بیاین شروع کنیم و راجب استراتژی هامون صحبت کنیم . مثلا بیاین اینطوری شروع کنیم . مثلا من عاشق break out و fake break out هام
بابا لامصب اگر ۲۰۰ دلار رو کردی ۷ هزار دلار که عالیه چی میخوای دیگه
اگه با مدیریت سرمایه و اصولی کار کردن همچین کاری کنی عالیه
با قمار نمیشه . گفتم که کافی بود یکبار یا دوبار استاپ بخورم ![]()
![]()
منم هم کلا میگم کانال و خط های کانال هم بعنوان خط روندها + گاها سلطان فیبوناچی
بسیار عالی .
در گذشته خیلی بیشتر از خطوط داینامیک استفاده میکردم منتها در حال حاضر خطوط استاتیک اهمیت بیشتری برای استراتژی من داره .
اما یقین دارم خطوط داینامیک هم بسیار میتوانند شفاف ساز و کمک کننده باشند.
سلام دوست من
اولش فکر کردم نوشته های خود کنه اینجا راستش هر دو تجربیات مشابهی داشتیم شاید نود درصد راست گفتی استراتژی مفت پنیر تو تله موش هست. ترند لاین و کانال پروانه سه سرباز نمیدونم بچین برو تا تهش. مفت نما ریزند البته خوب ابزار کار باید داشته باشی خودمان هم آرامش از ترند لاین استفاده میکنم اما بشیوه خودم نه رسم روند
این راه آموزشی نیست نمیشه یاد داد یچیزیست که انگار تو مغزم حا خوش میکنه. باید اعصابت اروم باشه وذهنت پویا وارده ات شکستناپذیر
اینم از من بتریدرهای ساله دوساله. کسی که راهش بدونه نه آموزش میده. نه سر صدا میکنه چراغ خاموش بمسیرش ادامه میده. مطمعا باشین تو این راه تنهایی تنهاهستین هر کس برا کمک اومده سراغتان برا درمان درد خودش اومده نه کمک
در کل استراتژی یک چیز شخصی هست ، نمیشه کپی برداری کرد
من معتقدم که آشنا شدم با استراتژی ها مختلف میتواند دیدگاه های مختلفی به هر کدوم از ماها بده .
به هر حال هرکسی که چارت رو باز میکنه یک دیدگاهی داره و آشنا شدن با دیدگاه های همدیگه باعث میشه کلیات و جزئیات دست به دست هم بدن و کمک ساز و مفید باشه .
منطقیه برا آشنایی
درود بر شما
بسیار موافقم .مچکرم
اگر داستان شما هم بتونم بخونم خوشحال میشم .
الان شما بلاخره استراتژی دارید یا خیر؟
بله آقا جواد .استراتژی من تلفیقی از اسمارت مانی و
داو تئوری به صورت شخصی سازی شده است .
معمولا ترکیب سبک نتیجه خوبی نمیده
لازم نیست شما تمام جزئیات رو با هم ترکیب کنید .
همین که شما هر دو سبک رو درک کنی کافیست
عرض کردم به صورت شخصی سازی شده .
به یقین من تمام سبک ها در نهایت به یک الگوریم ختم میشوند .
مطمعن باش خطوط استاتیک. کلید معناست. رهاش نکن گسترش بده داینامیک هم بجای خود. منتها میبرد را رها نکن باستابهاش وتیپیهاش پایبند باش مطمعا باش میتونی روزانه 5%درصد سود سازی کنید شاید کمی اغراق بنظر بیاد اما شدنیست
اگه همیشه انقدر مطمئنی . هیچوقت ترید نکن !
درود بر شما ناصر جان
مچکرم
دوستان راه و چاره چیه؟ این طور پیش بره بعد جنگ لشکری از بیکاران دولت روبرو میشه باز ممکنه اینترنت طبقاتی کنن؟
امیدوارم که این اتفاق نیوفته ولی متاسفانه هیچ نشونه ی مثبتی از متصل شدن اینترنت بین المللی وجود نداره .
سلام و درود
توصیه میکنم اگر استراتژی سود ده و قویی دارید، با چالش های رایگان پراپ های مختلف، مثل فول فاند رابین سود که رایگان هم هست، تمرین کنید تا انشاالله برنده شده و بتوانید مثلا با جایزه هزار دلاریش در حساب ریل فعالیت کنید.
البته باید حداقل 40 روز زمان بزارید که به نظرم میتونه در کنار چالش پاس کردن، ایرادات استراتژی شمارو هم کمک کنه که برطرف و بهینه تر بشه.
موفق باشید