تحلیل نفت در مسیر چند روز آینده

12 فروردین/ در مورد نفت هیچ تحلیلی دیگر نمیذارم/ چون نمیدونم چارت اصلی نفت کدام نفت و کدام چارت هستش/این پست نفت هم به عنوان ژورنال کاری میزارم بمونه

روند حرکتی نفت/ ولی در جزییات یا رنگ سفید اجرا میشه یاسبز

آپدیت نفت 7 فرودین

این تحلیل زیر برای 4 روز پیشه و همچنان رو این تحلیل هستم

در 5 دقیقه هر موقع 1 2 3 رو شفاف دیدیم میتونیم ورود کنیم

وقتی ورود کنیم استاپ کم ریسک 103 هستش

6 لایک کرده

در هر صورت صعود به سمت ۱۳۰ رو پیش بینی میکنی؟

3 لایک کرده

بله دقیقا چنین نظری دارم

3 لایک کرده

به نظرتون چه مدت تو این بازه میتونه بمونه؟

3 لایک کرده

روند کلا صعودی هستش /از 3 گام حرکتی .فعلا گام اول تشکیل شده و در حال تشکیل گام دوم هستش و هنوز ساختار گام دوم تکمیل نشده//من خودم رو برای بالای 2 یا 3 ماه اماده کردم

3 لایک کرده

جنبه اقتصادی یا فاندامنتالیش رو هم درنظر گرفتین؟ مثلا اینکه واکنش دولت ها به این قضیه چی میشه؟ اقتصاد غرب وابسته به نفته فعلا

4 لایک کرده

حتی صلح جهانی هم برقرار شود این مسیر انجام میشه با این تفاوت که از لحاظ زمانی کندتر میشه/این حرکت به فاندامنتال اهمیتی نمیده/فاندامنتال فقط سرعتش رو کم یا زیاد میکنع

3 لایک کرده

این تحلیل رو هم بخونید.

5 لایک کرده

:oil_drum: نفت برنت رسید به سقف. حرکت بعدی چی‌ ‌می‌تونه باشه ؟!
تحلیلتون چیه ؟

2 لایک کرده

من این نفت رو تحلیلش رو انجام میدم/ فیوچرزwti// نمیدونم چرا در چارتی که نمایش دادین چه اتفاقی افتاده

2 لایک کرده

همچنان رو این تحلیل هستم که بره رو عدد 76

3 لایک کرده

چارت WTI رو از کجا داریش ؟

2 لایک کرده

از چارت فراز

3 لایک کرده

بهبهبه ………
البته دودش غیر مستقیم تو چش مام بره احتمالا ولی خوب برای ادب شدن یه سری مفت خور

1 لایک کرده

چطوررررر؟؟؟؟

نفت تو تمام تایم فریمها صعودیه… شکست ۱۰۳.۶ به پایین باعث نزولی شدن ساختار داخلی میشه (نه نزولی کامل) اما تا زمانی که قیمت داخل کاناله و بالای این سطحه، صعودیه

2 لایک کرده

موافقم : تحلیل متنی طلا به دلار و نفت wti هر دو در تایم فریم ۳۰ دقیقه : در شنبه ۲۱ mar
.
۱
.
طلا به دلار در تایم فریم ۳۰ دقیقه با بررسی من بدونه بررسی خبر داره با نفت اشتراک بر عکس پیدا میکنه و الان نفت در الگوی مثلث هست و اگه بشکه امکان صعود طلا تا ۴۹ یا ریزش تا منفی ۳۰۰ پیپ یا و نفت امکان افزایش تا ۱۴۰ را داره و برای هفته بعد تظر روی صعود تا ۴۹ یا شاید شاید منفی ۳۰۰ یا ۴۰۰ پیپ ریزش

1 لایک کرده

تحلیلم برای این هفته این هست :

نفت در شروع این هفته یک اسپایک به بالا سپس ریزش تا اخر هفته

1 لایک کرده

مسیر نفتwti
ریزش تا 76

1 لایک کرده

چارت نفت به روز از کجا ببینم که لود شه؟

2 لایک کرده