بزودی وصل میشه
دی ماهم که قطع شده بود چند روز بعد از پایداری نت sgb کم کم وصل شد
بزودی وصل میشه
دی ماهم که قطع شده بود چند روز بعد از پایداری نت sgb کم کم وصل شد
نه وصل نشده14:58 پنجشنبه ست- اینترنت ایرانسل
برای منم بازه نتم رایتله بدون معطل باز شد
خی بار تحمل بی اینترنتی رو با یددن صفحه گوگل بیشتر میتونیم تحمل کنیم فایده ش اینه
برتر فکر نکنم قبل از باز شدن نت بین الملل و یا اعلام رسمی دولت مبنی بر طبقاتی شدن قطعی اینترنت کاری بکنه
حق دارن فعالیت نکنن درآمد پراپ از فروش اکانته وقتی مثل قبل نمیتونه بفروشه پس پول کسایی که به سود هم رسیدن رو نمیتونه بده بعد تاپیک میزنید که اینا کلاه بردارن قبلا هم گفتم پراپی که الان فعالیت نمیکنه بهترین پراپه همه چی که درست شد از همین شرکت ها اکانت بگیرید
با سلام
ازونجایی که این مدت درامد از ترید نداشتم ،ترجیح بنده اینه که همون حساب های در حال ترید غیر فعالمون رو در بستر نت ملی دوباره فعال کنند و ادامه بدیم
من فکر میکنم اگر نخواد بیاد روی نت ملی جمع میکنه یا تبدیل میشه به بروکر
اره داداش ، اونا با نت ملی کار نمیکنند مطمعن باش ، بحث مالیاتی میاد وسط سره واریز ریالی چون دیگه تتر که نمیشه انتقال داد ، هزار تا محدودیت دیگه مجبورن تن بدن که فکر نمیکنم اینکارو بکنن
پس فقط وایسادن تا نت باز شه بعد ادامه کار ، ما هم بزور مجبوریم تن بدیم به این داستان
مطمعن باش که رفتنی هم نیستن ، ماه های عادی درامد ماهیانه سرمایه گزار چند میلیون دلاره ، دیوانه نیستن که همچین در امدیو ول کنن بره بقیه پراپ ها بخورن
منم همچین حسی دارم مثل اینکه همونطور که خودت گفتی نیاز دارن یه مدت محدود نت بین الملل بشه تا بتونن کاراشون رو بکنن چون فراز هم تو قطعی گذشته نتونست سایت رو بیاره بالا اول نت جهانی وصل شد و تو قطعی بعد که همین قطعی حال حاضر است دیگه اینا اصلا سایتشون قطع نشد بدون مشکل دارن روی نت ملی کار میکنن خدا کنه همونطور که شما گفتی باشه و با وصل شدن هر چند موقتی نت جهانی زیر ساخت هاشون رو بیارن رو نت ملی که حداقل اینجوری از کارو زندگی نیفتیم من بزرگترین حسابم توی اس جی بی هست از اونور تامین سرمایه که دومین حساب بزرگم توش بود هم ورشکست شد الانم بالای 40 روزه دسترسی به کیف پولم ندارم که کمی پول نقد کنم واسه خرج زندگیم دو بار تو روبیکا وی پی ان خریدم هر دو بار سرم و کلاه گذاشتن و بلاکم کردن واقعا نمیدونم چی باید بگم که میزان نا امیدیم رو بتونید درک کنید البته فقط من نیستم همه همینیم!
امیدوارم هر چه سریعتر به سگب دسترسی پیدا کنیم
الان چک کردم یک سرور IR به متاتریدر sgb اضافه شده با نت داخلی وصل میشه منتها هنوز بصورت close only هست یعنی نمیشه ترید جدید باز کرد.
تو رادار ایران بروکر که چیزی نبود
۲۰ تا سرور داره همشون قطع هستن
عه پس چرا رو متا تریدر ما نیست همچین سروری ؟ کاری چیزی کردی تنظیمات عوض کردی که نشون میده؟
عالی شد، فکر کنم دارن کم کم بلاخره میان کارو مجدد شروع کنند سرور ایرانی رو هم را انداختن
فکر کنم یکبار باید با اینترنت واقعی (!) وصل بشی تا سرورهاش آپدیت بشه
خدا کنه زودتر بیاد بالا خسته شدیم دیگه از دست این پراپ های الکی