اولین دوره امین همتی بود که سبک خاکستر رو بازگو میکرد
کلا دوره ایشون فک کنم دوره آموزش نقاشی بود چون جزوه ای که از دورش دارم فقط نقاشیه و حرف مفت.
دومین دوره اشغالی که دیدم دوره فراگتالی امینو بود
امینو یک چیز ساده رو اونقدر پیچیده و مرموز توضیح میده که وقتی به آخرین جلسه میرسید میفهمید کل جلسات شکل هم بوده و هیچ چیز خاصی نداشته.
سومین دوره مضخرفی که دیدم دوره rtm علی شیرالی بود که من خیلی ایشون رو قبول داشتم و با اینکه بد درس میدادن سرکلاس هاشون حاضر میشدم تا اینکه تیر آخرو سر یکی از جلسات زدن به اسنایپر گفتن اسنیپر و به بیت کوین گفتن بیت کویین حتی کیو ام رو هم نمیتونستن درست تلفظ کنند و فقط شماتیک میکشیدن و از تحلیل چارت طفره میرفتن.
چهارمین دوره اشغالی که دیدم دوره ی rtm زئوس بود
دوتا آدم روان پریش ۲ ساعت میومدن شماتیک میکشیدن بعد میرفتن توی گذشته چارت فقط توجیح میکردن.
آخرین دوره هم دوره Lit شخصی به اسم سپی تریدر بود.
عالی بود ایشون با اختلاف بین تمام اینایی که گفتم وقیح ترین هم بود.دوره شلم شوربایی از دوره های فانتوم فوتون فلیپینگ الگو cyzner و یه مقدار ict و ستاپ های مختلف و… بود که اصلا خیلی از مباحث روی همدیگه چفت نمیشد انقدر پراکنده بود و مضخرف در آخر هم که بهشون اعتراض کردم گفتن برو با ستاپ هایی که گفتیم ده تا ترید بزن ده تاش ضرر شد بیا پولتو پس بدیم:)
هیشکی نمیتونه این مدلی ترید کنه.یه شاگرد داشت از دوستای من بود یه حساب 10k رو کال کرده بود توی یه ترید.من حتی با همون سبک مدیریت سرمایه خودش توی حساب دمو استرس میگرفتم چ برسه پول واقعی
من تا الان یه حساب صد دلاری کال کردم با دو سه تا پراپ دادم رفته ولی حتی فکر هم میکنم به اینکه اگه یه روزی کل پولم رو توی مارکت بدم بره واقعا تمام تنو بدنم میلرزه.