تحلیل درخواستی شما: اسم نمادهاتون رو بگید تا تحلیل نماد رو انجام بدم!

سلام الان بررسی میکنم

2 لایک کرده

خدمتت عرض کنم که بیت‌کوین الان جهت دار نیست و بیشتر تو فاز رنج + جمع کردن نقدینگیه. حرکت آخر تا حوالی 72000$ به نظر من یه واکنش کوتاه مدت بود به بریک اوت های اخیر تا شروع یه روند یا موج قدرتمند …

توی چارت تکنیکال الان قیمت بالای سطح مقاومتی 70000$ قرار رگرفته، ولی از طرفی هم روند ممنتوم خاصی نداره و همینوطر قیمت داره زیر سقف اخیرش درجا زدنه که میتونه نشونه توزیع و استراحت روند باشه . اوسیلاتور RSI هم توی میدلاینه یعنی نه اشباع خرید، نه فروش …

توی صورت جلسه‌ی فدرال رزرو هم که برای بازار کریپتو ها همیشه تاثیرگذار و مهم بود شب گذشته دیدیم که امید به کاهش نرخ کمتر شده و این به معنای حمایت از بیت کوین نیست به هیچ وجه، نتیجتا خریدارها با احتیاط بیشتر و فروشنده‌هام آماده‌ هستن غالب شدن بر روند …

به طور کل تحلیل من اینه که اگه حمایت 70.000$حفظ بشه نمودار به صورت نوسانی بین دو سطح 70.000$ تا 72.000$ در جا میزنه و اگه حمایت 70.000$ از دست بره فروشندها قدرت میگیرن و موج اصلاحی تا 68.000$ یا حتی 66.000$ پایین میاد ( این سناریو رو محتمل تر میبینم)

در مقابل برای سناریوی صعودی باید یک شکست قاطع و با ممنتوم بالای 72.500$ رو ببینیم، در این صورت سناریوی نزولی تا 66.000$ باطل میشه و میریم برای صعودهای بیشتر احتمالا !

همینوطور توی نمودار هم واگرایی RD نزولی داریم که نشون‌دهنده‌ی غلبه‌ی فروشنده‌هاست …

2 لایک کرده

درست می‌فرمایید چون من تایم بالا ترید میزنم و خیلی کم اسکلپ کار میکنم به خاطر همون خواستم بدانم نظر شما چیست.

یک سوال هم دارم از شما مبنی بر اینکه شما کف بیت کوین را کجا می‌بینید 40k یا پایین تر.

1 لایک کرده

خواهش میکنم باعث افتخار هست دوست عزیزم، ببنید معمولا کف‌ها مرحله‌به‌مرحله و بر اساس ساختار بازار ساخته می‌شن و نمیشه عدد کلی گفت …

اما من سوالتون رو فکر میکنم درست متوجه نشدم، شما منظورتون کف بلند مدت هست یا در همین حرکت رو میفرمایید؟

2 لایک کرده

نه ببینید این سایکل خرسی از نظر من امسال کامل هست و میشه گفت شش ماه هم از سال آینده را درگیر بکنه و شش ماه دوم 2027ما یک کف سازی را ببینیم بعد به 2028-2029اوج سایکل را که همان 180kهست را خواهد دید البته این نظر من هست و برای هرکسی متفاوت هست منتها من خودم کف را پایین تر از 40k میبینم چون رویا فروشی کردن برای بعضی ها گفتن می‌ره تا 180kولی همانطور که دیدیم تمام شد و برگشت همینجا هم میشه گفت یک همچین اتفاقی قراره بیفته یعنی تا 25kرا ببینیم منتها یک سری بازیگران هم که میگن اونا اگر این اتفاق بیفته ورشکست میشن یکیش استراتژی هست ولی از نظر من اونا خیلی وقت ها پیش از کف انباشت کرده اند و همین یکی دو سال رسانه ای شده البته باز هم این نظر منه و برای هرکسی متفاوت هست به خاطر همین می‌خوام نظر شما هم جویا بشم عزیز.

