فرض کنید اولین روزه اسم بازارهای مالی رو شنیدید و علاقه مند شدید برای شروع این مسیر
چجوری شروع میکنید ؟؟
چه مسیری تا الان طی کردید که اگه برگردید تکرار نمیکنید؟؟
تجربه هاتون اگه فقط به یه نفر کمک کنه شما برنده اید ![]()
فرض کنید اولین روزه اسم بازارهای مالی رو شنیدید و علاقه مند شدید برای شروع این مسیر
چجوری شروع میکنید ؟؟
چه مسیری تا الان طی کردید که اگه برگردید تکرار نمیکنید؟؟
تجربه هاتون اگه فقط به یه نفر کمک کنه شما برنده اید ![]()
با سلام
1.سی تا چارت باز نمیکردم و در به در تایم فریم های مختلف دنبال استراتژی نمیگشتم.یک چارت و نهایت سه تایم فریم و یک یا دو استراتژی
2.چارت خوانی و ساخت سناریو حرکتی رو یاد میگرفتم . دنبال آموزش های مختلف نمیرفتم.هرچی ساده تر بهتر
3.مدیریت سرمایه رو از روز اول رعایت میکردم.اول تایید حساب میکرو یا سنتی رو میگرفتم بعد میرفتم روی حساب دلاری
4.زود پولدار شدن و کمالگرایی رو کنار میزاشتم.ضرر هم قسمتی از مارکته و با مدیریت درست پول میشه جبرانش کرد
5.هرروز ترید نمیکردم.در طول سال تعطیلی رسمی کشورهای مختلف هست.اجلاس های مهم.روزهای تصمیم گیری برای نرخ بهره و … که مارکت بلاتکلیف و گیجه و ضرر زیادی میزنه
6.تا مهارت لازم رو کسب کنم و بالا و پایین مارکت رو ببینم یه شغل اول دست و پا میکردم و ترید رو میزاشتم الویت دوم.هرزمان به اوجش رسیدم تبدیل به شغل اصلیم میشد
دقیقا این موارد رو اکثر تریدر ها انجام دادن ![]()
و بعدها هم بعنوان اشتباه ازش یاد میکنن از جمله خود من ![]()
این مسیر دوباره همین کار رو میکنم فقط اونجایی که اینترنت قطع کردند بزرگترین لطمه رو بهمون زد فرصت های زیادی از دست دادیم روتینمون بهم ریخت و مجبور شدیم یه مدت برگردیم سرکار قبلی و چند ماه طول کشید که یکم بتونیم با بازار دوباره مچ بشیم ترس هامون رو کنار بزاریم اعتماد کنیم من که هنوز به طور کامل نتونستم منطقی عمل کنم 10 معامله رو رها میکنم تا یکیش بگیرم
کاملا باهات مواقم . بعداز قطعی اینترنت دیماه و وصل شدنش من حسابم تقریبا 8 درصد افت کرد تا اوردمش سرجای قبلش قطعی اینترنت جنگ اومد و واقعا هنوز نتونستیم مثل قبل بشیم . و بقول تو منطقی عمل کنیم ..