یه چیز دلی در مورد پراپ ها

سلام

من شاید بیش تر از چند سال تو پراپ فرم ها کار می کنم در مجموع سودده هم بودم البته فقط در پراپ ها نه حساب شخصی

می خواستم یه موضوعی رو به صورت دلی و دوستانه بگم خدمتتون

تو این مدت اینقدر پراپ فرم ایرانی و خارجی داشتم که اسکم شده دیگه شمارشش از دستم خارج شده

سه پراپ فرم خیلی معتبر برامون مونده بودن

یعنی سرمایه گذار برتر پراپی و تامین سرمایه

که به جز سرمایه گذار برتر اون دو تای دیگه اسکم شدند

و فقط موند سرمایه گذار برتر

اگه روزیم سرمایه گذار برتر اسکم بشه من به احتمال زیاد پراپ تریدینگ رو بزارم کنار

اینا رو همه رو گفتم که کسایی که وارد این صنعت شدند بدونند اوضاع این صنعت چه جوری بوده تا امروز

این صنعت رو هواست یعنی معلوم نیست فلان شرکت معتبر تا امروز فردا اسکم نشه

اینا رو همه رو گفتم که همه ی سبد مالی زندگیتون رو نزارید رو این صنعت حتی به طور کلی روی ترید

کار فیزیکی پیدا کنید در کنارش ترید رو ادامه بدید

وگرنه خیلی دچار مشکلات می شید

کم ندیدم آدم هایی که با هزار جور مشکل پول یه اکانت رو جور کردند تا به ریل رسیدن شرکت اسکم شده رفته دچار افسردگی شدند

تا وقتی که پول مثلن ۸ تا اکانت یا بیشتر از یه فاند رو نداشتید اونم نه با تخفیف بلکه با قیمت پایش یعنی فاند برای شما زیادی بزرگه و باعث فشار روتون میشه و باعث میشه اکانت رو از دست بدید

بهتره اولشم با سرمایه گذار برتر شروع کنید چون اولین و معتبر ترینه

بعدش که اوضاتون بهتر شد به بقیه پراپ ها هم می تونید فکر کنید

دوستان هم اگر تجربیاتی دارند خوشحال میشیم از شنیدن نظرات و تجربیات اون ها

7 لایک کرده

مرسی که تجربه‌ت رو به اشتراک گذاشتی حسین جان💙

2 لایک کرده

ارادت مندم آقا مصطفا

2 لایک کرده

سرمایه گذارم انگار تمومه کارش برا این که برداشتارو نده ۲ ماه هست الکی داره دست دست میکنه . من خودم ۵۰ کا دارم ازش . واقعا نمیدونم چرا همه دارن حقمونو میخورن و بهمون ظلم میکنن . ماهم دستمون به هیچ جایی بند نیست .

بهترین پزاپ فرم به نظر من فانددنکست هستش که بهترین زاه برای درآمد در حال حاضر هستش،

چون پراپ های ایرانی هم شاید مشکل نقدینگی شاید پسدا کنند

اونم مال اماراته با این وضعیت جنگ بگه دیگه به کاربرای ایرانی خدمات نمیدم هیچی به هیچی

1 لایک کرده

سلام آقا محسن ارادت

همین طور که هممون می دونیم

تمام درآمد پراپ ها از فروش چالش هاست

به خاطر همین تا شرایط برای همه استیبل نشه اجازه ترید نمیده و سودی هم پرداخت نخواهد کرد

معاون اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهور: طرح اینترنت پرو که با مصوبه شورای‌عالی امنیت ملی در حال انجام است صرفاً راهی موقت برای دسترسی‌های ضروری به اینترنت جهانی است.

سلام حسین جان . ارادت دارم . طبق گفته ایشون یعنی حدودا در کمترین حالت ۶ ماه دیگه اینترنت وصل میشه . شاید هم اصلا وصل نکنن همه این حرفا برای اینه مردم کم کم عادت کنن . اگر وصل نکنن و استیبل نشه همینجوری باید صبر کرد تا استیبل بشه ؟؟ این شرکت یا میتونه روی نت ملی بیاد یا نمیتونه. اگر نمیتونه از کلوز در بیاره داخل پنل کاربری قانون جدید رو بذاره که اگر نتتون قطع شد حساب از دستتون رفت خودتون مقصرین . هر کسی خواست قبول میکنه حسابش باز میشه با کانفیگ معامله میکنه . هر کسی هم نخواست قبول میکنه صبر میکنه تا استیبل بشه همه چی . الان این همه پراپ و بروکر دارن کار میکنن . مثل تریدرز کومبت که پشتش اقای گل شاهیان هست . خیلی ها رزق و روزیشون ازین کاره . خوبه ادما وجدان داشته باشن که خداروشکر تو این مملکت خیلی وقته مرده .

1 لایک کرده

و اینکه حسین جان . حداقل سایت رو بیارن روی نت ملی و اونجا کانال بله و روبیکا شون رو بدارن تبلیغ کنن حتی سایتشونم نمیخوان بیارن بالا کلا نشستن ببینن چی میشه . البته با همین پولی که دستشونه و پرداخت نکردن ۲ ماه هست دارن باهاش ترید میکنن بدون هیچ پولی خروج کنه . کی بدش میاد ازین حالت؟؟ صدها هزار دلار شایدم میلیون ها دلار سود :expressionless_face::expressionless_face::expressionless_face:

1 لایک کرده

صد درصد صحبت‌هات رو قبول دارم.

تقریباً تجربیات مشابهی داشتیم.

2 لایک کرده