سلام بچه ها میخواستم یه اطلاعاتی بدین از کدوم شرکت های پراپ استفاده کردین از کدوم ها تجربه ی خوبی داشتین از کدوم ها تجربه ی خوبی نداشتین و ناراضی بودین
ممنون میشم نظر و تجربه تونو بگین
سلام بچه ها میخواستم یه اطلاعاتی بدین از کدوم شرکت های پراپ استفاده کردین از کدوم ها تجربه ی خوبی داشتین از کدوم ها تجربه ی خوبی نداشتین و ناراضی بودین
ممنون میشم نظر و تجربه تونو بگین
من سه ساله فقط توی پراپهام، تقریبا با ده تا پراپ کار کردم، که دوتاش خارجی و بقیه ایرانی،،، شاید دو سال پیش یکی میخاست بره توی پراپ،انتخاب شرکت راحتتر بود با توجه به شرکتهای خوبی که وجود داشت، ولی توی یکسال اخیر با توجه به اسکم شدن چندتا از بزرگان این صنعت، توی انتخاب پراپ باید دست به عصا باشی،،، که قانون عجیب و غریب نداشته و موقع واریز سود اذیتت نکنه
دقیقا به نظرم الان انتخاب پراپ خودش یه بخش مهم از مدیریت ریسکه
قبلا شاید بیشتر تمرکز روی قوانین چالش و درصد سود بود ولی الان قبل از خرید باید دید شرکت سابقه پرداختش چطوره قوانینش شفافه یا نه و مهمتر از همه موقع برداشت سود چطور با تریدر برخورد میکنه
چون آخرش پاس کردن چالش هنر اصلی نیست مهم اینه که وقتی طبق قوانین سود کردی بتونی بدون دردسر پولتو بگیری
به نظرم تجربه واقعی از خود اسم پراپ مهم تره چون قوانین و نحوه برخورد شرکت ها خیلی با هم فرق داره اگه کسی تجربه داشته بهتره دقیق بگه کدوم شرکت بوده چقدر باهاش کار کرده آیا برداشت داشته یا نه و مشکلش دقیقا چی بوده
اینطوری خیلی بیشتر از لیست بهترین پراپ ها میشه به نتیجه رسید چون چیزی که مهمه فقط پاس کردن چالش نیست نحوه برخورد شرکت موقع برداشت و اختلاف هم خیلی مهمه
من الان فقط از مونتا حساب دارم، که از همه نظر برام خوب بوده،و چندین بار هم برداشت کردم،،، ولی دیگه کاربر جدید ایرانی نمیتونن ازش حساب بخرن
مونتا سود میده ؟ من فکر کنم اینجا خونده بودم اسکمه
بله، من چندین بار برداشت داشتم، امروزم یه برداشت دیگه ثبت میکنم،،، سرعت واریزشون عالی بوده، از موقعی که درخواست میدی، بررسی و تایید و واریزشون بیشتر از یک و نیم روز نشده،،، البته این درخواست آخری به خاطر مسایل تحریم جدید، و تغییر در نحوه پرداختشون، با تاخیر مواجه شد، اما در کل عالی بودن،،، برای کاربرای جدید ثبت نام قبول نمیکنن، وگرنه اونایی که از قبل حساب داشتن، بدون مشکل ادامه میدن
چقدر برداشت داشتی
تا الان ۸۰۰ دلار