آیا زمان و آینده حرکات قابل پیش بینی است؟ثابت کن

با “ عمل و علمی” که داری “ -اثبات- کن

بسیاری از افراد در طول این چند سال مدعی شدن که به این توانایی دست پیدا کردن که زمان شروع لگها،زمان پایان لگها و در کل زمان شکلگیری و آینده ی های و لو های بازار رو پیش بینی میکنن.

سبکهای خاصی مدعی این مورد شدن و مریدان این سبکها هم با جدیت در مورد اون صحبت میکنن.

اگر شما به این توانایی دست پیدا کردی،خوشحال میشیم برای ما آینده ی تقریبا دقیق یک چارت رو پیش بینی کنی و جامعه ی ترید رو به هیجان بیاری.

منظور از پیش بینی لحظه ی زمانی دقیق اونه،نه اینکه سر بسته بگی قیمت به فلان جا میرسه.:smiley:

پیش بینی عددی بعنوان هدف شدنیه .

اگر چه که هدف هم ثابت نمیتونه باشه و متغیره

اما زمان .

زمان به شدت متغیره و حدس و گمانش زیر ۵۰ درصده

و منم ندیدم کسی مدعیه زمان باشه بطور مطلق

فقط یه عده متوهم به آسترولوژی شاید …

موافقم مهدی جان،این موضوع رو درست کردم چون بعضی عزیزان رو دیدم که میگن به این توانایی رسیدن که زمان رو پیش بینی کنن.

منم کنجکاو شدم و به وجد اومدم و ازشون میخوام به صورت عملی ثابت کنن و آینده ی یک چارت رو برامون پیش بینی زمانی تقریبا دقیق بکنن😉

داداش من به علم این کار رسیدم

هدف که هیچی،در لحظه میتونم بگم چه پوزیشنی باز کنی

کل سبک ها و استراتژی هارو بریز دور،همشون فقط برای سرگرم کردن تریدرهای مبتدی و گمراه کردن تریدرهای حرفه ای هست

گذشته مارکت هم هیچ نقشی در آینده اش نداره،خطوط استاتیک و داینامیک،الگوهای هندسی،ترازهای قیبو و ابرهای کمو و مووینگ ها همه نقاشی بیش نیستن

فقط یک راه وجود داره :

هرزمان رفت بالا،بخر

هرزمان اومد پایین،بفروش

و تمام :joy::joy::joy:

من نظرم اینه رو سقف بخریم،تو کف بفروشیم😁

حالا یه کم دیگه صبر میکنیم ببینیم اساتیدی که به این علم رسیدن مارو به وجد میارن یا نه

بدون نیاز به هیچگونه پبشبینی میشه ستاپ سودده داشت. بر اساس فقط واکنش به مکان خاص زمان خاص و رفتار خاص قیمت در نماد خاص

توهم محضه کسی بخاد زمان آینده رو با قطعیت پیشبینی کنه…

آفرین.روشی ساده و سودساز رو مطرح کردی

برآورد من اینه که حداقل بالای 5 سال توی این مارکت تجربه داری

فقط امثال ما با این سبک های ساده به سود مستمر میرسن :joy: