اینکه بیت کوین ۷۵۰هزارتا میشه بیشتر هم میشه من تریدر سبک خودمم نه کتابی خودنم نه اموزش دیدم و معامله هام هم همه یک دقیقه اهرم بالا،شبانه روز پایه چارتم بیت کوین رو قیمت ۱۲۵هزارتا بود کل دنیا گفتن خرید من گفتم ریزش تا ۵۰هزارتا وحتی بعدش هم گفتم دوباره میاد بالا النم فعلا رو هفتاد تاست و بین یک تا زیر دوماه به محدوده ۱۵۰ تا۶۰هزارتا تو همین نزدیکی میرسه،چون حرکت بازار طبق هیچ چیز جز شناخت طرز حرکت هایه کندل الگو هم قطعا هست ولی واسه فهمیدن چه الگویی قرار بزنه اخه یه موقع میبینی تغییر میکنه من اینقدر پایه چارت بودم میتونم قشنگ حس کنم این و یادتون باشه گفتم تت زیر دوماه میرسه به ۱۵۰یا۶۰ هزار و تا یک سال اینده ۲۵۰تا سیصد هزار تا میشه،شاید بعضی ها بگن مگه میشه توکن میکس رو و خیلی توکن هایه دیگه میکس ۱۲سنت لیست شد کمتر از سه ماه شد ۲۰دلار هیچ وقت قیمت رو نبینین درصدی که اومد رو ببینین یعنی اگه بیت کوین تو این قیمت اونجور بیاد مثل میکس میشه بالایه دو میلیون سه ملیون دلار،فراموش نکنید بیت کوین اونا که توکنن اعتباری ندارن
دائم به شاگردانم این اصول را تکرار میکنم و اینجا هم بیان میکنم شاید مورد استفاده بعضی از دوستان قرار بگیرد
3 اصل تریدر بنظر من:
1- به چارت از نزدیک نگاه نکنید
2- خط روند دوست و مورد اعتما ما هست
3- قیمت مهم نیست
خارج از بحث تکنیکال و اخبار خواهشا دوستانی که در مارکت های مالی فعالیت دارند در مبحث ماتریکس نیز تحقیق کنند چون تمامی مارکت های مالی که بسیار ناچیز در مقابل جهان هستی هست از ماریکس جهانی پیروی میکنند و این ماتریکس نقشه و راه چندین سال جلوتر را در دل خود دارد و تنها اتفاقات باید رخ دهد تا اهداف ماتریکس تاچ شود ؛ نمی خوام زیاد وقت دوستان را بگیرم اما حرکت جهان هستی و تمامی زیر مجموعه های ان که مارکت های مالی نیز هستند باید از نقطه X حرکت کرده تا به نقطه Y برسد در ماتریکس زمان مفهوم ندارد اما حتما هدف انتقال از نقطه X به Y اتفاق خواهد افتاد
نویسنده : چشم شاهین
جالبه ظاهرا خیلی شبیه الیوته این سبک معاملاتی🤔
خیر الیوت نیست و اصلا شباهتی بین این دو سبک نیست ، در امواج الیوت : تحلیلی است که قیمت داراییهای مختلف در قالب الگوهای مشخصی به شکل موج، بالا و پایین میشوند در صورتی که این تحلیل ربطی به طول و اندازه امواج ندارد . در امواج الیوت از دو نوع موج انگیزشی و اصلاحی تشکیل میشوند که هر کدام قوانین خاص خود را دارند که در این تحلیل هیچکدام از این قوانین رعایت نشده
بنظرم در این زمان بهترین فرصت برای اموزش و مهارت در تحلیل هست که دوستان نباید از دست بدهند ، متاسفانه ایرانی ها همیشه چوب عدم آموزش های لازمه را در طول تاریخ خورده و ضررهای بسیار بزرگی کرده اند
در استراتژیNDSمجاز هستیم با دیدن 3 ورود کنیم// بعضی مواقع این شکل تشخیصش در تایم فریم های مختلف سخت میشه/ بخاطر همینه که وقتی تحلیلی میدم در پایینش مینویسم کم ریسک یعنی اگر استاپ زده بشه در تحلیلم اشتباه کردم/ اگر استاپ پوزیشن پر ریسک زده بشه یعنی عدد 3 رو درست تشخیص ندادم و زود ورود کردم ولی تحلیل سرجاش هست
حالا اگر در این پوزیشن پر ریسک به زیر 67322 بره /من در انتخاب تایم فریم تشخیص 123 اشتباه کردم/ در این حالت برای تشخیص 123 باید برم تایم فریم بالاتر تا شفاف ببینم
اگر استاپ در ساختار یک ساعتع زده بشه / برام ساختار 4 ساعته فعال میشه و همچنان استاپ65566 معتبر هستش
محدوده ای که خیلی در مورد بیت کوین مهمه و خیلی جاها دیدم که میگن قراره بهش واکنش نشون بده محدوده 40 تا 42 هزار دلاره
حالا کی قراره بهش برسه رو نمیدونم ولی این رو میدونم وقتی که اکثر تریدرا روی یک محدوده ای به توافق میرسن از اونجا ی حرکت بزرگ شکل میگیره
من خودم شخصا منتظر رسیدن قیمت به این محدوده هستم البته ممکنه تا رسیدن به اونجا کلی بالا بزنه و تریدرا رو وارد کنه
