اگر منظورتون همین دوره اسمارت مانی برناست تا جایی که بررسی کردم محتوای دوره بیشتر حول ساختار بازار نقدینگی اردربلاک عرضه و تقاضا و تحلیل چندتایمفریمی میچرخه و برای کسی که پرایس اکشن بلده میتونه مطالب قابل استفادهای داشته باشه
ولی به نظرم مهمه که صرفا به خاطر عمیق و سنگین بودن دوره تصور نکنید حتما استراتژی بهتری پیدا کردید
اگر دیدید مطالب با سبک فعلیتون همپوشانی داره سعی کنید به جای جمع کردن مفاهیم جدید چند تا مفهوم مشخص رو انتخاب کنید و روی چارت بکتست و فوروارد تست بگیرید
مهم اینه که در نهایت از دل آموزش یک پلن مشخص و قابل اندازهگیری دربیاد نه اینکه فقط اصطلاحات و تحلیلهای بیشتری بلد باشید
برای کسی که پرایس اکشن کار میکنه به نظرم اگر این دوره باعث بشه ساختار بازار و نقاط ورودتون رو دقیقتر و قانونمندتر کنید ارزش دیدن داره ولی بهتره سبک فعلیتون رو همزمان با ده تا مفهوم جدید قاطی نکنید چون احتمال سردرگمی خیلی بالاست
میخوام اسمارت مانی شروع کنم بهترین و کامل ترین دوره کدومه ؟؟
شما کدوم دوره رو پیشنهاد میدین که کامل باشه واقعا همه مباحث اسمارت مانی رو دقیق توضیح بده ؟؟؟
اگه بخوام خودمونی بگم اگه دنبال یه دوره واقعا کامل فارسی هستی من بین گزینه هایی که الان بررسی کردم دوره اسمارت مانی برنا رو بیشتر پیشنهاد میکنم چون هم حجم آموزش بالاست هم ساختار و تمرین و بک تست داره و طبق اطلاعات منتشر شده نسخه کاملش ۲۵ وبینار و حدود ۸۰ ساعت آموزشه
اگه بخوای انگلیسی هم یاد بگیری مسیر ICT هم خیلی عمیق تره ولی برای شروع ممکنه زیادی حجیم و پیچیده بشه
فقط یه نکته مهم چون قبلا هم گفتی کلی سبک مختلف خوندی به نظرم بعد از انتخاب دوره دیگه دنبال دوره بعدی نرو و همون رو کامل یاد بگیر و روی چارت بک تست بگیر
هدف آخرش باید این باشه که از بین مفاهیم اسمارت مانی فقط یکی دو ستاپ مشخص برای خودت دربیاری نه اینکه ده ها مفهوم بلد باشی ولی موقع ورود ندونی دقیقا باید چیکار کنی
ممنون از توضیحاتتون. یه سوال داشتم، کسی که قبلاً پرایساکشن و چند تا سبک مثل RTM و ICT رو یه مقدار کار کرده، باز هم بهتره از صفر این دوره رو ببینه یا میتونه بعضی بخشها رو رد کنه؟ چون بعضی وقتا تکرار مباحث پایه باعث میشه آدم وسط دوره رها کنه.
دوستانی که این دوره رو کامل دیدن، بعد از تموم کردن ۸۰ ساعت آموزش واقعاً تونستن به یک پلن معاملاتی مشخص برسن؟ یا هنوز نیاز به دوره و آموزشهای دیگه هست؟ بیشتر دنبال تجربه کسی هستم که باهاش بکتست و فوروارد تست انجام داده باشه.
۸۰ ساعت آموزش فقط زبون بازار رو بهت یاد میده نه ترید کردن رو اگه فکر میکنی با دوره میرسی به پلن اشتباه میکنی پلن تو از دل بک تست و تمرین در میاد نه از ویدیوهای آموزشی دیگه سراغ دوره جدید نرو چون فقط باعث میشه تو توهم یادگیری بیفتی الان وقتش بود که بری سراغ چارت و حداقل ۲۰۰ تا ۳۰۰ معامله بک تست بزنی تا ببینی اون چیزایی که یاد گرفتی چطور تو واقعیت اجرا میشن پلن واقعی از دل نتایج ترید های تو در میاد نه از حرف معلم ها