چرا تعداد زیادی از جامعه ترید به سوی ضرر میرن

این فرض رو میگیرم از یه آدم دروست آموزش می‌بینید ولی به سود نمی‌رسید چون بعد اینکه آموزش دیدین توانایی اجرای دروست سیستم و مدیریت سرمایه رو که باید با تمرین و تلاش تبدیل به عادت کنید به سراغ پول میرین و با شارژ حساب ک معامله های ناتمام چرخ قمار رو عمل میکنید یا با دنبال کردن سیگنال دیگران حتا طرف که سیگنال میده سوده هم باشه چون مدیریت سرمایه رو توانایی اجرا ندارین به باد میدین و عملن سیستم و مدیریت سرمایه هر دو باهم اجرا میشن و تا وقتی نخواهین قبول کنید که دنبال رفتن شارژ حساب یا سیگنال گیری هیچ وقت شما رو به سود نمیرسونه شاید حدود ۵ماه معامله گذاشتم اینجا و حدود ۱یک ماه منظم معامله گذاشتم و سودشم هم نشون دادم و ماه جدید هم دارم لایو میذارم براتون اینو با جدیت میگم با نگاه کردن به معامله های من یا افراد دیگه شما هر گز سود نمی‌کنید و آخر سر باز کال میشن تا یک مسیر برا خودتون مشخص نکنید به هیچ جایی نمی‌رسید و اگه باز دنبال سیگنال هستین بهتر حساب خودتون رو به حساب اون شخص وصل کنید تا معامله ها خودکار کپی بشن ولی اینجوری هم هرگز تریدر نمیشین صرفن چیزی ما اینجا میفرستم یا از تریدر های دیگه هدف نشون دادن مسیر برای شماست شاید به مزاج خیلی ها هم خوش نیاد

البته نظر همه قابل احترام هست این یه دیگاه شخصی هست که خودم رفتم

دادا طولانی بود نشد بخونم بیخشید
ولی در کل دو عامل هست
۱. مدیریت سرمایه
۲.طمع

:joy:خلاصه کنم همینجا هیچ کدوم به جایی نمیرسیم :joy:

در آینده نزدیک دوباره اینترنت قطع میشه دوباره جنگ شروع میشه و دلار راحت از 500 هزار تومان رد میشه زندگی سخت تر و همه چیز سیاه تر حتی هوش مصنوعی که سعی میکنه بهترین راه مهاجرت از این جهنم بهت بگه هم نا امیدت میکنه خیلی وقته فقط داریم میریم جلو بدون ایستادن بدون نجات جوری که گاهی به خودت نگاه میکنی و میگی دارم چیکار میکنم؟ تکلیف چیه و قراره چی بشه برای یه همچین وقتی دیدن فیلم رستگاری در شائوشیانگ بهت پیشنهاد میدم این زندگی یه تریدره