ما تا وقتی یک مسیر رو نریم نمیدونیم توی اون مسیر به چه چالش های میخوریم و چی بدست میآوریم.
خیلی چیزا داره اذیتم میکنه و جوابی هم براشون ندارم فعلا
به قولی که میگه
هیشکی از پشت کوه ها خبری نداره !
شاید اتفاقی پشت کوه ها اصلا نبود!
من نمیگم نرو این مسیر رو فقط دارم بهت یه سری اخطارهایی میدم که بهشون توجه کن و فکر کن
در نهایت تویی و انتظاراتت همین
دنبال فهم بیشترم.چکار کنم؟
گفتم که چهارچوب مناسب باید داشته باشی
ببین سیستم مغز خیلی متفاوته تو وقتی داری دوپامین ترشح میکنی تا کنجکاویتو ببری جلو اون دوپامین نیازمند ریوارد هست
اگه ریواردی نباشه باعث میشه ذهنت خسته بشه و زده بشی از اون مسیر
این مسیری که تو داری میری هیچ ریواردی نداره!!!
تو باید درکنار هسته اصلی سبک اصلیت وایکوف رو ببری جلو نه اینکه وایکوف رو در مرکز توجه و کنجکاویت قرار بدی
طبق سبکی که دارم کار میکنم جواب خیلی چیزا رو نمیدونم و این اذیتم میکنه
با وایکوف بهبود پیدا کرده اما کافی نیست و هنوز خیلی چیزا رو نمیدونم
با البروکس هیچوقت موفق نشدم ارتباط بگیرم
فقط بحث سود نیست.بحث مسیریه که باید دنبال بهتر و بهتر شدن بود
خب در کنار سبک اصلیت ببر وایکوف رو جلو تا ببینی جواب سوالاتت بدست میاد یا نه
اما اصلا یک سوال تو وایکوف دنبال چی هستی که فکر میکنی جواب سوالاتتو میده؟
ممنون
فاز C رو نسبت به محدوده ایی که داخل خود ساختار بود در نظر گرفتم و برای تاییدش اون کند عدم عرضه رو در نظر گرفتم
اگر فرض بگیریم قیمت در فاز C بوده شما از کجا متن بازار در نظر میگرفتی این فاز رو؟
و اگر هنوز تو فاز b هستیم یه راهنمایی کنید چطوری تشخیص بدم توزیع هست یا انباشت
من اینجوری دارم به قضیه نگاه میکنم.فرض کنیم دو تا اوردربلاک داریم یا fvg یا هر آرایه دیگری قبل از رسیدن قیمت به اون ارایه ما دقیقا نمیدونیم به کدوم ارایه واکنش نشون میده
یا فرض کن مثلا من در تایم فریم پایین ورود کردم و انتظار داشتم قیمت به نقدینگی تایم یالا واکنش بده اما مثلا بعد رسیدن به اوردربلاک واکنش نشون میده و ریزش میکنه
موارد مشابه زیاده فکر کنم تو هر سبکی از اینجور موارد داشته باشیم
من دنبال دقیق تر شدن هستم.حالا مواقعی هست میبینیم که قیمت به ساختار واکنش نشون داده طبق سبک وایکوف.یا حتی ممکنه موارد دیگه ای هم باشه
وقتی طبق پلن بری جلو با سشن مشخص و تایم و مشخص و مواقعی که اخبار مهم هست دوری میکنی یا رنجه دوری میکنی از مارکت و واکنش محور داری با قیمت پیش میری نظم معاملاتی هم داری اون دوپامینه خوب ترشح میشه و حس خوبی داری که خدای مارکتی!چون اکثر موارد خوب عمل میکنی و از شرایط بد مارکت هم دوری میکنی.شرایط که تغییر کنه میشه هزار و یک توجیه ازش درآورد😂
امید جان خودت از سه تا سبک داری استفاده میکنی باید خوب درکم کنی منظور چیه.
