پیشنهاد به سرمایه‌گذار برتر: ارائه چالش‌های پراپ قابل ترید با اینترنت ملی تا زمان بازگشت نت بین‌الملل

واقعا امیدواریم هرچی زودتر سرور داخلی بیارن

من تازه میخواستم ازشون حساب بگیرم

اینم از شانس ما

میشه با موبایل هم وصل شد ؟

بنده احتمال میدم با تداوم این وضعیت و با توجه به اینکه ایرانی هستش سرور های داخلی بیارن و بشه با نت ملی وصل شد.

آره من ی بار با نت بین الملل وصل شدم برام آورد

و رو نت ملی دو تا پراپ sgb و زورا رو کنار هم چند ساعتی رو متا بالا آوردم از 5 تا 7 عصر

قطعی زورا دو برابر sgb بود

کیفیت سرور sgb عالی بود

روی پراپ سرمایه پوزیشن هم میشد باز کرد؟

چون معاملات فقط کلوز اونلی هست

من یه جا خوندم بروکرهایی که روی نت ملی دارن کار میکنن دیگه به استخر جهانی وصل نیستن و عملا b-book محسوب میشن و توی اسلیپیج و موارد دیگه راحت میتونن دستکاری کنن این مورد رو هم داریم متاسفانه

بروکر abook نداریم اغلب bbook یا هیبرید )تلفیقی( هستند

به جای اینکه غم و غصه اینارو بخوریم توانایی و مهارت ترید رو اگر بالا ببریم

هر جایی ازین دنیا برامون بهشته

من یه مدت دمو بروکر زورا رو اوردم بالا کندل های اوپن بازر کاملا با فراز فرق میکرد و کلی تاخیر داشت اما بعد از چند دقیقه میومد کندل ها رو مثل بروکرای دیگه میکرد اینجور که نمیشه ترید زد مخصوصا فست اسکلپ

اون بخاطر دیلی و نقص های سرور نت ملی زورا هست

منم اونو دیدم

به مرور کاربرا وصل شوند دیلی بیشتر خواهد شد و ایشالا در آینده سرورها رو بهبود میدهند

یعنی عمدی نمیتونه باشه منظورم اینه

خبر خوبیه ممنون که نوشتی

سلام

بچه ها عملا انجام اینکار نشدنیه و یا احتمال خیلی پایین داره

اینکه sgb بخواد قیمتی که از سرور اصلی میگیره رو بیاره رو بروکر خودش بعد دوباره بده به سرور نت ملی هم فاصله قیمتی ایجاد میشه هم زمانی

یعنی شما چارتی که میبینی چیزی شبیه به خود واقعی اشه و این باعث میشه نتونی خوب معامله کنی و طبق استراتژی پوزیشن بزنی

من همون موقع که شرایط اوکی بود با چارت خودم تو بروکر wmmarket که کندل ها رو خیلی دقیق تر از بقیه بروکر ها میسازه مقایسه میکردم بعضی موقع ها تداخل داشت وای به حال الان که دیگه گزینه ای برای مقایسه نداری و عملا sgb میتونه از این قضیه سو استفاده کنه حتی با اینکه به نظر خیلی ها جزو بهترین هاست

البته شایدم من دارم اشتباه میکنم

وضعیت قاراشمیشی شده که اون سرش ناپیدا

اگر قرار بر دریافت دسترسی قانونی باشه چی؟

مثلا برای گوگل dns وایت لیست شد

برای سرور sgb هم مجوز وایت لیست میتونه صادر بشه و شایدم شده

واااای خیلی ممنون واقعا یکم امید پیدا کردیم تو این شرایط

تو این شرایط حتی پولمون توی بروکر ها هم امنیت نداره چه برسه به پراپ ها که از خداشونه یه جوری چالش های ریل و دمو رو بپیچونن دارن

نظر شخصیمه

از پشتیبانی درخصوص اضافه شدن سرور داخلی سوال کردم گفتن شایعه هست

نه دیگ

وقتی عکس میفرستن و مستند صحبت میکنن شایعه نیس

من هم پرسیدم جواب درستی ندادن

فکر میکنم درحال تست و برسی هست توسط تیم فنی شون

فکرنکنم رونت وصل شه

ممنون از به اشتراک گذاری