پس چرا واسه من سرور هاش بالا نمیاد توی عکس واسه اکثر اعضا سرور ای ار فعال شده فک کنم واسه لود شدن اولیه باید فیلتر شکن باشه ؟
سلام الان سرمایه گزار با فیلتر جواب میده؟ من دیشب تونسم با فیلتر وصل شم که روی متا بالا امد کامل ولی معامله انجام ندادم
شروع هفته امکان فعالیت داره؟
با فیلتر مشکلی ندارن؟
گیری کردیم به خدااااا
نه مشکلی ندارند
ولی فعلا خدمات پراپ سرمایه گذار برتر متوقف هست و امکان معامله نداره
حساب ها فریز شدند و در حالت close only هست
خیر حسابا فریز شدن فروش چالش هم نداره
از فراز استفاده کن
دوستان کسی خبری از اینکه سگب قراره چیکار کنه نداره؟
همونه مثل متا تریدره باید از قسمت تنظیماتش هیستوگرام رو خاموش کنی و خط مکدی رو حالت ستونی بزاری که بشه عین متا
این نفت وست تگزاس رو فراز
سلام راجب پراپ دیوابن شنیدید؟
پراپکو قابل اعتماده؟ قیمتا و شرایطش خوبه. این سرکارگذار برتر که بی خیال ما شده ما هم باید بی خیالش بشیم
پراپکو قابل اعتماده ولی یسری نکته ریز توی قوانین داره
مثل فاصله پنج دقیقه ای برای ریسک شناور
که خب اگ مطالعه کردید و حواستون هست اوکیه
درضمن صرافی کیف پول من پشت پراپکو و این اعتبارشو بالاتر هم میبره
اسپرد داوجونز خیلی زیاده ،مگه بخوای جفت ارز بزنی
ممنون. اسپرد نزدک و اس اند پی چطوره؟ و طلا؟
اسپرد اس اند پی از نزدک و اسپرد نزدک از دواجونز بیشتر هست در پراپکوی روی نت ملی من از قبل حساب دارم و بعد از مسابقه شون حسابهاش رو میزنم امیدوارم که به سود برسم و سود رو هم پرداخت کنه. متاتریدرش یکی دو روز اول خیل یتاخیر داشت دو روز آخر هفته هیچ ایرادی در متاتریدرش ندیدم روان کار می کنه
آخرین سوال من دقایقی پیش از پشتیبانی سرمایه گذار برتر و جوابشون!
من نمی تونم بگم که سگب داره اشتباه می کنه به نظرم اگر قصدش ادامه ی قوی باشه کار اشتباهی نمیکنه این کارش درست هست. ترسم از این هست که قطعی نت به خاطر شرایط طولانی تر بشه و سرانجام تصمیم بگیره که فعالیتش رو متوقف کنه یا تبدیل کنه خودش رو از پراپ به بروکر! شما چی فکر می کنید یه آنالیز درست و حسابی کنید ببینیم تکلیفمون چیه با سگب
یعنی پراپ هایی که الان دارن کار میکنن دارن اشتباه میکنن؟ یا مثلاً قابل اعتماد نیستن؟
زمان مشخص میکنه من الان نمیدونم در شرایط نت ملی پراپها در مجموع و از جنبه های مختلف چطور عمل خواهند کرد
دیروز پنجشنبه ۱۷ اردیبهست حدود ساعت ۱۷ ، تغداد اعضای کانال رو بی کا سرمایه گذار برتر ۵ هزار نفر بود امروز حمعه ساعت ۱۰:۱۲ صبح شده ۳۲۴۷۹ نفر. خود من فقط به خاطر سرمایه گذار برتر به رو بی کا عضو شدم