دوره عرفان امینی

درود دوستان

کسی دوره عرفان امینی رو دیده و شاگردش بوده؟

لطفا از تجربیاتتون بگید

سبکش چیه چطوریه یه توضیحی بده

بله من شاگردشون بودم و دوره بسیار عالی هست.ولی صادقانه بگم فقط به دوره دیدن نیست…هیچ دوره ای معجزه نمیکنه!!محعزه فقط تو دیدن چارت…آشنایی بارفتار اون نماد…..بکتست…اصلاح..و اقدام مجدد هست

جوری که چارت و سناریو بتونی حدس بزنی با دیدن و کسب تجربه….به پلن و استراتژیت ایمان بیاری.ایمان به استراتژی هم زمانی به وجود میاد که بکتست خیلی زیاد و ژورنال داشته باشی

خلاص بگم :راه رسیدن به بهشت از قعر جهنم میاد و استخوانات خورد میکنه تا بهش برسی.دوره دیدن فقط شاید کمک کنه زودتر این مسیر طی کنی

(این تجربه منه شایدم اشتباه باشه)

طرفلاصلا مشخص نیست خودش کیه و چه رزومه ای داره میری دوره هم ازش برمیداری؟! دوره هیچ استاد و تریدری رو برندار خودت برو مقاله بخون و وقتت رو پای دوره دیدن هدر نده

1 لایک کرده

سبکش پرایس اکشنه. هر شب لایو ترید میزاشت وین ریتش ۹۰ درصد با ریوارد ۲ . تایم یک دقیقه کار میکنه

دیدگاهت کاملا درسته ولی حتی یکی از دانشجوهاشو ندیدم مثل خودش ترید بکنه عجیبه

هر شب و هر هفته معاملاتشو به اشتراک میزاره مشخصه کیه آموزش میده دیگه چی میخوای بدونی

از اساتید دوری کن!!! این اگه معاملاتش سودده بود نمیومد آموزش بده! در کل خصلت آدمیزاد اینجوریه که وقتی یه چیزی کشف میکنه که باعث پول درآوردن بشه، با هیچکس به اشتراک نمیزاره. بری تاریخچه معامله گرای بزرگ هم بخونی همیشه استراتژیشون رو مخفی میکردن. اینا هیچکدوم تریدر نیستن اگه بودن، در فضای مجازی فعالیت نمیکردن!

1 لایک کرده

با احترام ولی این رو نمی‌شه به همه تعمیمش داد

اگر واقعا یک دوره‌ای باشه که منتورینگ منظم داشته باشه، تضمین سود دهی بهت بده و مثلا برای خرید اون دوره ازت آزمون بگیره که ببینه شخصیتت به درد ترید می‌خوره یا نه، تازه با رزومه‌ی خفن مدرسین می‌شه صرفا برای گذاشتن زمان کمتر و به اصطلاح خرید زمان، توی اون دوره شرکت کرد و ترید رو زودتر از حالتی که بدون دوره و با مطالب رایگان می‌شه یاد گرفت، شروع کرد

و الا بدون دوره هم می‌شه کاملا ترید رو یاد گرفت و اصلا نیازی به هزینه نیست ولی زمان بره.

البته که من تاحالا خودم همچین دوره‌ای رو جایی ندیدم و صرفا یک مشت پکیج فروش تو خالی رو دیدم که دارن دوره می‌کنن تا پاچه ملت!

آموزش یه بیزینسه و ترید هم یه بیزینس

تریدر همیشه وقت خالی زیاد داره و اگه علاقه به آموزش دادن داشته باشه میتونه این کارو بکنه.

آل بروکس و خیلی از استاتید این حوضه هم آموزش میدن دلیل نمیشه تریدر نباشن. باید یک موضوع رو از جوانب مختلفش بررسی کنی