مسابقات که اکثریت پراپ ها برگزار میکنن خودمم چند تایی شرکت کردم که همشون حالت قمار دارن و اثلن با ترید منطقی نمیشه به جایی رسید هدف از برگزاری این مسابقات فقط و فقط یجورایی به شما این حس رو بده ۱۰درصد رو شاید تو یک روز پاس کنی یا بیشتر تا پراپ بخری هدف دیگه وجود نداره بهتره جای اینه دنبال اینجور مسابقات و فنا رفتن باشین دنبال نظم و انضباط برین و برای رشد خودتون وقت بذارین همه این بنوس های رایگان و مسابقات پراپ همشون آخرش به چوخ دادن شما طراحی شدن مهم هم نیست مقاومت کنید حقیقت اینه وسلام
شاید اولین کسی باشم این هشدار رو میدم
اینا فقط یک دام خطرناک هست من همه این راه ها رو رفتم تحش هیچی نیست اینو هم تازگی مود کردن با دمو نمیشه اینا باید پول بریزین من به شما قول میدم با نظم و انضباط استیمنت های طولانی مدت بسازین با قوانین مشخص چه خروج چه ورود و با تعداد مشخص معامله هر روز و ریکس مشخص آخرش رشدی تجربه خواهید کرد
واقعا اصلا کلا من با خود پراپ هم مخالفم چه برسه به مسابقه هاش
مسابقه هاش که باعث میشه طرف از نظم و مدیریت سرمایه خارج بشه و ذهن تریدر رو خراب میکنه
پول ندارید دمو کار کنید
پول کم دارید حساب سنتی باز کنید و کم کم و ریز ریز رشدش بدید
مثلا با 10 دلار شروع کنید و ترید کنید بعد هر ماه یا هر هفته هم 10 دلار دیگه اضافه کنید و بعد یه مدت همین اضافه کردنا و سودهایی که کردید میبینید که حسابتون رشد کرده و بعد میتونید حساب درست درمون باز کنید
من خودمم همین کار رو کردم و سنت سنت رو هم گذاشتم تا تونستم یه حساب بزرگ درست کنم برا خودم
فقط حتما باید یه کار اولی داشته باشید که هزینه ها زندگیتون رو تامین کنه
پراپ یه چیز بزرگ میده ولی متأسفانه چون اول راه زیاد هستن گفتنش باعث نابودی خیلی ها میشه و نمیخوام بازش کنم واسه سرمایه های کوچیک
پراپ به درد کسی میخوره که واقعا حرفه ای هست و فقط پول نداره
(خداوندگار را شاهد میگیرم که تو اولین نبودی و آخرین نیز نخواهی بود)
خدا بگم چیکارت کنه
این حرف که همه مسابقات پراپ ذاتا قمار هستن و با ترید منطقی نمیشه توشون نتیجه گرفت یه مقدار کلی گوییه چون بستگی به قوانین مسابقه و نحوه مدیریت ریسک معامله گر داره ولی اصل حرف درباره این که نباید برای پاس کردن سریع دنبال ریسک های غیرمنطقی رفت کاملا درسته اگر کسی برای رشد واقعی وارد بازار شده باید بیشتر روی نظم مدیریت سرمایه و داشتن یک سیستم معاملاتی مشخص تمرکز کنه نه اینکه صرفا دنبال سودهای خیلی بزرگ در زمان خیلی کوتاه باشه
(خداوندگار را شاهد میگیرم که تو اولین نبودی و آخرین نیز نخواهی بود)
…
در پست 8 تاپیک مسابقات میفرماید:
بخدا اگر اکانت 10K را در دست راست و اکانت 100k را در دست چپم بگذارید هرگز از پراپ دست نخواهم کشید.
…
و در پست 176 تاپیک چالشها آمده است:
ببینید چطور دراودان را 2 درصد قرار دادیم و همانا تخطی کنندگان در لیکویید آشکارند.
نترسید و افسرده نشوید و با مدیریت سرمایه خود را قوی سازید.
اوست که آفریدگار مسابقات پراپی ست و تریدرین و تریدرات به چالشی جاودان وعده میدهد ، باشد تا پاسکار شوید.
هرکس به اندازه یک اکانت پاس کند پاداش آن را میبیند و هرکس به اندازه همان یک اکانت نخرد تُـ.ـف و لعنت ما را میبرد. همانا او پر تـُ.ـف ترین تـ.ـف کنندگان است.
