یه تریدر حرفه ای جرات نمیکنه پول زیادی تو بروکرای ایرانی که نه ادرس دارن نه اعتبار قرار بده. هیچ شرکت مالی معتبری هم نیست به ایرانی ها خدمات بده. جدیدا هم که قطع اینترنت هم بهش اضافه شد. البته تحریم داخلی هم بی تاثیر نیست. دولت برای حمایت از اخودروساز داخلی، اجازه واردات خودروهای خارجی رو نمیده.، برای حمایت از بورس ایران، اجازه فعالیت قانونی بازارهای بین المللی رو نمیده
دقیقا منم از این زاویه میبنم/ اگر واقعا بروکر معتبری بود / با خیال راحت یک پولی جور میکردم و ترید میکردم/// هر لحظه امکان داره تمام بروکر هایی که به ما خدمات میدن /ببنددن برن/// 1000 دلار از سرمایه گذار برتر چالش گرفتم اونم پول وام هستش / الانم که به سرمایه گذار برتر دسترسی ندارم
سلام. منم فکر میکنم که الان پول گذاشتن توی بروکرها ریسکش از پراپها هم بیشتره. امیدوارم سگب هر چه زودتر کارش رو شروع کنه بریم سر وقت حسابهای اصلی مون ترید بزنیم
من هر دو سه روز می پرسم و اینجا آخرین جواب سرمایه گذار برتر رو پست میکنم براتون. این بار نوشتن که دارن روشهایی رو بررسی میکنن تا ببینیم چی میشه مثل این که سگب احتیاج داره که لااقل یه مدت کوتاه نت بین الملل وصل بشه حتی اگر بعدش بخواد بیاد نت ملی من این طور احساس میکنم
منتظرن ببینن آتش بس میشه یا نه، و چه مدلی ختممیشه. بر اون اساس تصمیم میگیرن. ولی احساس میکنم با توجه تغییر در پاسخ پشتیبانی، واسه هفته اول اردیبهشت احتمالا ی برنامه هایی دارن
این پیشنهادم رو اگر اکثریت بچه های سگب در این کامیونتی موافق باشن می تونیم به گوش سرمایه گذار برتر برسونیم.
سرمایه گذار برتر تا مشخص شدن نهایی وضعیت نت بین الملل بیاد روی نت ملی چالش بفروشه. چالشهای نت بین اللملش باشه تا وقتی که دولت به طور نهایی اعلام کنه که میخواد نت بین الملل رو وصل کنه یا نه
سلام امیدوارم SGB فکری به حال نت ملی بکنه امیدوارم به گوششون برسه وگرنه جاشون رو بروکر ها دارن پر میکنند
اگر سگب بیاد روی نت ملی به نظرم برای همه مون خوب میشه چون من مطمئنم که نت وصلم بشه با کوچکترین مسئله ای اختلال و قطعی دوباره شروع میشه
دوستان،نویسنده این لینک، مطالب خیلی علمی و ارزشمندی راحع به پراپها نوشته حتما بخونید و ری اکشن داشته باشید به نظرم.
امیدوارم حرفت به حقیقت تبدیل بشه
اطلاعیه رسمی سرمایهگذار برتر
معاملهگران محترم
در این روزهای دشوار، با نهایت احترام، برای شما و خانوادههای گرامیتان آرزوی سلامتی و امنیت داریم؛ و مراتب همدردی عمیق خود را با تمام خانوادههایی که در این دوران دچار فقدان و آسیب شدهاند، ابراز میداریم.
همانطور که مستحضرید، در شرایط اخیر کشور، اختلالات بیسابقهای در زیرساختهای ارتباطی و اقتصاد دیجیتال ایجاد شده است. در این روزها، بسیاری از صنایع و مجموعههای بزرگ کشور با اختلال و توقف بخشی از فعالیتهای خود مواجه شدهاند و صنعت پراپتریدینگ نیز از این شرایط بیتأثیر نبوده.
در مجموعه سرمایهگذار برتر با توجه به آمادهسازیهای زیر ساختی، فنی و تدابیر پیشبینیشده؛ تمامی حسابها، سوابق معاملاتی و سودهای ثبتشده بهطور کامل محفوظ و در امنیت کامل قرار دارند.
تیمهای فنی و اجرایی مجموعه در این مدت، بهصورت پیوسته در حال رصد شرایط و بررسی سناریوهای مختلف بودهاند و در ادامه نیز شرایط تحت رصد خواهد بود. بهمحض فراهم شدن بستر مناسب جهت ادامه فرآیندها و خدمات پایدار، اطلاعرسانیها از مسیرهای رسمی سرمایهگذار برتر منتشر خواهند شد.
از همراهی و اعتماد همیشگی شما سپاسگزاریم.
سرمایهگذار برتر
تلگرام
وبسایت
یوتیوب
اینستاگرام
ایکس
ممنون از به اشتراک گذاری فکر کنم اونها تا وقتی نت بین الملل وصل نشه فعالیت نخواهند کرد از نظر منافع خودشون اومدن روی نت ملی حاشیه های فنی و مالی و اعتباری داره براشون من تایید نمیکنم کارشون رو و فقط برداشتم رو گفتم
دقیقا همینطوره ولی چون یه سریا به تلگرام دسترسی ندارن و این اولین بیانیه رسمیشون بود طی دو ماه گذشته، تو تلگرام گفتم بگم…که یه سریا مث خود من منتظر سرمایه گذار برتر نمونن (((((
وقتی مطمئن نیستی برای چی از طرف سگب حرفی میزنی؟
به نظر من سگب تا وصل شدن نت بین الملل منتظر میمونه مشکل بزرکترا ین هست که دولت هیچوقت نگه نت بین الملل دیگه وصل نمیشه ولی همین طور قطعی نت ادامه داشته باشه. این طوری بلاتکلیفی همه چیز رو خراب میکنه
با اطلاعیه منصوب به سرمایه گذار برتر که من در پست یکی از کاربران ایران بروکر دیدم به نظر میرسه که سگب منتظر وصل اینترنت بین الملل یا اعلام رسمی هر اتفاق دیگه خواهد موند و بعد تصمیم خواهد گرفت.
الان کم کم دارن پراپ ها به نت ملی وصل میشن چرا برتر کاری نمیکنه
گوگل رفع فیلتر شده فک کنم بزودی قراره خبرای خوبی بشنویم
الان امتحان کردم نه وصل نشده ۱۴:۵۶ پنجشنبه ست