درود
من تازه دوره Phantom Trading FX رو شروع کردم.
اگر پیشنهادی دارید یا کمکی که بتونه بهم کمک کنه و یادگیریم رو بهتر کنه ممنون میشم.
درود
من تازه دوره Phantom Trading FX رو شروع کردم.
اگر پیشنهادی دارید یا کمکی که بتونه بهم کمک کنه و یادگیریم رو بهتر کنه ممنون میشم.
ای کاش جات بودم. با دانش الان. هیچوقت هیچ چیزی رو شروع نمی کردم.
ای کاش بر می گشتم به قبل.
معاملات همین هفته قبل روی ای پلنت که نگن ضرر ده هستم. و به این خاطر میگم.
درود من به جات بودن بعد شش ماه دیدن فوتون و بعد نوشتن 400 برگ اچار از سمارت مانی ریتل همین الان دیدن رو توقف میکردم بازم صلاح خسروان دانند.
راستی: فوتون فانتوم فلیپینگ هاسل و …. همه رو دیدم
ممنون بابت پیشنهادت
ولی حالا راهکار برای یادگیری چیه ؟
چی ببینم ؟ کجا برم براش؟
دوره برنا رو ببین .خیلی خوبه
ممنون
چک کردم توی فرا چارت و یه ذره ازش رو دیدم
توضیحات خوبی داشت به نظرم همینطور تایم خیلی پایین تری داشت
من همین رو شروع میکنم تا ببینم بعدا به کجا می رسم
بعد این همه دیدن دوره به هیچ نتیجه ای نرسیدی ؟
موافقم
برنا فوق العاده س
دید عمیقی نسبت به چارت بهت میده و میتونی حرکات بازار رو بفهمی و درک کنی
خیلی هم جامع و کامله
تازه گروهی که تریدرای سبک برنا هستن تو تلگرام اونایی که وارد تر هستن رفع اشکال میکنن .یا راهنمایی .اون گروه خودش برای من خیلی مفید بوده
اومدم کانسپت هارو شخصی سازی و بازتعریف کردم
یعنی تریدر نمیشدی؟
ممنون بابت نظرتون حتما چک میکنم
نه و هزاران مرتبه نه.
درود، توصیه ای که میکنم اینکه بعد از دیدن فوتون یا هر سبک دیگه سعی کن فقط بری روی چارت تمرین کنی و مزایا و معایب اون استراتژی رو پیدا کنی، من کلی دوره دیدم ولی بهت بگم تمام این دوره ها و سبک ها همه یه چیز رو میگن فقط با بیان دیگه، شما فقط باید اونقدر تمرین کنی که رفتار قیمت رو توی اون بازار و نماد بفهمی، من استراتژی خودم روی شاخص ها جوابه وقتی بره مثلا رو جفت ارز های فارکس احتمالا ضررده میشه یا سشن و تایم معاملاتی ام بهم بخوره وین ریت ام خیلی متغیر میشه. شما فقط تمرکز کن یه سبک رو بفهمی درک از قیمت پیدا کنی و بعد تمرین،تمرین و تمرین اونقدر که اصلا رفتار اون نماد بیاد دستت.
موفق باشی🙏
ممنون بابت نظر و راهنمایی خوبتون
بخاطر استرس و سختیش یا شرایط کشور؟
ممنون از توضیحاتتون
سلام خودتون با دوره AQR پیش رفتید و سیستمتون رو طبق اون چیدی یا فقط جهت اشنایی با اسمارت مانی معرفیش کردی؟
درود شروع خودم با ARQ نبود اما پایان هرآنچه در باب تکنیکال بود برای من در ARQ خاتمه یافت. برای یادگیری همان دوره قدیمی و پیش نیاز Mafia analysis که در فراچارت نشر شده کافیه بنظرم
فانتوم زیاد کمکی به من نکرد به شخصه، خیلی هم عقب انداخت منو به نظر من اول برو سراغ ICT مایکل ۲۰۲۲…
شاید بتونی با فانتوم ارتباط بگیری، یا حتی فلیپینگ مارکت ولی بعید میدونم
پر سود باشی.