Kei
(محمد کِی)
می 5، 2026، 9:59ب.ظ
1
با “ عمل و علمی” که داری “ -اثبات- کن
بسیاری از افراد در طول این چند سال مدعی شدن که به این توانایی دست پیدا کردن که زمان شروع لگها،زمان پایان لگها و در کل زمان شکلگیری و آینده ی های و لو های بازار رو پیش بینی میکنن.
سبکهای خاصی مدعی این مورد شدن و مریدان این سبکها هم با جدیت در مورد اون صحبت میکنن.
اگر شما به این توانایی دست پیدا کردی،خوشحال میشیم برای ما آینده ی تقریبا دقیق یک چارت رو پیش بینی کنی و جامعه ی ترید رو به هیجان بیاری.
منظور از پیش بینی لحظه ی زمانی دقیق اونه،نه اینکه سر بسته بگی قیمت به فلان جا میرسه.
1 لایک کرده
پیش بینی عددی بعنوان هدف شدنیه .
اگر چه که هدف هم ثابت نمیتونه باشه و متغیره
اما زمان .
زمان به شدت متغیره و حدس و گمانش زیر ۵۰ درصده
و منم ندیدم کسی مدعیه زمان باشه بطور مطلق
فقط یه عده متوهم به آسترولوژی شاید …
2 لایک کرده
Kei
(محمد کِی)
می 5، 2026، 10:58ب.ظ
3
موافقم مهدی جان،این موضوع رو درست کردم چون بعضی عزیزان رو دیدم که میگن به این توانایی رسیدن که زمان رو پیش بینی کنن.
منم کنجکاو شدم و به وجد اومدم و ازشون میخوام به صورت عملی ثابت کنن و آینده ی یک چارت رو برامون پیش بینی زمانی تقریبا دقیق بکنن😉
داداش من به علم این کار رسیدم
هدف که هیچی،در لحظه میتونم بگم چه پوزیشنی باز کنی
کل سبک ها و استراتژی هارو بریز دور،همشون فقط برای سرگرم کردن تریدرهای مبتدی و گمراه کردن تریدرهای حرفه ای هست
گذشته مارکت هم هیچ نقشی در آینده اش نداره،خطوط استاتیک و داینامیک،الگوهای هندسی،ترازهای قیبو و ابرهای کمو و مووینگ ها همه نقاشی بیش نیستن
فقط یک راه وجود داره :
هرزمان رفت بالا،بخر
هرزمان اومد پایین،بفروش
و تمام
1 لایک کرده
Kei
(محمد کِی)
می 6، 2026، 7:23ق.ظ
5
من نظرم اینه رو سقف بخریم،تو کف بفروشیم😁
حالا یه کم دیگه صبر میکنیم ببینیم اساتیدی که به این علم رسیدن مارو به وجد میارن یا نه
1 لایک کرده
nader
(نادر نزدکی)
می 6، 2026، 7:28ق.ظ
7
بدون نیاز به هیچگونه پبشبینی میشه ستاپ سودده داشت. بر اساس فقط واکنش به مکان خاص زمان خاص و رفتار خاص قیمت در نماد خاص
1 لایک کرده
توهم محضه کسی بخاد زمان آینده رو با قطعیت پیشبینی کنه…
2 لایک کرده
آفرین.روشی ساده و سودساز رو مطرح کردی
برآورد من اینه که حداقل بالای 5 سال توی این مارکت تجربه داری
فقط امثال ما با این سبک های ساده به سود مستمر میرسن