راستش این قضیه ماتریکس و نقطه X و Y که میگی منو بدجور یاد تئوری بازیها و الگوریتمهای مارکت میکر انداخت. انگار یه دیتای از پیش تعیین شده دارن و قیمت فقط یه وسیله س که اون تارگتهای زمانی و قیمتی رو تاچ کنه و ما این وسط فقط نوسانها رو میبینیم
دقیقا به نکات خوبی دست پیدا کردید
ممنون از توضیحتون. مشتاق این سبک شدم
درود بر شما دوست گرامی ، الان که این چارت را قرار میدم در سایت باید منتظر این باشم که یک تعداد ادم بیان بگن نقاشی کردی ، این سبک مگه هنوز هم هست یا هزار صحبت دیگه که خارج از حوصله من و شما هست
دوست عزیز آقای داوینچی را همه بعنوان نقاش بزرگی میشناسند که البته کاملا اشتباه است چون اقای داوینچی مهندسی بزرگ و مغزی بسیار چند بعدی داشت که برای طراحی و ساخت تجهیزات و یا هر آنچه نیاز داشت اول طرح ان را طراحی و ترسیم میکرد و به همین دلیل بیشترین ادمها ایشان را نقاش میدانند
اینجا و کلا در ایران دنبال این نیستیم که از نقاط قوت همدیگر استفاده کنیم بلکه دنبال این هستیم همدیگر را تخریب کنیم ، اگر پزشکی یا مهندسی یا هر شخصی موفقی را در زمینه فعالیت خود ببینیم بجای انکه نزدیک شویم و نقاط قوت همدیگر را تقویت و نقاط ضعف همدیگر را پوشش دهیم ، خیلی راحت دنبال تخریب هستیم حتی حاضر میشویم خودم افت و کوچکتر شویم اما نفر موفق را به پایین بکشیم
دنیای مجازی شده جولانگاه انسان هایی برای توهین و فحاشی و بدست اوردن کاذب انچه در دنیای حقیقی نتوانستند بدست بیاورند لذا باید پرهیز کرد از ادمهای کوتاه قد که اگر با انها هم کلام شوید انقدر با شما و مغز شما اصطحکاک ایجاد میکنند تا قد شما را هم کوتاه و همانند انها شوید
از اینها رد بشیم تحلیل سبک های مختلف دارد که همه قابل احترام هستند که تمامی تحلیل ها نقاطی ضعف و قوت دارند لذا بنده به این نتیجه رسیدم که باید سبک های مختلف را فرا بگیرم و سبک خودم را که با روحیات و شخصیت بنده همخوانی دارد را بسازم ، امیدوارم از سبک ناقابل بنده استفاده کرده باشید
هر سئوال و یا امری باشد در خدمت هستم و سر و پا پاسخ خواهم داد در حد سواد و علم ناچیزی که دارم
از نظر من واقعا مهم نیست ادما در مورد سبک یا چارتم چی میگن. مهم اینه ادم خودش با سیستمی که داره سازگار باشه. دمت گرم که دیدگاهتو میگی
درود دوست عزیز ، مشخص شد که تحلیل تکنیکال با ترکیب تحلیل ماتریکس درست جواب میده
دوباره یادآوری میکنم به بعضی از دوستان هیچ ادعایی در تحلیل ندارم ، نقاشی میکنم ، سبکم هم قدیمی هست و از این قبیل لطفا نه وقت خودتان را بگیرید نه وقت من
فقط فقط جهت تبادل اطلاعات با این دوست عزیز پست گذاشتم پس کسی خودش به زحمت نندازه
درود
شاید خنده دار باشه نظر من در ارتباط با بیتکوین
من دوسال هست که این بازارو شناختم
خیلی دنبال اصطلاحات این بازار نبودم بیشتر روی رفتار کندلها و الگوهای تکرار شونده و کانالها کار کردم
کلا از چارت شلوغ و سخت نگاه کردن به بازار فرار میکنم
در واقع فقط نگاه به کندلها برام مهم بوده
نتیجه اینکه در چارت ماهیانه بیت کوین کف حدود 59600هست
که خیلی مهمه و از اونجا دوتا سناریو وجود داره
اول که این کف برای ریزش تثبیت نشه که بازار در ادامه قطعا الگوهای صعودی خواهد داد
دوم اینکه اگر تثبیت بده برای ریزش دیدگاه من در چارت ماهیانه
که میتونه تا چند ماه آینده باشه ریزش سنگین بیتکوین
حتی تا زیر 10000و پایینتر باشه
جسارت کردم کنار اساتید:folded_hands:![]()
موفق باشید
تحلیل اشتباه در 4 ساعته بیتکوین
ساختاری که انجام شده در 4 ساعتع
فعلا در معلاملات روزانه در مسیر لانگ هستیم تا محدوده 70 هزارتا
در جهت لانگ صبر باید کرد//// چنین تحلیلی برای گرفتن پوزیشن دارم (15 دقیقه)
ممنون از اینکه دیدگاهتون رو گفتین، به هرحال بازار کریپتو ثابت کرده هیچ چیز غیر ممکن نیست