بنظرتون ترید مناسب چه سبک ادماییه

قطعا همه انسان ها برای ترید ساخته نشدن و دوره اموزشی با اساتید دلسوز و اگاه کمی پیدا میشه که راهنمایی کنه که ایا شما برای این بازار مناسب هستی یا نه ،دلم می خواد هر کس با توجه به تجربه و علمی که داره نظرشو بده ،خودم تا اینجای کار به این نتایج رسیدم :backhand_index_pointing_down::backhand_index_pointing_down::backhand_index_pointing_down:

کسی که سرمایه مازاد بر نیاز های زندگی داشته باشه تا فکرش آزاد و با کمترین دغدغه باشه .

کسی که بتونه بروز نگه داره اطلاعاتش رو و با توجه به عصر هوش مصنوعی ، سوار بر اسب تکنولوژی بشه .

کسی که از نظر روانشناسی به خودشناختی خوبی برسه و احساساتش رو بتونه مدیریت کنه .

کسی که بتونه با توجه به فضای تعصبی و بدبین جامعه ، راه خودشو ادامه بده و نظر دیگران در راهش تاثیر نزاره.

ویژگی هایی مثل صبور ، جسور ، پیگیر ، تحلیلگر ،

هیچ انسانی برای ترید ساخته نشده ولی بعضی انسانها برای ترید، بیشتر ساخته نشدن.

برای موفقیت در ترید بعد از داشتن یک استراتژی شفاف، غیر قابل تفسیر و بک تست گرفته حداقل در یک سال، فرد باید ذهنش رو با تمرینهای عملی کلا از نو سیمکشی کنه.

مغز انسان برای بقا رطاحی شده و رفتارهای مبتنی بر بقا در محیط چارت، که مبتنی بر احتمالات هست محکوم به شکست هست. باید دوپامینی رو که از سود کردن و ضرر نکردن میگیری با تمرینات خاص روانشتاسی از اجرای دقیق استراتژی امتحان شده ات بگیری وگرنه استارتژی عالی هم نچاتت نمیده چون یه روز ازش خارج میشی. این همون سیمکشی مجدد ذهن هست که گفتم برای تمرنای بیشتر و عملی تر درتایپیک «حل مشکلات روانشناسی» راه کارهایی نوشتم

4 لایک کرده

به نظرم به صورت پیشفرض کسی رو نداریم که ترید همونطوری به شکل پیشفرض بدردش بخوره

بازار یه نوع خاصی رو میخواد که اصلا وجود نداره :sweat_smile:

انقدر پوست طرف رو تو مسیر میکنه و اون ادم رو میتراشه که اون شکلی میشه در نهایت :slightly_smiling_face: :kitchen_knife:

2 لایک کرده

من به عنوان یه آدم گریز فرار از جامعه که بسیار درونگرام میگم خراک آدم های مثل منه ، کسایی که صبر زیاد دارن عالیه ، بهترین کسب برای کسی که میخواد برای پول درآوردن با کسی طرف نشه درگیر چک و چک بازی نشه فقط سخته دیگه خیلی هم سخته صبرت رو به چالش میکشه روانت رو به چالش میکشه تا بهت پول بده

5 لایک کرده

به نوع دیگه میشه گفت همه برا ترید ساخته شدن چون فقط کافیه بیای تو مسیر و ثابت قدم باشی

بازار خودش عوضت میکنه :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 لایک کرده

فکر میکنی کسی که مثلا چهل ساله بلند پروازه و هزاران بار تو زندگی عادی هرچی داشته با تصمیمات این شکلی از دست داده میاد بخاطر ترید تغییر میده خودشو؟

ادما اگه میتونستن راحت خودشونو عوض کنن خیلی چیزا تغییر میکرد خیلی زندگی ها اصلا نمیپاشید از هم .

من فکر میکنم خیلیا توان تغییر افکارشون رو ندارن .

2 لایک کرده

موافقم .

ولی خب متاسفانه واجبه . اگه در برابر تغییرات لازمه مقاومت کنی اصلا دیگه بین جامعه تریدر ها باقی نمیمونی وشوت میشی بیرون اصطلاحا :grinning_face_with_smiling_eyes:

موافقم یک ادم انعطاف پذیر لازم داره

1 لایک کرده

دوتا مورد اخری خودشناسی و بعدیش از ویژگی های اساسی کسیه که بخواد با ترید از صفر به یه جایی برسه

1 لایک کرده

من ۳۷ سالمه برای ترید همه چی رو عوض کردم هرچی فکر کنی از خوابیدن و غذا خوردن بگیر تا حتی مدل نشستنم هر کار دیگه هم لازم باشه انجام میدم تا بهتر بشم ، به سن نیست باید ببینی طرف با چی راحته

1 لایک کرده

نمیگم سن یه چیزیه که تعیین کنه .میگم ادما سخت تغییر میکنن . اگه قرار بود تغییر کنن سر خیلی چیزا تو اونهمه سال تغییر میکردن . بخاطر همینه ادمای موفق تعدادش کمه .

3 لایک کرده

درود برشما

جسارتاً با تمامی مواردی که گفتید مخالفم. ترید تنها برای کسی مناسبه که میخواد تریدر باشه. همین

3 لایک کرده

از نظر شما تریدر چه ویژگی های شخصیتی داره؟

سلام و درود

به نظر من هرکسی که میتونه تریدر بشه، اگه چنتا ویژگی رو در خودش رشد بده.

• اینکه بدونه بازار همیشه پول داره و میده و نیاز نیست دنبال قیمت بدو
  • اینکه بدونه نیاز نیست کل یه روند رو بگیره همینکه به اندازه هدف روزانش بگیره کافیه
  • اینکه بدونه واقع بینانه چقدر در روز میخواد در بیاره و هدف روزانه یا هفتگی داشته باشه
  • اینکه بدونه نیاز نیست حتما از اول یه روند رو بگیره هر جا که بتونه با استاپ خوب وارد شه عالیه
  • اینکه بدونه نیاز نیست حتما با روش یکی از اساتید کار کنه میتونه با روش خودش هم سود ده باشه

از اینکه ها البته زیاده ولی بنظر من اینا اصلین.

ضرر بخشی از کار است. بنابراین باید توانایی مدیریت ریسک و پذیرش ضررهای کوچک را داشته باشد. بازارها دائماً تغییر می‌کنند. تریدر موفق همیشه در حال یادگیری است؛ چه از بازار، چه از اشتباهات خودش. معامله‌گری نیاز به توجه و تمرکز دارد، مخصوصاً در تایم‌فریم‌های کوتاه. تریدر نباید وابسته به سیگنال دیگران باشد. در نهایت باید خودش تحلیل کند و تصمیم بگیرد.

این سوال بسیار کلی هستش، نظر من اینه که اگه واقعاً کسی مصمم باشه رو تصمیمش و بخواد یه تریدر باشه، برای رسیدن بهش خودشو تغییر میده، شخصیتشو، روانشو، افکارشو تا به تریدر بشه. برا همین گفتم که کسی که بخواد تریدر باشه، راضی میشه خودشو عوض کنه و شخصیت لازم رو به دست بیاره. با کتاب خوندن و جمع آوری اطلاع بیشتر این شخصیت رو میشه به دست آورد، با ۲ ۳ کلمه به نظرم نمیشه نسخه‌پیچی کرد