قطعا اگه بحران فرسایشی بشه راه حل جایگزین ارائه میدن مجبوریم صبر کنیم
در این زمان وسوسه نشدن هنر میخواد تا اسیر کلاهبرداری ها نشیم
سرمایه گذار برتر درست میشه
تریدینگ ویو و متا تریدر هم ایران بروکر امیدوارم صداش به بالاییا برسونه وایت لیست بشن
امروز وزیر ارتباطات جلسه با کسب و کارهای دیجیتال داشتن که نت برا اصناف وصل شده
جامعه ترید مهجور مونده که دست ایران بروکر میبوسه
nader
(نادر نزدکی)
آپریل 5، 2026، 4:11ب.ظ
22
مشکل این هست که این پراپها بیشترشون از قبل فیلتر بودن حالا چطور باید از دولت درخواست بستر کنن به نظرم بورس و موارد مشابه رو جایگزین خواهند کرد اگر قضیه فرسایشی بشه فکر کنم مدتها طول بکشه ولی نمیشه هیچ چیز رو پیشبینی کرد.
نه ممنون 99 بورس هنوز جاش مونده
کسی نمیره سراغ اینا
بعدم بورسم تعطیله اخه
همه تعطیلاتن
راهکار اونم با مالیات حل میکنن
سرمایه گذار برتر گدا نیست که شل میکنه دیگه
مشکل همین تریدینگ ویو و متا تریدر که باید بالاییا صداش برسونن
متاتریدر اصلا سازندش کشور برادرمون روسیه س
این وسط تر و خشک فقط الکی سوختن
حساب های رابین سود توی متاتریدر با نت ملی بالا میاد؟؟
nader
(نادر نزدکی)
آپریل 5، 2026، 7:30ب.ظ
25
نه یه محیط شبیه تریدینگ ویدیو هست که امکاناتش هنوز ناقصه نوشتم پشتیبانی میگه به مرورو کامل میکنیم
میشه مکدی دیفالت بندازی روی چارت عکسش رو بدی؟ آخه من با متاتریدر کار میکنم و مکدی متاتریدر و تریدینگ ویو فرق میکنه میخوام ببینم شبیه متاتریدر هست یا نه
nader
(نادر نزدکی)
آپریل 5، 2026، 7:39ب.ظ
29
وقتش رو ندارم. تایپیک من چیز دیگه ست اینجا
داداش کلا یک دقیقه وقت میبره
Mirhshm
(Mirhshm)
آپریل 5، 2026، 8:21ب.ظ
31
خود چارت به زور بالا میاد رو پلتفرم رابین سود چه برسه به اینکه بخوای اندیکاتور اضافه کنی !
اینا همشون از تریدینگ ویو api گرفتن و بالطبع شبیه به تریدینگ ویوهن(چه فراز چه بایتیکل-رابین سود از بایتیکل استفاده میکنه که مزخرف ترینشونه- و…)
nader
(نادر نزدکی)
آپریل 6، 2026، 12:20ب.ظ
33
آخرین جواب سرمایه گذار برتر در مورد وصل شدن به اینترنت الان
nader
(نادر نزدکی)
آپریل 7، 2026، 8:20ق.ظ
34
به نظر من سرمایه گذار برتر آخر فروردین یه حرکتی به خودش میده فردا روز مهمی هست و فکر کنم وصل شدن یا نشدن نت فردا مشخص میشه
user_41380
(امیر عظیم زاده)
آپریل 7، 2026، 8:55ق.ظ
36
ما انتظار بیشتری از سرمایه گذار برتر داریم. نت بین الملل چه وصل چه نشه، زود وصل شه یا دیر، چیزی که مشخصه ایران تو شرایط نا پایداره نت بین الملل خواهد بود. پس باید برای نت ملی شرایط رو مهیا کنن.نمیدونم منتظر چی هستن.
nader
(نادر نزدکی)
آپریل 7، 2026، 8:57ق.ظ
37
منم نمیدونم. ما از سمت خودمون نگا میکنیم اونها هم از سمت خودشون باید مقداری هم که شده ریسک کنن و امکاناتی برامون فراهم کنن
user_41380
(امیر عظیم زاده)
آپریل 7، 2026، 9:56ق.ظ
38
دوستان همت کنن هر کسی هر روز پیگیری کنه از پشتیبانی.درسته که هر روز جواب تکراری میدن ولی هجمه پیگیری و ارجاع به مدیرای شرکت بی تاثیر نیست
user_41380
(امیر عظیم زاده)
آپریل 7، 2026، 10:45ق.ظ
40
هوش مصنوعی!؟
اگه منظورتون ربات چت هست که اون فقط دو پیام اوله
بعدش که سوال بپرسید یا اعتراض کنین در ادامه کارشناس جواب میده