طبق اون دیدگاهی که نوشتم فکر میکنم موارد زیادی رو میشه از طریق روش وایکوف بهش رسید
اره این درسته تو مقیاس پایین تر اونجا فاز C هست
یکی از نشونه های تست اسپرینگ یا اپ تراست هست عدم عرضه یا تقاضا
ببخشید متوجه این بخش از حرفت نشدم به دلیل مریضی کمی امروز خستم و بی حالم مراعات منو بکنید عامیانه تر بپرسید ![]()
خب برای جواب این سوالت من یه سری مساعل میگم که میتونی تحقیق کنی البته یه سریاشون تجربی هست و کمتر کسی بهش تو اموزش های وایکوف اشاره کرده
ما تناسب فاز ها و گام های حرکتی داریم که بر اساس طول زمانی فاز ها و گام های حرکتی درون لگ اون فاز ها زمان تقریبی وقوع فاز C رو بدست میاریم منبع یاد گیری این موضوع تو دوره پیشرفته رامان بوگومازوف هست
مسعله بعدی رفتار اخرین لگ فاز B و فاز C باید یکی باشه! کلا یکی از ترپ های مارکت همون رفتار اون دوتا لگ هست که وایکوف کار هارو به اشتباه میندازه که با والیوم اسپرد انالیز برسی میکنن
در جواب تشخیص توزیع یا انباشت دو راه حل هست
- برسی نسبی حجم فاز ها تا وجود بازیگران بزرگ رو تایید کنه درون ساختار (برای یاد گیری این موضوع استادا بازار ها تام ولیامز منبع هست)
- والیوم اسپرد انالیز که کندل به کندل با حجم برسی میشه
راه حل سوم هم که خودم تجربی بدست اواردم فعل و انفعالات فاز D و E با حجم فرق یک توزیع و انباشت دوباره ریورس این دو فاز هست!!! جایی که بازیگران اصلی پیداشون میشه
اقا امید لینک یا ایدی کانالتون در پیام رسان داخلی بدید به وایکوف علاقه مندمون کردی
ممنون برم رو اینایی ک گفتی یه مقدار کار کنم
اون قسمت فاز c
منظورم این بود که اگه میخاستی در نظر بگیری دقیقن از کدوم کندل تا کدوم کندل در نظر میگرفتی
باقیشم باشه روزای دیگه استراحت کن سر حال بشی ![]()
تو این تاپیک خیلی وقته بیراهه رفتم و قطعا دیدگاه منو چیزی که میخوام دغدغه بقیه دوستان نیست و باعث میشه گیج تر هم بشن
پس من یک موضوع جدید ایجاد میکنم و اینجا رو میزارم صرفا برای آموزش روش وایکوف طبق آنچه که هست و دیدگاههای شخصی خودم رو تو این تاپیک بیان نمیکنم
مرسی که وقت گذاشتی امید جان.امروز خسته ات کردم
من همین الانم برات حتی با الیوت و گن هم میتونم تحلیل میکنم
اینکه از 3 تا سبک دارم حرفه ای تر استفاده میکنم چون ستاپ و لبه ی معاملاتی ساختم و اشرف کامل دارم روشون این به کنار زیاد با این کار ندارم کلا هر شخصی با چیزی که راحته باید بره جلو
این دیدگاهی هم که گفتی داری خیلی خوبه ولی اول رو وایکوف تسلط نسبی پیدا کن بعد شروع به ترکیب کن
این خیلی مهم تره
نه قربونت این چه حرفیه درکل تا جایی که از دستم بر بیاد میگم دیگه تجربه کردنش با خودتون ![]()
مرسی امید جان.دوره پولی هم شرکت کرده بودیم کسی اینقدر وقت نمیگذاشت ![]()
هر دو مسیر رو پیش میبرم ![]()
کلا بارها گفتم و میگم باید بهش زمان بدی زود دنبال جواب نباش
این کتابا رو من شاید بگم بارها و بارها خوندم البته ۳ جلد کتاب البروکس هم دست دوستمه
و کلی PDF زبان اصلی فک کنم نزدیک به ۱۰ گیگ فقط pdf زبان اصلی داشتم
تشنه دانش بودن خوبه به شرطی که قابل استفاده باشه
نباید خودتون رو بمباران اطلاعاتی کنید این خیلی مهمه.
به قول خودت باید ازش ریوارد بگیری که انگیزه ادامه دادن داشته باشی. خیلی این حرفتو دوست داشتم ![]()
به به
ماشاالله
عمیق پیش میرم پس!![]()
حتی لری ویلیامز هم سه سال وقت گذاشت تا معامله گر حرفه ای بشه و بعد از ۲۲ سال تجربه اون رکورد افسانه ای رو زد