تا حالا با کانال و یا سیگنال دیگران به سود دهی رسیدین؟

تا حالا با کانال و یا سیگنال دیگران به سود دهی رسیدین؟

من به سود دهی مستمر با ستاپ شخصی خودم رسیدم ولی ضرر های زیادی رو زمانی که سیگنال میگرفتم متحمل شدم، با اینکه پشت دستم رو داغ کردم که دیگه با سیگنال معامله نزنم ولی همچنان بعضی وقتا گول میخورم با سیگنال معامله بزنم.
امروز باز دوتا استاپ نیم درصدی رو حسابم با سیگنال دیگران بخاطر طمعی که کردم خوردم…

1 لایک کرده

من حتی روزی که ترید میکنم یا نگاه تحلیل های دیگران نمیکنم یا اگر نگاه کردم مراقبم برام سوگیری ذهنی ایجاد نشه ،وخودم رو موظف کردم بصورت مکانیکی طبق استراتژی عمل کنم تا قوانین احتمالات رو هم رعایت کنم که احتمالات هم به کمک ستاپم بیاد،نه اینکه از هرجا سیگنال بگیرم و…..به هیچ وجه نباید از سیستمت بیای برون باید خودت رو محدود کنی.هرسودی که خارج از از سیستمت به دست بیاد از دست میره مطمعن باش.

1 لایک کرده

نه متاسفانه

فقط به ضرردهی رسیدم

3 لایک کرده

خوشحالم که از 5 سال پیش هم بهش هیچ علاقه ای نداشتم. چون عاشق ماهی گیری خودم بودم نه ماهی گرفتن از دست بقیه

1 لایک کرده

خب طمع نکن برادر من!

1 لایک کرده

سیگنال و طمع همیشه کنار هم هستند! و نتیجه‌ش همیشه ضرره!

1 لایک کرده

با سیگنال خالی معامله زدن خیلی کار درستی نیست، سیگنال بدرد کسایی میخوره که می‌خوام ب غیر از خودشون تحلیل کس دیگه رو هم ببینن

یعنی بر اساس دو تا تحلیل عمل کنن. حالا این می‌تونه کمک کنه.

ولی صرف نقطه ورود و خروج گرفتن بجای خیلی خوبی ختم نمیشه

1 لایک کرده

حرفی میخوام بزنم اصلااااا و ابدااااا درست نیست؛ اما چون تجربه‌ست اینجا جاش میدونم انتقال بدم،

سال دوم ترید کردنم من با کانال های سوددهی آشنا شدم، یکی بود توی تلگرام رایگان بود و خب طرف تحلیل میذاشت تحلیلش به وقوع میپیوست ورود میداد و خب تی پی / استاپ هم میداد!

منم همراه اون ورود می‌دادم، سود خوبی داد. نه طمع میکردم نه چیزی! تی پی ۱-۲ خارج میشدم و خدافظ.

صرفااا کانال های سیگنال بد نیستن، اصن از روی همینا کپی تریدینگ به وجود اومد. مشکل اونجاییه به هر کسی که به خودش استاد استاد بسته و حرف بیخودی بدون استیتمنت میزنه نباید اعتماد کرد. باید اصولی تحقیق کرد اکه پول کلونیه مصاحبه گذاشت و …

1 لایک کرده

اون سیگنالا اگه خوب بود به خودش وفا میکرد طرف سیگنال فروش نمیشد :))

1 لایک کرده

بنظرتون سهام بورس کدوماش خوبن؟

دیروز اینجوری بودم که با ستاپ خودم معامله ای بهم بازار نمیده، این کاناله دوتا سیگنال گذاشته حتما یه چیزی دیدی دیگه از دوتاش یکیشم بگیره خوبه، هر چند همون دوتا سیگنالا با درک و تحلیل خودم از چارت میدونستم اونجای چارت بازار قراره بریزه ولی سیگنالا بای بودن و اعتماد الکی کردم.

دو سال پیشم اون موقع هایی بود که تازه آدام مرادی و یه دختره بود اسمش نمیدونم جادوگر بود چی بود اموزش رایگان و کانال سیگنال گذاشته بودن، من هنوز رو دمو تمرین میکردم و معامله نمیزدم، یه مقدار پول اوردم گفتم با سیگنالای اینا دقیقا نقطه ورود خروج یکی میزنم حداقل پولم رشد کنه.
شاید بشه گفت 70 درصد سیگنالاشون فیل میشد و یا اونایی که تی پی میشد انقد دیر گذاشته بودن تو کانال که خیلی وقت بود از نقطه ورودشون گذشته بود و به عنوان سیگنالی که تی پی شده اونو میاوردن و تو استیتمنتشون میذاشتن.
در نهایتم خیلی نشد که حساب کال شد.