بنظرتون بهترین سبک یا دوره برای شروع چیه؟

نظر بدید لطفاً چه سبکی خوبه

1 لایک کرده

اسمارت مانی بعدش rtm

1 لایک کرده

پیشنهادم الیوت هست. نه برای ترید! برای شروع صرفا.

اگر میخواین تحقیق کنین/ الویت رو بزارین در تحقیق بهای این مسیر چه چیزی هستش/ ایا وقتی این کار رو یاد گرفتین سرمایه ای برای انجام کار دارین؟/ / مشکل این کار پیدا کردن بهترین سبک نیس/مشکل این هست که از چه طبقه اجتماعی وارد این کار شدیم/در نهایت سبکی که خودم انجام میدم هم nds هستش/ با آرزوی موفقیت//// همه این موارد فقط یک تجربه یک شخص در دنیای بازار مالی هستش

1 لایک کرده

من از صفر مطلق این کار رو شروع کردم . تنها اشکال طبقه فقیر جامعه ، عجله برای وروده . که با تسلط و تجربه به مدیریت ریسک‌ .قابل درست شدنه
وگرنه در زمینه تکنیکال چه ثروتمندچه فقیر تفاوتی ندارن
روانشناسی هم قابل درست شدنه با کتاب خوندن
صرف گفتن اینکه چه افرادی از چه طبقه وارد میشن اصلا مهم نیست و حرف درستی نیست
درستش اینه شخصی که وارد این مسیر میشه میتونه درد و رنجشو تحمل کنه یا خیر
در نهایت اراده و تعهد به همه چی غلبه میکنه حتی فقر و نداری
سبک منیپولیشن

هیچ سبکی بدرد نمیخوره.

همه سبکها محکوم به شکست خوردن هستند!

اصلا شروع نکن! بی خیال این بازار بشو!

1 لایک کرده

افکار اشتباه رو اشتباه به دیگران نگیم .شما ن .همه اینو یاد‌بگیرن؛ تخططی کور کورانه از افکار و جملات و طرز تفکر دیگران منجر به نابودی انسان میشه
حتی من هم اشتباه میکنم
اما شما دوستان یاد بگیرین ، هر چیزی رو شنیدین باور نکنید. برید تحقیق کنید . برید تو دلش

پیام های جاهلیت شمارو بارها دیدم .ی سوال دارم ؟
در روز چند ساعت تمرین کردی که میگی بدرد نمیخوره
چند وقت در این مارکتی؟
بعدش کی‌تعیین میکنه بقیه شکست میخورند؟؟؟

17 ساله توی این بازارم

من فقط یک متنی را مینویسم

و فقط تا زمانی که اینترنت وصل بشه توی این انجمن هستم

سود یا ضرر شما توی این بازار هیچ ارتباطی به من نداره !یعنی سود کنید چیزی به من نمیرسه ضرر هم کنید چیزی از من کم نمیشه!

ولی توی زندگی همیشه گفتن حقیقت مثل نوری در دل تاریکی مطلق هست!

به صدها دلیل میگم این بازار . بازار فقرا و سرمایه های خرد نیست

این بازار بزرگان هست و معامله کردن ما در این بازار جز ضرر و زیان هیچ سودی ندارد!

میخوام تجربه چند ساله خودمو بگم بهت توی این مسیر دوره ای که من ندیده باشم نیست توی هر سبکی حداقل ۲ تا ۳ دوره دیدم

برای شروع دوره پورصمدی

بعد دوره های خارجی مثله

hub 3

vector

lit

اگر درک خوب از مارکت میخوای دوره های

الیوت و rtm , اندیکاتور محور و اسمارت مانی خام

رو اصلا نبین

برای خودم دوره اسمارت مانی برنا خوب بود.

