اون اوایل که اومدم توی دمو ترید میزدم و یه مدتی بسیار خوب رشدش دادم، همش این توی ذهنم میومد که سیستم معاملاتی ام چقدر عالی جواب میده، از این به بعد باید سرمایه واقعی بیارم توی بازار، همون موقع ۶۰ دلار ریل شارژ کردم، هدفو گذاشتم که ۱۰۰ درصد رشدش بدم ظرف یه هفته و بعد برداشت بزنم، ۹۰ درصد طی چهار روز اول بردم بالا، روز بعدش روی nzdjpy خرید باز کردم که ده دلار دیگه بگیرم و با افتخار به همه نشون بدم،،، یادمه اومد پایین، و من حد ضرر رو آوردم پایینتر، هی قیمت میومد پایین، و منم حدضررم رو میوردم پایینتر،،، بعدش گفتم دیگه اگه بخواد کل بالانس و سودم رو از بین ببره، باید ۱۰۰ پیپ بیاد پایینتر، که محال ممکنه اینقدر پایین بیاد، این آخرش میره بالا، فقط چند ساعت طول کشید این خیال باطلم به واقعیت تبدیل بشه، بله اولین بار اونجا کال شدم، و بعد این داستان کال شدن و ضرر کردن چندین سال ادامه پیدا کرد، و فهمیدم فارکس گاو صندوق طلایی نبود، و با واقعیت بازار و درون خودم بعداً بیشتر آشنا شدم …
این دقیقا یکی از خطرناک ترین جاهای شروع ترید رو نشون میده
وقتی چند روز پشت سر هم سود میکنی ذهنت به جای اینکه بگه سیستمم هنوز باید در تعداد زیادی معامله اثبات بشه میگه پس من بازار رو فهمیدم و میتونم سرمایه رو چند برابر کنمبعد اولین ضرر جدی که میاد به جای اینکه بپذیری معامله اشتباه بوده
استاپ رو جابه جا میکنی و کم کم تحلیل جای خودش رو به امید و انکار میده به نظرم اون ۹۰ درصد سودی که تو چهار روز گرفتی از خود کال شدن خطرناک تر بود چون همون سود باعث شد فکر کنی دیگه بازار رو شکست دادی
تجربه واقعی ترید دقیقا از جایی شروع میشه که بفهمی بازار قرار نیست به باور تو اهمیت بده و هر معامله فقط یک احتماله نه چیزی که باید حتما درست از آب دربیاد
ین داستان دقیقا نشون میده دمو و ریل چقدر میتونن دو دنیای متفاوت باشن تو دمو وقتی معامله خلاف جهت میره راحت تر صبر میکنی چون چیزی واقعا در خطر نیست ولی تو ریل وقتی پای پول وسط میاد تازه مشخص میشه واقعا چقدر به قوانینت پایبندی
ه نظرم اون ۶۰ دلار شاید از خیلی از دوره ها درس مهم تری داده اینکه سودهای قبلی هیچ تضمینی برای معامله بعدی نیستن و یه معامله بد با مدیریت اشتباه میتونه کل زحمات چند روز رو از بین ببره تقریبا خیلی ها یه نسخه از این داستان رو تجربه کردن فقط مبلغ و شکلش فرق داشته