بهترین دوره اسمارت مانی کدام است؟

مرسی دمت گرم / رفتم گشتم پیدا کردم یه برسی کن ببین همینه

من قبلان اسمارت مانی دیده بودم ولی از این چنل https://www.youtube.com/watch?v=xiuCokojy2U

ولی بازم ممنون دوره معرفی کردید حتمان میبینمش

اره اپارات همون بالاییه

من یه مشکل با اردر بلاک ها دارم هر کدوم رو مشخص میکنم توی 5 دقیقه طلا….. زده میشه کدوم معتبر تره

سلام دوست عزیز. سبک بنده تایم هفتگی/4ساعته/15دقیقه و 1 دقیقه هست .در تایم 5 تخصص مهارت و تجربه کاری ندارم :heart:

ایدی اینستا و تلگرام بنده همینه jamshidchakavak روبیکا ندارم

تو گروه لفت‌دادی برادر

گروه تلگرام یا اینستا اگه داری منو اد کن روبیکا کلا دلیت اکانت کردم ایدی یه پیام بالاتره

بهترین دوره smc که میتونید پیشنهاد بدید ؟
یه هشتگ زدید برنا . خودتون برنا دیدید درسته ؟ بجز برنا دیگه چه سبکایی smc هستن و پیشرفته تر

دوره ای که تجربه خوب و ارزشمندی بود برام فقط برنا بود دقیق و منطقی

درود دوست عزیز.این تایمی که شما کارمیکنید را میشه خلاصه توضیح بدید.وآیا آین تایم بهترین تایم هست بخصوص برای طلا؟

دوستان برای کسی ۳ سال سابقه داره و میخواد سبک اسمارت مانی رو ب صورت حرفه ای یاد بگیره چه منبعی یا استادی را پیشنهاد میکنید ک اموزش ها رایگان و در دسترس باشع؟

بحث رابطه و فراکتال تایم فریم هاست. این تایم هایی که عرض کردم رابطه و منطق دقیقی با هم دارن مثلا یک CH 4H ساعته یک BOS درتایم 15دقیقه ست یا یک CH چوک 15 دقیقه یک BOS درتایم 1 دقیقه ست

اینم نمونه نتیجه این رابطه :backhand_index_pointing_down:t2:

دوره اسمارت مانی برنا نظر شخصیه

بهترین کار از چندتا هوش مصنوعی (اشتراکی باشه بهتره؛ ایرانی رو که تست نکردم و پیشنهاد هم نمیکنم) استفاده کنی.

خوب توضیح دادین واقعا

60 ساعت اموزشه
خوب بجاش میرم وقتم روی روی اسمارت ساده میزارم بعدش میرم سمت لیت
بهتر نیست ؟

خودتون داش ویکتور رو دیدید؟

برای اسمارت مانی اگه دوست دارید زبان فارسی باشه برنا ، اگه میخواهید که کوتاه باشه و پیش زمینه ای از مفاهیم اسمارت مانی دارید دوره میلاد شیخه پور هم خوبه .

اما اگر با زیرنویس و لحجه هندی مشکلی ندارید حتما و حتما دوره تریدینگ هاب ۳ رو ببینید چون مباحث مربوط به نقدینگی خیلی سطحش بالاتر از بقیه اسمارت مانی ها هست .

سبک معاملاتی من پرایس اکشن هست ، دوره اسمارت مانی برنا یکی از دوستان معرفی کرده و تاکید زیادی داره که حتما ببینم .چند روزی هست دوره شروع کردم و به شدت مطالب عمیق،سنگین و کاربردی داره.

دوستاتی که سبک اسمارت مانی کار میکنن نظری دارن؟

تا جایی که از سرفصل‌ها و تجربه بچه‌هایی که کارش کردن دیدم، دوره نسبتاً عمیق و سنگینیه و بیشتر از اینکه صرفاً چندتا ستاپ ورود یاد بده، روی ساختار بازار، نقدینگی و درک رفتار قیمت کار می‌کنه چند روز اول سنگین به نظر برسه.

اگه پرایس‌اکشن رو بلدی، به نظرم می‌تونه برات مفید باشه؛ فقط عجله نکن که همزمان با دیدن دوره وارد معامله بشی. فصل‌به‌فصل ببین، روی چارت تمرین و بک‌تست کن و ببین واقعاً با مدل فکری خودت جور درمیاد یا نه