1 لایک کرده

دوره داشتن اینترنت ازاد

اولین دوره ای که باید ببینی این هست که پیدا کردن استراتژی خوب برای ترید خیلی خیلی آسونه اما برای اجرای هر استراتژی ترید، هر انسانی باید کل سیمکشی ذهنش رو که بر اساس رفتار بر اساس قانون بقا هست تغییر بده و رفتارهای بر اساس قانون احتمالات رو با تمرینهای خاص جایگزین کنه.

سعی کن یک استراتژی سادهْ غیرقابل تفسیر و مکانیکی پیدا کنی و بعد روی روانشناسی ترید کار کنی اکثر متون روانشناسی ترید در عمل کاربرد ندارن. چون گفتم از اساس باید تبدیل به یه آدم دیگه بشیم تا بتونیم در محموع در تریدبرنده باشیم

4 لایک کرده

توی یوتیوب انگلیسی بعد از وصل شدن نتها سرچ کن با زیرنویس فراسی خود یوتیوب راحت ببین.

1 لایک کرده

سلام من نمی‌دونم میتونم یانه تابحال ترید نکردم و اصلا سوادشو ندارم

پیشنهاد من دوره استاد پورصمدی و بیشتر تمرکز رو بزار رو ذهنیتت خودت .

همه دروه ها اکثرا خیلی بهم شبیهن ،در عمل هم تفاوت آنچنانی ندارن فقط لازمه توی تریدر به بلوغ فکری و رفتاری برسی تجربه کن از بازار نترس بهترین دوره ایی که شالوده معاملاتی و دید خوبی بهت میده و میتونه کمک کنه دوره پرایس اکشن هست که توسط استاد پورصمدی تدریس شده

خودم با دوره های آقای گلشاهیان و امیدی شروع کردم بد نبودن برای شروع بعد رفتم چند تا دوره مختلف در مورد ایچیموکو و الیوت… دیدم که کمکی نکردند. با پورصمدی آشنا شدم، دست پا شکسته یک چیزای میگفت ولی اصلا کامل نبود که بعد با دکتر البروکس آشنا شدم.خیلی سخته واقعا شاگرد البروکس بودن سخته مباحث زیاد جزئیات زیاد تایم خیلی زیادی باید بذاری ولی چیزی که این بازار از آدم میطلبه باید سخت کار کنی. من دوره های ترند الان مثل اسمارت مانی یا دوره های مایکل رو ندیدم ولی از رو عکس های که دوستان از تریدهاشون یا تحلیل های که تو یوتیوب میذارن بنظرم هیچکدوم به اندازه البروکس به فهم درک موقعیت مارکت نمیرسند، قصد زیر سوال بردن بقیه آموزش ها رو ندارم صرفا نظر شخصیم هست.

مهمترین فاکتور در یادگیری اینکه شما دارید به کی گوش میکنید در مورد البروکس دارید به کسی گوش میکنید که دکترای چشم پزشکی از بهترین دانشگاه های امریکا رو داره جراح چشم بوده، ۳۰ سال سابقه کار در مارکت رو داره( در امریکا بهشون میگن خدای پرایس اکشن)، چندین کتاب نوشته در برنامه ها و مجلات معتبر حضور داشته و بقیه چیزها که یا یک سرچ ساده تو گوگل میتونید بهش برسید.

هر شخص باید سبکی رو پیدا کنه که باهاش راحت باشه و خلاصه پوله دربیاد، قصد تبلیغ ندارم چون چیزی به من نمیرسه صرفا یک تجربه کاملا مثبت را خواستم به اشتراک بذارم.

بله بنده هم چند ماهه به سبک استاد علیرضا امامی نژاد ترید میکنم و خیلی هم راضیم با وین ریت بالای ۹۰. هر موقع ستاپ سیگنال خرید میدهد بنده میفروشم و بالعکس. کاش زود با استاد آشنا میشدم و پیشنهاد میکنم.

1 لایک کرده

بهترین سبک ترید برای فارکس و کریپتو

1 لایک کرده