هر تحلیل جذابی که از نفت میخونید بفرستید اینجا ما هم بخونیم…
بچهها اگه خودتونم تحلیل دارید بفرستید اینجا ما هم بخونیم
این تحلیل آخریه خود ایران بروکر خیلی جالب بود ها… خوندین؟
کاملا بستگی ب ژئوپلیتیک داره
وایسا ببینیم تنگه هرمز چی میشه
اصلا حالا گیریم که تحلیل هم کردیم
کجا میخوای معامله بزنی؟ دلت خوشه تونم
نظر خودت چیه؟ چی میشه؟ ![]()
واسه معامله نمیخوام… هویجوری کنجکاوم
نه لینک بده بخونیم خب
بفرماااااااااااااااا ![]()
واقعا لذت بردم عجب تحلیلی بود
آره . معنی پیشخور شدن اخبار رو به وضوح الان میشه تو چارت طلا دید… این رشدهای شارپی قبل بیخود نبود… ![]()
ما دو نوع قرارداد نفت داریم. یکی آتی که همینی هست که تو مارکت میبینید. این قیمت نفتی هست که برای تحویل در 3 ماه آینده خریدار میپردازه. یعنی الان پول میده و 3 ماه آینده تحویل میگیره. یکی هم آنی هست که قیمت بالاتری داره. همیشه قیمت نفت آتی از آنی کمتره در حالت عادی، ولی الان وضعیت جوری شده که تقریبا یک قیمت شدن! این نشون میده که بازار نفت برای آینده خوش بین نیست. نظر من اینه که نفت بین 110 تا 120 دلار میمونه. مگر اینکه اوضاع حمل و نقل کشتی ها تو تنگه هرمز درست بشه
اگه اوضاع حمل و نقل کشتی ها تو تنگه درست نشه که حرکت تازه شروع شده…
قیمت نفت به 94 دلار رسید و در یه روز حدود 8 درصد ریزش داشته. تنگه هرمز داره کم کم بی اهمیت میشه و اگه مسیرای جایگزین، کمبود انرژی رو جبران کنن نفت همچنان به ریزش ادامه میده.
شایدم داره اتمام جنگ یا آتش بس رو پیش خور میکنه.
خارج از این دوتا نیست ![]()
عجب چارتی…
![]()
چه کندلای خوشکلی بسته
سلام بچهها، وقتتون بخیر.
این روزها همه داریم مانیتورها رو با ترس و لرز بابت اخبار خاورمیانه چک میکنیم. مشخصاً نفت تو لولهای حساسیه. سوالی که برام پیش اومده و میخوام نظرتون رو بدونم اینه:
به نظرتون این رشد قیمت، صرفاً یه Supply Shock (شوک عرضه) موقته که با فروکش کردن تنشها زوری تخلیه میشه، یا اینکه داریم وارد دورهای میشیم که نفت قراره بالای ۹۰ تا ۱۰۰ دلار کفسازی کنه؟
به نظر شما سقف قیمتی کجاست؟ و مهمتر از اون، چقدر میتونه اون بالا دوام بیاره؟
به به استفاده میکنیم
به نظر من که این رشد قیمت دوره ای هست و با کاهش تنش ها و ارائه راهکار در مورد تنگه هرمز قیمت ریزش خواهد کرد. البته شاید دیگه به حدود 70 دلار نرسه ولی حدود 80 تثبیت میشه.
فک کنم دیگه آخراش باشه و کم کم بریزه