سوالای تکراری رو هوش مصنوعی یا ربات چت جواب میده !
بله درسته بعد از یکم چت کردن باهاش به اپراتور وصل میکنه .
سوالای تکراری رو هوش مصنوعی یا ربات چت جواب میده !
بله درسته بعد از یکم چت کردن باهاش به اپراتور وصل میکنه .
موافقم چندین هزار کاربر داره سگب دیگه وقتش هست که یه تصمیمی بگیره یا لااقل یه زمانبندی بده
در این میان برای دونستن اوضاع توجهتون رو به این خبر ایسنا جلب میکنم:
https://www.isna.ir/news/1405011809231/جزئیات-بسته-های-حمایتی-دولت-از-کسب-وکارهای-اینترنتی-در-شرایط
چیز خاصی گفتن؟ من که چیزی متوجه نشدم! ی سری جملات کلیشه ای و بی اثر گفتن فقط!!
تواین وضعیت حتی نمیتونن به داد کارخونه ها برسن چه برسه به کسب و کارهای کوچک دیجیتال!
خواستم بگم حرفی که زدن اینه
کاربرای سرمایه گذار برتر ! نظرتون چیه که به سرمایه گذار برتر پیشنهاد بدیم که تا روشن شدن تکلیف نهایی نت بین الملل، روی نت ملی چالشهای پراپ جدید با تخفیف بفروشه تا در نت ملی با سگب ترید کنیم.
اگر موافقید بنویسید اگر که نه من جواب پشتیبانی سگب در نت ملی رو بعد از آتش بس موقت میذارم اینجا تا ببینید که تصمیم به حرکت خاصی ندارن
واقعیت متوجه پبشنهادتون نشدم! مگه از روز اول تا الان که همه دائم به پشتیبانی پیام میدادن، پیگیر بابت چی بودن پس؟ اینکه شرکت بتونه شرایطی رو مهیا کنه که بتونیم رو نت ملی فعالیت کنیم و خب به طبع چالشم بفروشه
چیزی مگه جز این بوده از ۴۰ روز پیش تا الان!
به خاطر آتش بس۱۴ روزه بهتره که مجددا درخواستهای انبوه رو به سرمایه گذار برتر بفرستیم
آتش بسی درکار نیس نادر جان،ب زودی نقض میشه و ادامه جنگ
مممنون از نظرتون. پیشنهاد من این هست که به خاطر نیومدنش روی نت ملی نگیم راه اسکم داره میره.
پیشنهاد میکنم این حرفارو تکرار نکنین خود وایرال کردن این حرفو حدیثا باعث میشه اکثر پراپ ها اسکم بشن،سرمایه گذار برتر ب این سادگی ها از پا در نمیاد.
هر اتفاقی برای نت بین الملل بیفته ، در سال ۱۴۰۵ روی نت ملی باید بتونیم ترید کنیم
حق با شماست دوستان. پیاممو حذف کردم. امیدوارم سرمایه گذار برتر، برتر بودنش رو در ایران حفظ کنه
بزرگوارید. ممنون
اینتر نت بین المللی وصل نمیشه دیگ.. با هزار بدبختی وارد پنل سرمایه گذار برتر شدم، متاسفانه حسابارو فریز کردن نه میشه ترید زد و نه میشه حساب خرید کار پراپ سرمایه گذار برتر تمام شد امیدوار نباشید حرکتی بزنه… به گقته خودشون برای نت ملی هم برنامه ای ندارن !
به نظرم باید امکان ترید روی همین پلتفرم جهانی رو باز کنن لااقل با روشهای گرون موجود بتونیم به اینترنت وصل بشیم و ترید کنیم. اگه بتونن رو نت داخلی پیاده سازی کنن که بهتره. ادامه شرایط موجود قابل تحمل نیست.
به پیشواز اتفاقات بدی که هنوز نیفتاده نریم. این مطالب از حسن نیت هم باشه فقط پراپهای دوزاری رو شیر میکنه حتی اگر اتفاقی که میگی بیفته، تا نیفتاده به بحثش دامن زده نشه بهتره.
درسته نوید خان ولی سال ۱۴۰۵ سالی هست که باید خیلی پوست کلفتی کنیم وگرنه خیلی بد میگذره.
اگر ترید مجازی زدن حالت رو بهتر میکنه یه حساب رایگان از رابین سود بردار روی نت ملی سرت رو گرم کن خیلی بهتره.
حالا میفهمم چرا اکثر تریدرهای بزرگ ایران که پول خوب از بازار در اوردن، مهاجرت کردن
ولی باور کن اگه تریدری حرفه ای شه و پول خوبی مستمر در بیاره، ایرام واسش بهشت تره
ولی خب اینکه ایران به اوضاع افتاده آره رفتن بهتره