قطعا همه انسان ها برای ترید ساخته نشدن و دوره اموزشی با اساتید دلسوز و اگاه کمی پیدا میشه که راهنمایی کنه که ایا شما برای این بازار مناسب هستی یا نه ،دلم می خواد هر کس با توجه به تجربه و علمی که داره نظرشو بده ،خودم تا اینجای کار به این نتایج رسیدم
کسی که سرمایه مازاد بر نیاز های زندگی داشته باشه تا فکرش آزاد و با کمترین دغدغه باشه .
کسی که بتونه بروز نگه داره اطلاعاتش رو و با توجه به عصر هوش مصنوعی ، سوار بر اسب تکنولوژی بشه .
کسی که از نظر روانشناسی به خودشناختی خوبی برسه و احساساتش رو بتونه مدیریت کنه .
کسی که بتونه با توجه به فضای تعصبی و بدبین جامعه ، راه خودشو ادامه بده و نظر دیگران در راهش تاثیر نزاره.
هیچ انسانی برای ترید ساخته نشده ولی بعضی انسانها برای ترید، بیشتر ساخته نشدن.
برای موفقیت در ترید بعد از داشتن یک استراتژی شفاف، غیر قابل تفسیر و بک تست گرفته حداقل در یک سال، فرد باید ذهنش رو با تمرینهای عملی کلا از نو سیمکشی کنه.
مغز انسان برای بقا رطاحی شده و رفتارهای مبتنی بر بقا در محیط چارت، که مبتنی بر احتمالات هست محکوم به شکست هست. باید دوپامینی رو که از سود کردن و ضرر نکردن میگیری با تمرینات خاص روانشتاسی از اجرای دقیق استراتژی امتحان شده ات بگیری وگرنه استارتژی عالی هم نچاتت نمیده چون یه روز ازش خارج میشی. این همون سیمکشی مجدد ذهن هست که گفتم برای تمرنای بیشتر و عملی تر درتایپیک «حل مشکلات روانشناسی» راه کارهایی نوشتم
من به عنوان یه آدم گریز فرار از جامعه که بسیار درونگرام میگم خراک آدم های مثل منه ، کسایی که صبر زیاد دارن عالیه ، بهترین کسب برای کسی که میخواد برای پول درآوردن با کسی طرف نشه درگیر چک و چک بازی نشه فقط سخته دیگه خیلی هم سخته صبرت رو به چالش میکشه روانت رو به چالش میکشه تا بهت پول بده
من ۳۷ سالمه برای ترید همه چی رو عوض کردم هرچی فکر کنی از خوابیدن و غذا خوردن بگیر تا حتی مدل نشستنم هر کار دیگه هم لازم باشه انجام میدم تا بهتر بشم ، به سن نیست باید ببینی طرف با چی راحته
نمیگم سن یه چیزیه که تعیین کنه .میگم ادما سخت تغییر میکنن . اگه قرار بود تغییر کنن سر خیلی چیزا تو اونهمه سال تغییر میکردن . بخاطر همینه ادمای موفق تعدادش کمه .
ضرر بخشی از کار است. بنابراین باید توانایی مدیریت ریسک و پذیرش ضررهای کوچک را داشته باشد. بازارها دائماً تغییر میکنند. تریدر موفق همیشه در حال یادگیری است؛ چه از بازار، چه از اشتباهات خودش. معاملهگری نیاز به توجه و تمرکز دارد، مخصوصاً در تایمفریمهای کوتاه. تریدر نباید وابسته به سیگنال دیگران باشد. در نهایت باید خودش تحلیل کند و تصمیم بگیرد.
این سوال بسیار کلی هستش، نظر من اینه که اگه واقعاً کسی مصمم باشه رو تصمیمش و بخواد یه تریدر باشه، برای رسیدن بهش خودشو تغییر میده، شخصیتشو، روانشو، افکارشو تا به تریدر بشه. برا همین گفتم که کسی که بخواد تریدر باشه، راضی میشه خودشو عوض کنه و شخصیت لازم رو به دست بیاره. با کتاب خوندن و جمع آوری اطلاع بیشتر این شخصیت رو میشه به دست آورد، با ۲ ۳ کلمه به نظرم نمیشه نسخهپیچی کرد