خوب درسته من منکر نمیشم این حرف شما منم نگفتم جزو لوزرر ها هستم ولی مطلقا اون حرفی که شما میزنی درست نیست و نخواهد بود بله احتمال هست ولی سکه نیست نهنگ سکه نمیندازه یا بانک سکه نمیندازه و این طور که شما فکر میکنید نیست مارک داگلاس بله تریدر و تحلیل گر خیلی خوبی هست ولی باید به قول خودتان نظر 100تریدر برتر دنیا که امثال من و شما نمیتونیم مثل اونا باشیم را پرسید نه یک نفر و نه یک دیدگاه خاص فراموش نشه ذهنیت تفکر میسازد و بله در مورد بخش دوم بگم این سبک های بدردنخور مثل ict rtm هیچ کارایی ندارند اینا مخصوص پکیج فروش و خریدار پکیج هست اگر ict قدرتمند هست چرا مایکل هادلستون حتی جزو پنجاه تریدر برتر نیست
متوجه نمیشم یعنی چی روانشناسی ترید یا اصل بر احتمالات این دوتا مقوله جدا از هم نیستند
بهترین قمار بازهای دنیا همانند پوکربازان در صورت عدم تسلط بر روانشناسی خود در بازی نمیتونند پیروز باشند
روانشناسی ترید به جرات میشه گفت هشتاد درصد تریدرشدن هستش این روز از جانب کسی میگم که میتونه یک حساب 6000 دلاری رو تو فارکس طی دوماه به 48000 دلار برسونه با حداقل میانگین بازده روزانه دو درصد
ترید همانند قمار هستش و اگه کسی خلاف این حرف بزنه تازه کار هستش یا اطلاعاتش کم هست. در ترید تمام تلاش ما انتخاب پوزیشینی هستش که احتمال میدیم (دقت کنید احتمال میدیم نه اینکه پیش بینی کنیم) بازار به اون سمت حرکت کنه و از اونجا که بازار دو سمت خرید یا فروش داره پس به نسبت احتمال پنجاه پنجاه هستش همانند سکه ای که بالا پرتاب میشه احتمال حرکت معامله به نفع ما پنجاه درصد هستش واسه همین یک تریدر با اصول روانشناسی معامله گری باید بتونه پوزیشین بازشده رو مدیریت کنه.
اما تفاوت ترید با قمار مشخص کردن ریسک و میزان ضرری هستش که شما از بدو ورود لحاظ می کنید و میتونید اعمال کنید.
حالا اینکه ترید رو با قمار مقایسه کردم چون اصل بازی های قمار در کازینوها بر اساس احتمال هستش و لازمه تسلط شما در این قمار منظورم تریده با توجه به مشخص نمودن ریسک و احتمالات مدیریت رفتار و واکنش ها و کنش ها شما به بازار و همون مقوله روانشناسی معامله کری هستش.
ولی مارک داگلاس میگه تحلیل تکنیکال و فاندا و.. امثالهم اندکی احتمال موفقیت شما رو بیشتر میکنه درحد شصت به چهل
بعدا آمار برتری در ترید رو برچه اساسی حساب کردی تو ایران هستند تریدر های به قول شما نهنگ ولی دادو هاوار نمیکنن که من تریدرم پس هیچ معیاری وجود ندارد که برتری رو نشون بده
منظورم سکه عملا انجام معاملات با سکه نبود میگم چیز ساده ای مثل سکه میتواند از حالت لوزر بودن بیارتمون بیرون
خوب الان چی میگی یک تاپیک زدی تاییدت کنن یا تاپیک زدی نظر بدن
واضح بخوام بگم…آیا میتونیم به جای روانشناسی ترید، مشخصا از واژه ی فهم درست احتمالات استفاده کنیم؟
به زعم بنده بله…بسیاری از دوستان مخالفت داشتن..
بالاتر نظر خودم رو عرض کردم…
شما فرمودین ۸۰۰ درصد سود میکنید در دوماه!؟ ملاک حرفه ای بودن رو ، میزان سود در نظر گرفتین؟
موندم والا!
درود امیدوارم حالتون عالی باشه.
روانشناسی طبق تجربه + تکنیکال عالی = سودده شدن
-پرسود و موفق باشید
ملاک حرفه ای بودن رو تسلط بر روانشناسی بازار به منظور تسلط بر پروسه مدیریت معامله میدونم بهترین استراتژی ها هم در صورت نداشتن تسلط بر مقوله روانشناسی بازار یا بازده مناسب رو به شما نمیدند و چه بسا منجر به از بین رفتن حساب معاملاتی شما بشند به خصوص هنگامی که وارد دایره تغییر دایمی استراتژی های بشید.
درود امیدوارم حالتون عالی باشه.
درود تریدری با تکنیکال عالی ولی بی تجربه بر روانشناسی به دردی نمیخوره!
