ممنونم از توجه شما دوست عزیز🙏
میشه درمورد سبکتون یکم توضیح بدین که بر چه اساسیه ؟
بیت کوین الان خرید داره برای ۷۴ تا ۷۵ فعلا.
البته این سیگنال تو ۶۶ بایس گفته میشد ولی خب بازم دیر نشده
بیت کوین الان خرید داره برای ۷۴ تا ۷۵
البته این سیگنال تو ۶۶ بایس گفته میشد ولی خب بازم دیر نشده.بخر و ببر
درود بر شما ، تحلیل من در 3 تایم انجام میشه که تقسیم بندی ان بر 1 - تایم ساختار 2 - تایم تحلیل 3 - تایم ورود و خروج و انتخاب حدضرر و سود هست
البته بیشترین انرزی صرف تایم تحلیل میشه که با استراتزی که ساختم از چکیده 6 سبک است تحلیل خودم را انجام میدم
خیلی از دوستان تحلیل های من را نقاشی و خارج از حوصله میدانند ( البته بیشتر دوستان و اساتید داخلی ) اما متاسفانه یا خوشبختانه بیشتر تحلیل های این سبک درست و دقیق هست
بیت کوین ۷۰ هزاری الان خریدش خوبه برای ۷۶۶۰۰
بخر و ببر
با توجه به تارگتی که رو چارت مشخصه دیدگاهتون اینه که کانال رو میشکنه با بالا درست متوجه شدم؟
خیر تارگت سبز بیشتر برام مهم هست تارگت های آبی قبلا تاچ شدن
دقت کنید دوستان بیتکوین الان جهت دار نیست و بیشتر تو فاز رنج و جمع کردن نقدینگیه. حرکت آخر تا حوالی 72000$ به نظر من یه واکنش کوتاه مدت بود به بریک اوت های اخیر تا شروع یه روند یا موج قدرتمند …
توی چارت تکنیکال الان قیمت بالای سطح مقاومتی 70000$ قرار رگرفته، ولی از طرفی هم روند ممنتوم خاصی نداره و همینوطر قیمت داره زیر سقف اخیرش درجا زدنه که میتونه نشونه توزیع و استراحت روند باشه . اوسیلاتور RSI هم توی میدلاینه یعنی نه اشباع خرید، نه فروش …
توی صورت جلسهی فدرال رزرو هم که برای بازار کریپتو ها همیشه تاثیرگذار و مهم بود شب گذشته دیدیم که امید به کاهش نرخ کمتر شده و این به معنای حمایت از بیت کوین نیست به هیچ وجه، نتیجتا خریدارها با احتیاط بیشتر و فروشندههام آماده هستن غالب شدن بر روند …
به طور کل تحلیل من اینه که اگه حمایت 70.000$حفظ بشه نمودار به صورت نوسانی بین دو سطح 70.000$ تا 72.000$ در جا میزنه و اگه حمایت 70.000$ از دست بره فروشندها قدرت میگیرن و موج اصلاحی تا 68.000$ یا حتی 66.000$ پایین میاد ( این سناریو رو محتمل تر میبینم)
در مقابل برای سناریوی صعودی باید یک شکست قاطع و با ممنتوم بالای 72.500$ رو ببینیم، در این صورت سناریوی نزولی تا 66.000$ باطل میشه و میریم برای صعودهای بیشتر احتمالا !
همینوطور توی نمودار هم واگرایی RD نزولی داریم که نشوندهندهی غلبهی فروشندههاست …
خب دوستان عزیزم همونطور که توی تحلیل های قبل گفتم موج صعودی بیت کوین با واگرایی نزولی همراه بود و بلاخره این واگرایی کار دست خریدارها داد ![]()
در حال حاضر چارت بیتکوین به یه ناحیه حساس و تصمیم گیری رسیده …
ساختار صعودی که داشتیم تو تایم پایین شکسته شده و همینطور واگرایی نزولی RSI هم پابرجا و قوی تر شده که به معنای تخلیه ی ممنتوم موج صعودی و ضعف خریدارها در نمودار هست .
در حال حاضر یه سطح خیلی مهم داریم حوالی 72000$ که قبلاً حمایت بوده و الان با تغییر ماهیت تبدیل شده به مقاومت .
سناریو چیه؟
خیلی ساده در نظر بگیریم که تا وقتی زیر 72000$ هستیم، هر پولبکی به این ناحیه میتونه فرصت شورت باشه
با تارگتهای 70000$ و بعدش محدوده 68500$
در مقابل اگه قیمت رو به بالا برگرده و خریدارها بتونن مقاومت 72000$ رو تثبیت کنن (به اصتلاح reclaim قیمت رو ببنیم) اون وقت این ریزش فعلی رو فقط در نقش یک تلهی نزولی خواهیم دید و در ادامه منتتظر حرکت دوبارهی قیمت به سمت سقفهای بالاتر خواهیم بود ( سطح 74000$ )
جمع بندی : پس دوستان دقت کنید که الان شرایط روند برای لانگ گرفتن امن نیست و بیشتر داریم وارد فاز توزیع یا اصلاح میشیم، برای لانگ گرفتن منتظر اقدام بعدی روند خواهیم شد، با تثبیت قیمت بالای مقاومت اول یعنی 72700$ میتونیم برای اهداف بالاتر به ترتیب 73800$ و 74000$ لانگ کنیم .
در سناریوی نزولی هم با شکست حمایت 70073$ میتونیم برای سطح 68500$ اقدام کنیم ( شورت )
با آرزوی موفقیت ![]()
درود. تایم فریم ماهانه، روند صعودی به روند نزولی تبدیل شده( CHoCH). قیمت به اردربلاک (OBM) برخورد کرده و موقتا ریجک شده.
درصورت بسته شدن کندل بالای۷۴۴۱۹ قیمت به سمت FVGm حرکت میکنه و بعد برخورد در صورت ریجکشن ادامه روند نزولی را خواهیم دید. TP یک و دو به ترتیب ۵۲۶۰۰ و ۴۸۶۷۷ .
تایم فریم چهار ساعته، در صورتی قیمت به ناحیه زرد رنگ ( Daily OrderBlock) حرکت میکند که ابتدا کندل زیر کف ۷۰۴۴۱ بسته شود.
وگرنه هدف FVG ( محدوده بنفش) است. مخصوصا ۷۲۱۴۵
سلام نقاط حمایت و مقاومت بیت کوین رو در چارت مشخص کردم.
در حال حاضر در سطح مهمی قرار داره و چنانچه بتونه خودش رو بالای محدوده 73700 تثبیت بکنه و بالای اون کندل مثبت روزانه ببنده به سناریو رشد وزن بیشتری میشه داد. در تایم فریم های پایین تر تیام فریم چهار ساعت در حال تثبیت بالای این محدوده هستش اما به لحاظ روزانه هنوز زوده بشه نتیجه تثبیت ازش گرفت.
سناریو پیشنهادی در صورت تثبیت پوزیشن لانگ با هدف مقاومت اولیه محدوده 76200 و سپس محدوده 79400 تا 80000 و مقاومت بعدی 84000 هزار هستش.
در صورت عدم تثبیت حمایت مهم محدوده 72500 و سپس محدوده 71300 و محدوده 69700 تا 70000 رو داره.
به لحاظ وضعیت اندیکاتورها در تایم فریم ماهانه همچنان وضعیت فروش برقرار هستش و سیگنال صعودی نداده اما به لحظا هفتگی اندیکاتورها در حال گرفت گارد صعودی هستند و میشه بر اساس اون ها با رعایت حد ضرر وارد موقعیت خرید قرار گرفت.