پیشنهاد به سرمایه‌گذار برتر: ارائه چالش‌های پراپ قابل ترید با اینترنت ملی تا زمان بازگشت نت بین‌الملل

داداش چرا ما چیزی نمیبینیم سروری به متا تریدر سرمایه گذار برتر اضافه نشده که با نت ملی وصل بشه!!!

سرمایه گذار برتر روی متا 5 یه سری سرور میاره ولی وصل نمیشه

چند روز پیش رو نت ملی وصل بود خیلی هم عالی بود

ازون روز دیگه وصل نکردند

فکر کنم دارند زیر ساخت سایت رو میارن رو نت ملی

ممنون بابت اطلاع رسانی تمامی دوستان :heart:

من به نظرم حداکثر تا نیمه اول اردیبهشت نت بین الملل وصل میشه و میشه ترید کرد. ولی سرمایه گذار برتر باید زیرساخت نت ملی هم‌فراهم کنه واسه آینده

من تمرکزم روی بررسی و پیدا کردن پراپهایی با پلتفرم خوب و اعتماد بیشتر بر روی نت ملی هست تا دیگه فشار روحی نکشم واسه اینترنت

ممنون از اطلاع رسانیتون

خواهش میکنم. موفق باشید.

واقعا هم همینه اتصال اصلا پایدار نیست، بعد این وسط پراپ هایی مث پراپ پلاس، فنفیکس،مای پراپ و… ترغیب میکنن با ملی یا کانفیگ حساب بخری، هر دوشونم یوقتایی قطع و وصلی دارن سایتشون بالا نمیاد…

هیچ کدوم اندازه ««سرمایه گذار برتر »» ارزشی برای سرمایه روانی و مالی مخاطباش قائل نیستند.

سرمایه گذار برتر بنده رو بعد خرید ۴ چالش ۱۰۰ k بن و مسدود کرد

با اون پول خودت ترید میکردی بهتر نبود🤔

این sgb یعنی عرضه نداره مثل فراز یه پلتفرم مبتنی بر وب با نت داخلی بسازه دو تا دکمه بای و سل بهش اضافه کنه؟ اون سرور IR متاش وصل میشد نمیدونم چرا اجراییش نمیکنن. اینترنت قشر ما رعیت ها که بعید میدونم وصل بشه!!

من همیشه سر مسائل روانشناسی خودمو به فاک میدم ، استرس میگرم بدجور ، ( کلا از بچگی استرسی هستم ) دکتر رفتم حتی

جدی ؟ امکانش هست حزئیات بیشتر بدید اگه ناراحت نمیشید ؟

طولانی هست ، آقای ترابی نهاد قول داده بود بعد یک ماه رفع مسدودی بشه که زد جنگ شد ( با یکی از پشتیبان هاشون به خاطر اسلیپیج زیاد بحثمون شده بود ) حتی یه ۱۰۰ k جدید گرفته بودم که هنوز فعال نشده بود اون رو هم عودت دادن

ترید برای شما شاید مناسب نباشه

چه جالب زیبا بود

پیام این رفیق مون برای 18 روز پیش بوده

الان SGB رو متا سرور ir در بستر نت ملی اورده

دوستان توجهی به این حرفا که sgb حساب منو مسدود کرد ک فلانو فلان نکنین.

همه میدونیم، sgb بهترین، حرفه ای ترین و با دسیپلین ترین شرکت پراپ در ایرانه.

و به نظرم تا نیمه اول اردیبهشت هم شرایط فعالیت رو مهیا میکنه

امروز پنجشنبه سوم اردیبهشت از پشتیانی سگب روی نت ملی دوباره سوال کردم راجع به تصمیم سگب جواب این بود عکس پیوستی: