هر کسی اگر بتونه الگوریتم شناختیه از ثانیه تا روزانه چارت رو متوجه بشه دیگه نیاز بهیچ آموزشی نداره
مگه ثانیه هم تایم فریم داره ؟!
نگفتم تایم فریم منظورم الگوریتم قیمت و زمان هستش
متوجه منظورتون نمیشم میشه بیشتر توضیح بدین ؟ منظورتون از الگوریتم قیمت و زمان چیه ؟
منظورم اینه که بتونی تشخیص بدیم مثلا این کندل یکساعته بعدی نسبت به کندل قبلیش چجوری قراره بسته بشه اینو باید بتونی تشخیص بدیم تو تمام تایم فریم ها به قول وایکوف حدس زدن کندل بعدی
اهان متوجه شدم منظورتون کندل استیک هاست ! بله سبک خوبیه و کتاب های زیادی دربارش نوشته شده .
توی فارکس سخته ولی توی کریپتو راحت تر میشه داده های پشت نمودار رو مطالعه و در مورد کندل بعدی نظر ارائه داد.
شما تو این زمینه تونستین به نتیجه ای برسین؟
با تمرین زیاد تا حدودی بله
خیلی مبحث جذابیه واقعا، با چه ابزاری کار میکنی؟
با افتخار ما تیم مون تونستیم به این موهم دسترسی پیدا کنیم تمام بازار بر پایه الگوریتم میچرخه.یک دوره آموزشی رایگان هم در این مورد در کانال تلگرام و یوتیوب منتشر شده کسانی کی مایل هستند میتونم لینک کانال رو در اختیارشون قرار بدم
تنها کسی که در طول تاریخ تونسته
الگوریتم بازار را تشخیص بده شما بودی
شما جامعه تریدری ایران را متحول کردی>ممنون
ابزار نیست یه استاد بسیار دلسوز کار درست الگوریتم رو آموزش میده فیلمهایه آموزش رایگانه تو تلگرام هست من فقط اونو دنبال میکنم و تمرین کردم این کانالشtradineh
درود بر شما از شاگردان آقا مهدی هستید؟
درود اگر از تیم آقا مهدی هستید به جز تلگرام بستر دیگه ای فراهم نشده ؟ با این شرایط نت ؟
منظور از الگوریتم شناختی همون درک مارکته؟
احسنت
شناخت بازار یعنی همین که شما گفتی .
حالا روش و سبک هر چی میخاد باشه باشه .
بله ثانیه هم داره
یعنی پیش بینی کنم کندل بعدی کجا میره؟
مگه چنین چیزی هم ممکنه؟
اصلا ذهن شما توان این همه تصمیم گیری رو داره که بخوای برای ورودت تصمیم بگیریدر کنارش حدس بزنی کندل کجا میره. عجب
بخدا من فقط سه تا تصمیم می گیرم. اونم فقط برای ورود. خیلی از اوقات هم خوف میکنم و سه تا تصمیم می گیرم برای عدم ورود.