آیا زمان و آینده حرکات قابل پیش بینی است؟ثابت کن

با “ عمل و علمی” که داری “ -اثبات- کن

بسیاری از افراد در طول این چند سال مدعی شدن که به این توانایی دست پیدا کردن که زمان شروع لگها،زمان پایان لگها و در کل زمان شکلگیری و آینده ی های و لو های بازار رو پیش بینی میکنن.

سبکهای خاصی مدعی این مورد شدن و مریدان این سبکها هم با جدیت در مورد اون صحبت میکنن.

اگر شما به این توانایی دست پیدا کردی،خوشحال میشیم برای ما آینده ی تقریبا دقیق یک چارت رو پیش بینی کنی و جامعه ی ترید رو به هیجان بیاری.

منظور از پیش بینی لحظه ی زمانی دقیق اونه،نه اینکه سر بسته بگی قیمت به فلان جا میرسه.:smiley:

1 لایک کرده

پیش بینی عددی بعنوان هدف شدنیه .

اگر چه که هدف هم ثابت نمیتونه باشه و متغیره

اما زمان .

زمان به شدت متغیره و حدس و گمانش زیر ۵۰ درصده

و منم ندیدم کسی مدعیه زمان باشه بطور مطلق

فقط یه عده متوهم به آسترولوژی شاید …

2 لایک کرده

موافقم مهدی جان،این موضوع رو درست کردم چون بعضی عزیزان رو دیدم که میگن به این توانایی رسیدن که زمان رو پیش بینی کنن.

منم کنجکاو شدم و به وجد اومدم و ازشون میخوام به صورت عملی ثابت کنن و آینده ی یک چارت رو برامون پیش بینی زمانی تقریبا دقیق بکنن😉

داداش من به علم این کار رسیدم

هدف که هیچی،در لحظه میتونم بگم چه پوزیشنی باز کنی

کل سبک ها و استراتژی هارو بریز دور،همشون فقط برای سرگرم کردن تریدرهای مبتدی و گمراه کردن تریدرهای حرفه ای هست

گذشته مارکت هم هیچ نقشی در آینده اش نداره،خطوط استاتیک و داینامیک،الگوهای هندسی،ترازهای قیبو و ابرهای کمو و مووینگ ها همه نقاشی بیش نیستن

فقط یک راه وجود داره :

هرزمان رفت بالا،بخر

هرزمان اومد پایین،بفروش

و تمام :joy::joy::joy:

1 لایک کرده

من نظرم اینه رو سقف بخریم،تو کف بفروشیم😁

حالا یه کم دیگه صبر میکنیم ببینیم اساتیدی که به این علم رسیدن مارو به وجد میارن یا نه

1 لایک کرده

بدون نیاز به هیچگونه پبشبینی میشه ستاپ سودده داشت. بر اساس فقط واکنش به مکان خاص زمان خاص و رفتار خاص قیمت در نماد خاص

1 لایک کرده

توهم محضه کسی بخاد زمان آینده رو با قطعیت پیشبینی کنه…

2 لایک کرده

آفرین.روشی ساده و سودساز رو مطرح کردی

برآورد من اینه که حداقل بالای 5 سال توی این مارکت تجربه داری

فقط امثال ما با این سبک های ساده به سود مستمر میرسن :joy: