخ روشن است: هیچ جا، جز درگاهِ هیواگلد!

و زبان در وصفش قاصر که گفته‌اند:

نه خدا توانمش خواند، نه بشر توانمش گفت
متحیرم چه نامم، شهِ مُلکِ نقره و طلا را!

زیاده جسارت است.

5 لایک کرده

خیلی خندیدم :rofl: :woman_facepalming:

چیکارتون کرده مگه این هیواگلد؟

2 لایک کرده