1 لایک کرده

نفت رو لطفا تحلیل کنید و همینطور چارت نقره رو

1 لایک کرده

انس طلا یک ساعته

1 لایک کرده

تحلیل و دیدگاهی که گفتی قابل احترامه چون داری سعی می‌کنی سیکل رو در مقیاس بزرگ ببینی، ولی چند تا نکته داریم که میخوام در موردش حرف بزنیم
اول اینکه بازار همیشه اون‌جور که اکثریت فکر می‌کنن یا حتی اون طوری منطقی به نظر میاد حرکت نمی‌کنه !!! الان سناریوی عمیق شدن ریزش تا محدوده‌های 40 تا 25 هزار دلار بین خیلی‌ از تحلیل‌گر‌ها مطرحه و همین خودش یه زنگ خطره … منظورمو درک میکنید؟
دلیلمم از این حرف اینه که طبق تجربه دیدم که بازار اینطور وقت‌ها جایی می‌ره که بیشترین درد و ضربه رو به هولدر‌ها یا تریدر‌ها بده و بزنه …

دومین نکته توی صحبتت بحث اینکه بحث نهنک‌هاست که من فکر میکنم واقعیت به دور از این هست که با یه ریزش ساده ورشکست بشن. اینا معمولا استراتژی، نقدینگی و میانگین خریدشون رو طوری تنظیم می‌کنن که بتونن نوسان‌های سنگین رو هندل کنن. خیلی وقت‌هام قبل از اینکه ما بفهمیم، تو کف‌ها کار خودشونو کردنو داستان رو تموم میکنن.

سوم، از نظر سیکلی اینکه بگیم دقیقاً 2028 تا 2029 سقف و مثلاً 180 هزار دلار، یا حتماً قبلش 25 هزار دلار دیده میشه هم از نظر من قابل قبول نیسن چون بازار این‌قدر تمیز و قابل پیش‌بینی نیست …
ولی به عنوان یک سقف یا کف تخمین قابل قبولیه …
مخصوصا کف 25 هزار دلار رو من هم در نظر دارم

در آخر بگم که بله، اینکه اصلاح عمیق‌تر بشه از نظر من هم قابل قبول و محتمل هست ولی نکته اینکه همه منتظر یه کف خیلی پایین باشن، باعث میشه بازار لزوماً اونو نده یا حتی قبلش برگرده …

حتما، اساعه چشم اندازم رو عرض میکنم خدمتتون

خب قبل از تحلیل بریم سراغ بررسی تحولات اخیر منطقه که الان میدونیم مذاکرات بین ایالات متحده آمریکا و ایران به نتیجه نرسید و همزمان تنش‌ها بالا رفته و بحث‌ محاصره‌ی دریایی و ریسک در تنگه هرمز مطرح شده …
تنگه هرمز یک مسیر حیاتی‌ و مهم برای انتقال نفت به نقاط مختلف دنیاس و هر اختلال و درگیری توی این تنگه و برابر میشه با کاهش عرضه جهانی و متعاقبا افزیاش قیمت نفت!

خب تا اینجا با هم پیشفرض های مهم رو بررسی کردیم که اتفاق افتاده اما اینجا یه نکته مهم وجود داره که خیلی از تریدرها مدنظر ندارنش و اون هم این هست که خبر شکست مذاکرات هنوز قطعی نیست و در حد یک ریسک توی بازار مطرح شده، استاندمم به واکنش بازار هست چرا که بعد از انتشار نتیجه ی مذاکرات بازار فقط یه پامپ سریع زد تا محدوده 104$ تا 105 زد و روند صعودی خودش رو ادامه نداد ( این نکته ی خیلی مهمی هست که بطن تحلیل من روی این نکته استوار هست )

به طور کلی عرض کنم که هنوز انتقال نفت قطع نشده و فقط ترسش توی بازار اومده …

بازار خبر رو دید ولی هنوز قانع نشده که بحران واقعی بشه پس نه روند قیمت نه کامل بولیشه، نه کاملا بی‌تفاوت …

ساختار هم از نظر فعلا رنج هست اما با تمایلات نزولی (بایاس فروش)

سناریوی معاملاتی

در نتیجه اگه قیمت زیر سطح 105 بمونه (خط سبز رنگ) میتونیم منتظر اصلاح نزولی قیمت به سمت 100$ تا 98$ باشیم که موقعیت برای فروش هست

در مقابل هم اگه تنش‌ها شدیدتر بشن و مقاومت 106$ شکسته بشه میتونیم برای اهداف 108$ تا 110$ وارد معامله‌ی خرید بشیم .