همه چیز در مورد بیت کوین | پاتوق تحلیل و اخبار آپدیت 🚀

بیت داره رنج میزنه

حواستون به حمایت های تاریخی مهم باشه

عددای ۶۱ و ۵۹ هزار توی تاریخچه قیمت بیتکوین عددای مهمیه

اگر اینا رو از دست بده ممکنه ریزش خیلی شدید بشه

جنگ و بحران همیشه میتونه تاثیر خیلی مستقیمی روی قیمت بیت داشته باشه و الان هم تنش زیاده

اگر بیت ریزش کنه، اکثر آلتکوینا پشت سرش نزولی میشن مگر که فاندا متفاوتی داشته باشن

تا زمانی که تنش وجود داره، من روی بیت نزولی ام

4 لایک کرده

این تحلیل هوش مصنوعی انجام داده. البته اعتبارش زیاد نیست ولی به بخشی ازش میشه استناد کرد. البته این تحلیل بیت کوین شرایط جنگی حال حاضر در نظر نگرفته.

4 لایک کرده

همیشه شنیدیم زمانی که بحران خاصی در دنیا اتفاق می‌افته، انس جهانی طلا به عنوان یک پناهگاه امن برای سرمایه‌گذارها عمل می‌کنه و به خاطر هجوم سرمایه‌گذارها صعودی میشه.

اما در کمال تعجب در ۱۸ روز اخیر قضیه به این شکل نبوده!

این نمودار مقایسه‌ای از بیت کوین و طلا هست.

برخلاف انتظار، طی ۱۸ روز اخیر بیت کوین عملکرد بهتری نسبت به طلا داشته و دقیقا از اول ماه مارس تا الان حوالی ۱۵ درصد رشد کرده. همزمان انس جهانی طلا توی این مدت ۴ درصد ریزش داشته.

این نشون می‌ده که نگاه بازار کم‌کم داره تغییر می‌کنه. تا همین چند سال پیش هر وقت بحران یا نااطمینانی توی دنیا پیش می‌اومد، بیشتر سرمایه‌ها سمت طلا می‌رفت. اما الان به نظر می‌رسه بخشی از سرمایه‌گذارها بیت‌ کوین رو هم به عنوان یه پناهگاه یا حداقل یه گزینه جدی در نظر می‌گیرن.

2 لایک کرده

گاهی وقتا دارایی ها قبل از هر اتفاقی عمل میکنن. مثلا قبل از جنگ طلا رشدای خیلی شدیدی داشت و خبر از جنگ میداد برعکس بیت کوین هم حسابی ریخت. الانم احتمالا علمکرد این دو دارایی خبر از توافق، آتش بس یا صلح میدن.

5 لایک کرده

به نظر من
بازار در حال تنوع دادن به پناهگاه‌هاست.یعنی سرمایه‌ها بین این موارد تقسیم می‌شن:

• طلا

• بیت‌کوین

• اوراق خزانه

• دلار

نه اینکه بیت‌کوین جای طلا را گرفته باشه.

3 لایک کرده

بنظرم قیمت این دو دارایی اخبار رو پیشخور میکنه
یعنی به جای اینکه این 18 19 روز جنگ رو نگاه کنی، اتفاقا یه بازه مناسبی از قیمت رو توی روزای قبلش نگاه کن
این اشتباهه که فقط توی جنگ نگاه کنی و این نتیجه رو بگیری

3 لایک کرده

بیت‌کوین
به نظرم دلیل اصلیش اینه که بازار خیلی سریع ریسکهای خاورمیانه رو هضم یا پیشخور کرد. طلا وقتی تنشها بالا میگیره به عنوان پناهگاه امن رشد میکنه اما به محض اینکه سایه جنگ کمی کمرنگ میشه یا اهمیتش رو به عنوان کاتالیزوری از دست میده، جذابیتش کم میشه. از طرفی دیگه، بنظر میرسه بیت کوین نزدیک یه کف قیمتی باشه به همین دلیل واکنش خیلی شارپ تری نسبت به طلا نشون داد

3 لایک کرده

بیاید توی این تاپیک تحلیل روزانه بیت‌کوین رو با هم به اشتراک بذاریم. تحلیل بیت‌کوین همیشه یکی از جذاب‌ترین بحث‌های بازاره. اگر دیدگاهی درباره روند بازار دارید، چارت بذارید و تحلیلتون رو با بقیه به اشتراک بذارید تا با هم بازار رو بهتر بررسی کنیم.

3 لایک کرده

من فکر میکنم وارد روند کلی ریزشی شده

قیمتای ۵۰ هزار دلار برای هولد بلندمدت جذابه

3 لایک کرده

سلام بچه‌ ها، چطورین؟

تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم که یه جای ثابت برای بیتکوین داشته باشیم.

با توجه به وضعیت اینترنت، دسترسی به منابع خارجی سخت میشه. برای همین این تاپیک میتونه یه مرجع داخلی و سریع برای همه مون باشه تا از بازار عقب نمونیم و همیشه به‌ روز باشیم.

