سلام دوستان با توجه به اینکه ترید استرس داره چطور خودتون رو کنترل میکنید، آیا اصلا ترید برای همه مناسبه؟اگر نه راه جایگزینی هست؟
من که پیشنهادم خرید طلای کم اجرت هست.
سلام دوستان با توجه به اینکه ترید استرس داره چطور خودتون رو کنترل میکنید، آیا اصلا ترید برای همه مناسبه؟اگر نه راه جایگزینی هست؟
من که پیشنهادم خرید طلای کم اجرت هست.
هرکاری خوبی ها و بدی هایی داره و این استرس هم بعد یه مدت بخشی از وجودت میشه و کم رنگ تر میشه و توسط خودت مدیریت میشه و بهش عادت میکنی وقتی به سطح تحمل استرس بالا تو ترید برسی دیگه تو دنیای بیرون ترید توپ تکونت نمیده و پیشنهادی وجود نداره یا 100 درصد واردش میشی یا وایمیستی از دور و نگاه میکنی و میزاری همین طلا فروش ها بتازونن هم تو خرید گرون تر بهت بدن هم تو فروش کم تر ازت بخرن با هزار چرت و پرت دیگه مثل اجرت و قدیمی بودن طلا و..
افراد کمال گرا،عجول،برون گرا یا باید تغییر کنن یا دنبال شغل جایگزین بگردن
این شغل ضرر داره،صبر میخواد و منزوی کننده ست
برای من و همع… مناسب نیست.
میگی منزوی کننده آخه آدم های دورو برمون کدومشون حرف حسابی میزنن؟ یا دارن از دستاورد های بقیه یا یه موضوع بی ارزش در مورد یه فرد بی ارزش حرف میزنن یا منتظرن ما یه چیزی بگیم بخوان جلومونو بگیرن کسی سراغ داری بیاد بگه یه فرصت برای سود سراغ دارم یا دلار یا طلا قراره چیکار کنه؟ یه مشت زامبی محاصرمون کردن
منزوی بودن و تو تاریکی بودن شرف داره تا جزوی از این گله گوسفند باشیم
منزوی منظورم اینی که شما گفتی نبود
وقتی ساعت ها بشینی پای سیستم و از فعالیت های اجتماعی جدا باشی ناخودآگاه درونگرا میشی
بله،بعد از چند سال فعالیت تریدر دستش میاد چه ساعتی بشینه پای نمودار و پوزیشن بگیره و بره پی زندگی
اما از اولش اینجوری نیست
بله درسته ولی قبول کن این منزوی بودن عالیه ترید میکنی تحلیل میکنی برای خودت زندگی میکنی درگیر خودتی خودت و زندگیت مدیریت میکنی و با دستاورد هات خودت فقط خود تنهات حال میکنی و دایره امن خودت نفوذ ناپذیره دلم تنگ شده برای روزایی که فرصت میدیدم تو چارت و ایراد میگرفتم و فرصت نمیگرفتم و جلوی چشمم به تارگت میرسید ولی من وارد نشده بودم حیف حیف
ترید سه بخش داره: ۱- مهارت تکنیکال ۲- مهارت ممدیریت ریسک ۳- مهارت روانشناسی.
بخش یک و دو رو هز کسی میتونه دیر یا زود یاد بگیره اما مووضع اصلی بخش سوم هست. پس در جواب سوال شما که ترید برای چه کسانی مناسب نیست اگر از جنبه روانشناسی ترید بخواهیم نگاه کنیم این هست که ترید برای هیچ انسانی مناسب نیست برای بعضی کمتر و برای بعضی بیشتر چرا؟ چون ترید در معاملات واقعی روی فضای احتمالات هست در حالی که مغز تمام انسانها برای بقا طراحی شده و تصمیماتی که بر مبنای حس بقا گرفته میشه در فضایی که بر پایه ی احتمالات ساخته شده، ۱۰۰ درصد محکوم به شکست هست، پس یعنی چی؟ یعنی هیچ کس نباید بره سمت ترید؟ نه ارزش داره هر کسی بره سمت ترید ولی به شرط این که به غیر از مهارت تکنیکال و مدیریت ریسک بتونه سیمکشی ذهنش رو کلا تغییر بده اون تکنیکال و مدیریت ریسک رو میتونه با آموزش دیدن یاد بگیری و خیل یزود هم با کمی تجربه اجرا کین ولی یاد گرفتن روانشناسی ترید هیچ دردی رو دوا نمیکنه مگر این که تمرینهایی داشته باشه که بتونی با بارها تکرار کردنش سیستم ذهنت رو تغییر بدی، مثال انسان از سود خوشحال و از ضرر ناراحت میشه این عکس العمل هر انسانی با مغز طبیعی هست ولی تا وقتی که از سود خوحال و از ضرر ناراحت میشی (مگر در حد خیلی جزئی) در ترید موفق نخواهی شد باید سیستم دوپامین مغزت رو هک کنی و تمرینایت انجام بدی که فقط از اجرای درست و دقیق استراتژی از قبل تست شده ات خوشحال بشی این طوری دیگه ضرر و سود هیچ کدوم تو رو از استراتژیت خارج نخواهد کرد و به شکست نخواهد کشاند. این یک نمونه از تغییر سیمگشی ذهن ترید رهست که گفتم.
برای این شغل عالیه
اما برای انسان نه
این مدل زندگی کردن به طور شدید باعث آلزایمر میشه
سلام
ترید برای چه کسایی مناسب نیست؟
1-کمال گرایان
2-افراد عجول
3-افرادی که برای هزینه های روزمره زندگی محتاج درآمد ترید باشن (این مورد خیلی خیلی خطرناک تر هست)
4-اشخاصی که به دنبال رشد شخصی و بهبود مستمر نیستن
5-افرادی که خلاقیت و تواناییی حل مساله رو ندارن
6-افرادی راحت طلب که اقدام به کیس استادی و ژورنال نمیکنن
7-افرادی که دنباله رو بقیه هستن و نمیتونن راه مناسب خودشون رو پیدا کنن
8-افرادی که از مواجه با ترس و ضعف های درونیشون پرهیز میکنن
ترید برای همه خوبه. ولی همه هم برای ترید خوب نمیتونن باشن