از بچه های امین دهقان (امینو) کسی هست اینجا؟

اگر از دانشجو های امینو هستید میخام ببینم نتیجه گرفتید . و اینکه از کدوم دوره اش نتیجه گرفتید ؟

داداش امینو خودش به نتیجه نرسیده تو چه انتظاری از شاگرداش داری !

1 لایک کرده

تو دوره هاشو تهیه کردی یا از همون دوره های رایگان پخش شده تو تلگرام استفاده کردی؟

1 لایک کرده

من دوره ایشونو دیدم و حدود دوسال پیش با این سبک ترید میزدم ،ایشون بسیار ادم خفن و محترمی هستن و خیلی چیزا ازشون یاد گرفتم و واقعا استاد هستن، از دوره ایشون هم برداشت هم زدم،ولی خب بنظرم ایشون میتونست خیلی خیلی بیشتر انتقال تجربه کنه و مطالبی که میتونست بگه خیلی بیشتر باشه،و یه ذهنیتی که ایشون توی دوره درست میکنن احتمالات بالاس که همش صحبت از وین ریت های بالا میشه و این باعث میشه ‌‌‌ذهن تریدر همش دنبال قطعیت بره و ذات احتمالاتی بازار رو درک نکنه و استاپ رو نپذیره ولی خیلی اکادمیک و اصولی تدریس میکنند واقعا.من از سود دوره پرایس رفتم فراکتالی رو خریدم،یادش بخیر :upside_down_face: .ایشون خودشون اوایل از دوره البروکس به سود مستر رسیدن منم پیشنهاد میکنم از خود البروکس شروع کنید

1 لایک کرده

امینو هم یک شیاد بود

فقط با اموزش و زدن انجمن و جذب چند تا تازه کار تونست تا حدودی ضررهاش را جبران کنه!

اینقدر که من روی فراکتالها وقت گذاشتم و اندیکاتور و اکسپرت ساختم

امینو توی خواب هم چنین کاری را نتونست بکنه!

هیچی. از فراکتالها نمیدونست.

شما که کلا توی همه تاپیک ها میای به ترید دیس میدی و میگی ترید کلا قماره و … و حالا بیا امینو هم دیس کن کی به کیه :joy: راحت باش الان بچه ها میان باز گزارش میدنا

1 لایک کرده

بیخیال، این احتمالا از بچه های خود ایران بروکر هست که میخواد با نظرات جنجالی به داغ شدن تاپیک ها کمک کنه و در غیر این صورت ی …. که باید تحت درمان قرار بگیره.
بهش گفتم اگه فکر میکنی تریدر سودده تو ایران نیست وجود داشته باش و ی جایزه تعیین کن تا من تریدر سودده رو بهت نشون بدم ولی جواب نداد.

من سال های ابتدایی ترید دوره ایشون رو خریدم و به نظرم خوبه و اگه واقعا چیزایی که آموزش میده رو با دقت یاد بگیرید میشه ازش نتیجه گرفت. و مشکل دوره شون دقیقا همون چیزیه که دوستمون بالاتر گفتن ینی آموزش های روانشناسی خوبی ارائه میدن ولی متاسفانه تریدرا رو میبرن گردش عملی تو مریخ! ینی میگن روزی 3درصد بازده منطقی هست!! در صورتی که نیست واقعا چون ماهی 3 درصد هم باورکنید ی نتیجه درخشانه!

در کل با مکدی و استوک و مووینگ و خط روند و واگرایی آموزش های خوبی میدن هرچند که ممکنه برای تریدرای امروزی که rtm و ict کار میکنن خیلی جذاب نباشه ولی باورکنید این سبک های جدید هم همون یک دو سه امینو رو به روش دیگه ای دارن توضیح میدن…

1 لایک کرده

بله حرفاتون درسته،qm،choch یا mtr

همون 123 امینو هست

2 لایک کرده

درود

اینجا هر کیو دیدم ازش بد گفته

سوال من از شاگرد‌های امینو اینکه چطور و چرا استاپ نداشت؟ یکی از دلایل خیلی‌ها برای ردش این بود:
کسی که استاپ نمیزاره یعنی پویا بودن و غیرقابل پیش‌بینی بودن بازار رو قبول نداره تازه اگه نشه بگیم برای شوآف این‌کار رو می‌کنه.

1 لایک کرده

من چند سال پیش دیدمش ولی تو لایوهای خودش آره استاپ نمیذاشت! اما کلا واسه خودش ی سبک داشت واقعا تریدر قدیمی هست.

حالا ی داستان بگم:
من سالها پیش بوکس کار میکردم و توی بوکس گارد رو بالا گرفتن برای جلوگیری از خودن مشت حریف یکی از اصلی ترین و مهمترین چیزهایی هست که باید رعایت بشه اما ی بوکسور نابغه داشتیم که اسمش اسکندر بود! اون هیچ وقت گاردش رو نمیبست و همیشه با دستای باز بوکس میکرد و سال ها کارش همین بود و توی اون مدل بوکس کردن استاد بود واقعا!
اون مهمترین اصل بوکس رو رعایت نمیکرد ولی جالبه که کمتر کسی جلوش دووم میاورد و همه ازش میترسیدن!
نمیدونم شاید بخاطر اسمش بود…

2 لایک کرده

پس می‌رسیم به استثنا
همه جا استثنا هست

1 لایک کرده