هر تحلیلی که از بیتکوین دارین، هر خبری که به گوشتون میرسه یا حتی اگه نکته‌ ای از دنیای آنچین و فاندامنتال بیتکوین بلدین، خوشحال میشم همینجا به اشتراک بگذارین.

هدف اینه که با همفکری هم، دید بهتری نسبت به بازار پیدا کنیم. منتظر تحلیلهای نابتون هستم! :handshake::fire:

⫸ 𝚽 . 𝚲 . 𝐆 . 𝚯 . 𝐌 . 𝚻 . 𝐗 ⫷

6 لایک کرده

خودتون تحلیلی ندارین برای بیتکوین؟

2 لایک کرده

دیدگاه خودم رو از دو زاویه بررسی می‌کنم:

۱. دیدگاه میان مدت:

در تایم‌ فریم روزانه چارت تغییر ساختار (Choch) داده و رسما وارد فاز ریزشی شده. در حال حاضر شاهد تشکیل سقفها و کفهای پایینتر هستیم و این روند نزولی هنوز پابرجاست.

بیتکوین اخیرا یک پولبک (اصلاح رو به بالا) داشت که دقیقاً به یک اردر بلاک کلیدی برخورد کرد. واکنشی که قیمت به این ناحیه داشت نشان دهنده ضعف شدید در جبهه خریداران بود و هیچ نشانی از قدرت برای شکستن این سد دیده نشد. بنابراین در میان مدت من همچنان بیریش هستم و انتظار اصلاح بیشتر رو دارم. :chart_decreasing:

6 لایک کرده

۲. دیدگاه بلندمدت:

اگر بخواهیم به تصویر بزرگتر و لگ های اصلی چارت نگاه کنیم، وضعیت کمی نگران کننده به نظر میرسه. به وضوح میبینیم که آخرین لگ صعودی به سمت پایین شکسته شده این اتفاق یک سیگنال جدی برای تغییر فاز بازار و تایید نزولی شدن روند، حتی در بازه‌ های زمانی بلندمدت هست.

برگشت قیمت و واکنشی که در نواحی ۷۵ و ۷۶ هزار دلار شاهد بودیم، اصلا دور از انتظار نبود. مشخص بود که شکستن این سد مقاومتی کار آسانی نیست و بازار برای عبور از این ناحیه نیاز به نقدینگی و قدرت خیلی بیشتری داشت که فعلا دیده نمیشه.

:bullseye: سناریوی محتمل من:

با توجه به شکست ساختار در لگ های اصلی به نظرم قیمت پتانسیل این رو داره که تا نواحی ۵۲ هزار دلار ریزش کنه تا دوباره به یک تعادل یا نقدینگی جمع‌نشده برسه

6 لایک کرده

یکی از پربحث‌ترین اخبار در 24 ساعت گذشته، مربوط به داده‌های آنچین بوده است. ردیاب‌های بلاک‌چین گزارش داده‌اند که یک کیف پول بسیار قدیمی که از سال 2014 هیچ فعالیتی نداشت، دیروز ناگهان فعال شده و مقدار 2150 بیت کوین را به چند آدرس جدید و صرافی‌های متمرکز منتقل کرده است. در پی این جابجایی، ترس از ایجاد فشار فروش باعث شد قیمت در معاملات روز گذشته با یک افت سریع %2.5 مواجه شود، هرچند که بازار به سرعت این ریزش را جذب کرد.

6 لایک کرده

فک‌ کنم بیت کوین امسال رو کلا در نزول باشه شاید تا ۳۰ هزار هم بیاد.

5 لایک کرده

حالا اینقدرا هم بدبین نیستم

5 لایک کرده

تحلیل در 4 ساعته/ وارد 65 هزار نمیشود و عدد 76 هزار رو میزنه

6 لایک کرده

در یک ساعته باید به 68720 ریزش کند تا تاییدیه ورود لانگ داشته باشیم

6 لایک کرده

ممنون که به اشتراک گذاشتین. لطفا آپدیتش کنید

4 لایک کرده

حدود 8.5 میلیارد دلار قرارداد آپشن بیتکوین امروز منقضی میشود که یکی از بزرگترین رویدادهای انقضا در سال 2026 است.

اکثر این قرار داداها در نواحی 82500 دلار بسته شدند. مارکت میکرها تلاش میکنند قیمت را به سمت این نقطه سوق دهند.

داده های انچین در 24 ساعت گذشته نشان میدهد که با وجود نوسانات قیمت، میزان خروج بیتکوین از صرافیهای متمرکز به کیف پول‌ های شخصی کاهش یافته است.

تحلیلگران این داده‌ها را به دو صورت تفسیر میکنند:

احتیاط معامله‌گران: ممکن است سرمایه‌ گذاران به دلیل عدم قطعیت ناشی از انقضای آپشن‌ ها و اخبار اقتصادی، ترجیح میدهند دارایی‌ های خود را برای واکنش سریع، در صرافی نگه دارند.

کاهش فشار خرید: این می‌ تواند نشانه‌ ای از کاهش موقت تقاضای قوی باشد که در هفته‌ های گذشته شاهد آن بودیم.

5 لایک کرده