پارت۰
درود میفرستم خدمت همکاران عزیز
در این تاپیک قصد دارم یک استراتژی ساخته شده با خط روند (داینامیک) رو باهاتون به اشتراک بزارم
این استراتژی با مشخصات شرح داده شده فقط برای تایم فریم روزانه جفت ارزها مناسب است
البته شما با بررسی در تایم فریم های دیگه و تغییرات عددی در مقدار حدضرر و حدسود میتوانید از آن استفاده کنید
برای کار به هیچ اندیکاتوری احتیاج ندارید
میتوانید در شروع روز از پندینگ اوردر استفاده کنید
قبل از مطالعه،مطمئن شوید نحوه رسم خط روند و تشخیص روندهای صعودی و نزولی را به درستی انجام میدهید
پارت۱
برعکس خطوط و محدوده های استاتیک که برای رسم فقط به یک نقطه یا پیوت احتیاج داریم برای رسم خط روند داینامیک حداقل به ۲ پیوت صعودی یا نزولی احتیاج داریم
و بار سومی که قیمت به خط روند باز میگردد میشود ‘برخورد اول’ به خط روند یا ‘تاچ اول خط روند’
این استراتژی ۳قدم دارد
۱.برقراری کامل استراتژی (فیلترها و قوانین مهم)
۲.تریگر ورود
۳.تریگر خروج (تارگت سود و حد ضرر)
در ادامه قدم به قدم با هم جلو میریم
پارت۲
فیلترهای برقراری کامل استراتژی
۱.با ادامه دادن خط روند در جهت معکوس مطمئن میشویم که خط با پیوت دیگری در گذشته برخورد نداشته باشد (بر روی حمایت یا مقاومت خط روند فقط در تاچ اول حساب میکنیم و بعد از آن امکان شکست خط روند هست)
۲.فاصله زمانی بین حدفاصل پیوت اول و دوم با حدفاصل پیوت دوم و تاچ اول (برخورد سوم) در حد معقول باشد
اگر تاچ اول زودتر به خط روند رسید اصلا روی آن حساب نمیکنیم،اگر دیرتر رسید بصورت پرریسک و با کمترین میزان از حساب وارد میشویم
۳.نقطه ورود ما در پایان اصلاح و شروع مجدد لگ اصلی است،پس این اصلاح باید حداقل ۵۰درصدتا۷۸درصد حرکت قبل را اصلاح کند (یعنی محل برخورد قیمت به خط روند باید بین ترازهای ۵۰تا۷۸ فیبوناچی دوسر باشد)
۴.قبل از رسیدن قیمت به خط روند پولبک زده نشود (بعد از پولبک احتمال شکست خط روند بسیار زیاد میشود)
تمامی شروط بالا در همان تایم فریم روزانه بررسی شود
پارت۳
تریگر و نحوه ورود
به محض برخورد باید ورود کنیم و نیازی به هیچ تاییدیه دیگری نیست
اگر تاچ اولی داشتیم و قیمت از خط فاصله داشت،در ژورنال یادداشت میکنیم.زمانی که به خط نزدیک شد باید در فاصله ۲پیپ مانده به خط اوردر مناسب با تاریخ انقضا همان روز قرار دهیم (اگر اوردر فعال نشد باید برای روز بعد به علت مورب بودن خط روند با قیمت ورودی جدید ثبت شود)
دقت کنید که پوزیشن نباید با خبر باز شود (۱۵دقیقه قبل از خبر اوردر را کنسل کنید)
پارت۴
تریگرهای خروج
حدضرر : برای شروع میتوانید بین ۴۵تا۵۰ پیپ استاپ قرار دهید (دقت کنید که برخی جفت ارزها میانگین حرکتی بیشتری نسبت به بقیه دارند)
در ادامه که به استراتژی مسلط شدید میتوانید با کم کردن تایم فریم به ۴ساعته و پیدا کردن یک پیوت مناسب حدضرر را پشت آن قرار دهید
حدسود : تا مسلط شوید میتوانید تارگت ۱ تنظیم کنید
بعد از آن چون در نقطه مناسب (شروع لگ اصلی) وارد میشوید میتوانید با تریل استاپ تارگت های بیشتری هم بگیرید (اگر بازار بخواهد رنج شود حداقل تا اوج لگ قبلی حرکت میکند)
نکات تکمیلی : بعد از ورود به پوزیشن از نشستن دائم پای سیستم خودداری کنید (از روش ست اند فورگت استفاده کنید) و فقط هر چند ساعت یکبار برای ریسک فری یا تریل استاپ سر بزنید،برای ریسک فری حداقل قیمت باید نصف تارگت ۱را حرکت کرده باشد
این روش بدرد اورترید نمیخورد و احتمالا با پایش همه جفت ارزها در طول هفته ۱یا۲پوزیشن ایجاد شود
در پایان از اینکه همراه من بودید تشکر میکنم
پوند دلار در شرف بای با استراتژی تاچ اول خط روند . تایم فریم روزانه . 2 تا معامله با تی پی 1 و 2 زده شده
فعال شد.نتیجه رو باهاتون به اشتراک میزارم
فعلا کاری پای چارت نداریم تا حدود 3 ساعت دیگه که بهش سر بزنیم
منم تقریبا همین جا بای دارم ولی طبق سبک خودم
ایشالا که سود بشه
داداش واسه یه پوزیشن دو تا تی پی گذاشتی؟
همین که با 2 روش به یک نتیجه میرسیم یعنی مسیر رو درست میریم.ایشالا که خیره
ریسک معامله رو توی 2 تا پوزیشن قرار میدم.یکی با تی پی 1 و یکی تی پی 2
با بسته شدن معامله اول با سود معامله دوم ریسک فری میشه و اگر بعد از تی پی 1 در 1 یا 2 تایم پایین تر پولبک ببینم استاپ به تی پی 1 منتقل میشه
اها عالیه موفق باشی👏🏼
قیمت بعد از حدود 2 ساعت بیش از نیمی از مسیر تارگت اول رو طی کرد . به علت ضرر در یک معامله دیگه همینجا هر دو معامله رو ریسک فری میکنم
استراتژی جالبیه من که خوشم اومد
ممنون که به اشتراک گذاشتید
خواهش میکنم ![]()
![]()
![]()