-پرسود و موفق باشید
منم همینو دارم به شخصی که تاپیک را مطرح کرده میگم ولی اون و یکی دیگه دنبال تأیید هستن تا نظر
بنده که نیازی به تایید شدن توسط کسی ندارم…هر طور ام که نیاز باشه صحبت میکنم..شما چرا بدت اومده الان؟ چون مخالفت کردم با شما؟
من عرض کردم که قبلا صحبت کردیم و به نتیجه ای نرسیدیم ، از این پاسخ من ناراحت شدین الان؟
تحمیل نکردم جایی نظرم رو، صرفا پرسیدم آیا بهتر نیست که به جای یک کلمه ، از کلمه دیگ ای استفادع کنیم یا خیر..
اگرم حتی تحمیل کرده باشم، فرد مقابل با منطق میتونه نظرش رو به کرسی بنشونه….مگه قانون گذاشتیم رو این تاپیک؟ من خودم صرفا چون حوصلم سر رفت اومدم اینجا و تا حدی ام اشتراک تجربه انجام دادم.
شما نمیخواد اشتراک تجربه کنید شما تحمیل تجربه میکنید نظر شما نادرست میباشد همین اینو بفهمید کافیه اگر هم میگید مشکلی نیست نظر هر شخص قابل احترام هست نه تحمیل اونم اجباری
بسیار خوب بنده دنبال تایید…شما با منطق ، فرضیه بنده رو رد کن…
من تاپیکم برا به چالش کشیدن همدیگه هستش..نمیشه همه همدیگرو تایید کنن که! اونطوری بحث هدفمند شکل نمیگیره..
جملاتی که شما گفتی رو تو هر کتابی که سرچ کنی دراینترنت ، پیدا میکنی…اما متاسفانه عملیاتی نیست…
اما در ارتباط با همون جمله ای که یکی از دوستای عزیزمون گفت،( ضرر باعث میشه بخوای جبران کنی)
من راهکار دادم و گفتم با نوشتن یک جمله کوتاه ، میشه این موضوع رو کنترل کرد..
الان اینم احتمالا جزو« دنبال تایید شدن »حساب میشه از نقطه نظر شما..
عملیاتی هست شما درک نمیکنید چون چارتکش هستی و کارت نقاشی پیشرفته هست در کنار جملات قشنگ مثل روانشناسی و احتمالات پکیج فروش ها اونی که ترید میاد بکنه میدونه احتمال هست بازار بر پایه نقدینگی هست همین و بس.
بقیه چیزا مکمل هستند و دیگه با امثال شما بحث نمیکنم
خب شما رو کسی اجبار کرد وارد این تاپیک بشی؟ خیلی جالبه که شما وارد تاپیکی که بنده ساختم شدی و میگی که نظر نده…مگ داریم همچین چیزی؟هر طور که مصلحت ببینم اینجا صحبت میکنم و شما میتونی نیای…شما بهت برخورده که بالا دست شما ، یک نفر صحبت کرده؟ اتفاقا خیلی از عزیزان نظراتشون رو به اشتراک گذاشتن و راضی بودن…
اگر منطق قوی ای داشتی به شخص نباید حمله کنی، این مغالطه شماست، به جاش میتونی بگی ، نظرت اشتباهه…
گفتم اشتباهه منتها نفهمیدی باید جواب چارتکش که باعث ضرر و زیان افراد میشه گرفته بشه امثال شما زیاده چیزی هم بارت نیست میخوای بحث کنی باید درست بحث کنی میخوای چند تا سوال بپرسم بری از استاد چارتکشت بپرسید اونم از جمنای بپرسه
درود
منم نظرتون رو تایید کردم
بسیار عالی …الان شما تهمت هم زدی..دیدی؟
مستندات شما برای اینکه بنده پکیج میفروشم کجاست؟
جملات قشنگ من کدومه؟
در مورد احتمالات حرف زدن قشنگه واقعا؟؟
کسی که پکیج میفروشه در مورد سود صحبت میکنه عزیزجان…بنده در مورد خشک ترین بحث معامله گری صحبت میکنم…نمیدونم والا راهنمایی ام آدم بخواد بکنه ، همچین عناوینی بهش نسبت میدن
در رده چارتکش ها قرار گرفتید اینو مطلع باشید که اکثریت حرف های چارتکش را میپذیرد همه نه اینم به قول خودت میشه احتمال
راهنمایی نکن شما باعث ضرر و زیان میشی فقط همین اگر هم راهنمایی کردی برای همه مورد قبول نیست چارتکش حرفه ای
فک میکنم سنت کم باشه…کل جملت حمله به شخص و توهین هستش و چون نمیدونی مغالطه چیه، ادامه ی این بحث فقط سر مردم رو درد میاره…شما تماما مغالطه حمله به شخص میکنی و هیچ فکتی نداری.. توهین کردن راحتترین انتخابه همیشه…من حاضرم در مورد هر موضوعی که شما بگی در مورد معامله گری باهات بحث کنم و نه اینکه برنده بشم، برای اینکه مردم چیزی یاد بگیرن تهش…