درود بر اعضا و تریدرهای انجمن ایران بروکر باتوجه به اینکه یکی از ابزارهای تبلیغات و اثبات شفافیت و اعتبار پراپفرم ها برگزاری مسابقات عمومی تریدینگ میباشد، در ادامه این مسیر و برای تحقق آن اهداف و رشد تریدرها، علاوه بر اعلام اسامی برندگان مسابقات، امکان اجرای اقدامات سازنده تری هم وجود دارد. یکی از این اقدامات مرتبط؛ دعوت برندگان مسابقات به انجمن توسط پشتیبانی ایران بروکر یا نمایندگان رسمی هر پراپ جهت تعامل با اعضای پیگیر میباشد. با نظرسنجی از اعضای انجمن برای هر مسابقه این مسیر را شایع میکن…
با سلام و عرض ادب خدمت تریدر های عزیز مطلبی که در ادامه مطالعه می کنید حاصل پردازش یک ایده اولیه برای برگزاری مسابقات هفتگی با جایزه هست که مدتی بود ذهنمو درگیر کرده بود .سعی کردم طراحی اولیه این مسابقات تا حد امکان شبیه مسابقات پراپ ها نباشه . لطفا با دقت مطالعه کنید و هر پیشنهاد یا انتقادی دارید خوشحال میشم زیر همین مطلب با بقیه به اشتراک بذارید . امیدوارم نتیجه برای همه ما مفید باشه با تشکر راهنمای جامع ، قوانین و ساختار اعتباری مسابقه هفتگی ترید مدل۵نفره - سیستم ضریب اعتباری متغیر و مح…
هرآنکس که به این تاپیکها عمل کند در تشتک تترهایی که از از زیر آن نهرهایی روان است، قلط میزند
[نظر سنجی دعوت برندگان مسابقات پراپ ها به انجمن از طریق نمایندگان رسمی]
[برگزاری مسابقات هفتگی با جایزه]
راست گفت نماینده پراپ عزیز
ول کن مسابقات دنبال پیشرفت خودت باش چند سال رد میشه میبینی تو همون خونه اول هستی یا دنبال مسابقه رفتی یا چیزای مجانی
حسن آقا…تو برج داری سرمایه داری… ما که نداریم
بیا دوتا پزیشنم تو مسابقه بگیر ازت یاد بگیریم ببینیم سرعت برج سازی ت چقدره و ما باید چقد اختلاس کنیم به تو برسیم ![]()
مشکل هیچ کسی تو ترید پول نیست این وسط
ما تریدر ها همه ما دردمون یکی هستش اونم فقط و فقط نمیتونیم خودمون رو کنترل کنیم و حساب رو کال میکنیم و بعد گذشت چند مدت با وعده دروست شدم باز ادامه میدم و باز کال میکنیم من راه حل هم میگم ولی انجامش سخته تعداد معامله های مشخص تو هر روز با ریکس مشخص و با ساعت شروع مشخص و تمرین این چیزا که گفتم یک سال با استیمنت تا عادت بشه همین
راستی من برج اینا ندارم کشاوزم همین
جایزه ویژه برای شرکت در مسابقه هفتگی (فقط برای هفته اول)
یک دستگاه خودروی BMW 2026
یک واحد آپارتمان در برج خلیفه
5000000 دلار جایزه نقدی
1500 اکانت یک میلیون دلاری ریل بدون محدودیت و قوانین سخت گیرانه
اینم از نشون دادن سراب به سبک پراپ ها ![]()
حالا بیایین شرکت کنین تو مسابقه هفتگی ![]()
درست میگی خداوکیلی
چندبار سعی کردم روی اکانت دمو اینکارو بکنم اما انگار برام دموکار کردن انگیزه ای نداره . و واقعا به خودم میگم پاشو بابا خودتو مسخره کردی.اکانت دمو که تو رو نمیسازه
اینو دارم واقعی میگم..بی غرض
بهمین خاطره هر ایده و راه حلی باشه بخاطر خودم ( واقعا بخاطر خودم) پیگیر میشم..
بنظرم بجای اینکه پول بریزم و با استرس پول خودم یاد بگیرم، وارد یه مسابقه بشم و با تجربه همون استرس استیتمنت بسازم و البته اینبار دیگه بدون دخالت پول خودم
علاوه بر اون درک شرایط استرس، خود رقابت باعث چیزای دیگه هم میشه…از پیدا کردن دوست و همکار و اعتماد و همدرد گرفته تا اینکه اگر در همون مسابقه بین چند نفر که تجربه ای و ادعایی توی ترید دارن نتیجه خوبی بدست بیاری انقد به اعتماد بنفست کمک میکنه که از تک و تنها با پول خودت ترید کردن بیشتر بازدهی داره
اینجور مسابقه هایی که خودمون اونو بسازیم و با اعتماد و حذف زد و بند باشه رو با مسابقه هایی که پراپ ها میذارن وهمه مون گوشه ذهنمون بهشون مشکوکیم بهتره مقایسه نکنیم
خلاصه بگم مسابقه رو اینجا بین خودمون هر کی چه من چه تو چه _M_P و هر کسی راه بندازه و پیگیر زحمتاش باشه همون شرایط اکانت ریل با پول واقعی اما بشکل استرس مسابقه ، شبیه سازی میکنه
امیداورم خودت و بقیه دوستان افتخار بدین در کنار همه پزیشنایی که روزانه توی مارکت میگیرن همونو توی اکانت این مسابقه هم کپی کنین و شروع یه راه خوب باشه
راه حل مسابقه نیست فضای مجازی رو ول کن برو واسه خودت یه استیمنت بلند مدت بساز از گوشی به شدت دوری کن سعی کن وقتی که داری رو تقسیم بندی کنی اگه کار داری سعی کن شب ها چند ساعت واسه تمرین وقت بذار و صبح زود ساعت ۴صبح ترید کنی بعد بری دنبال کارت من خودم ساعت ۴/۳۰دقیقه صبح ترید میکنم و حدود یک ماهی هم میشه لایو ترید هامو هم میذارم براتون چه استاپ چی تیپی منم کار دارم ولی تلاش خودمو همیشه میکنم و بعضی روز ها هم تعطیل میکنم تا استراحت کنم فکر نکن همه کل ببل هستن میبینی کسی به جایی رسیده صدرصد زحمت کشیده
دم خودتو اراده ت گرم..4 صبح ؟ این خدایی قفله واسه من..خیلی مونده تا بهش برسم
امیدوارم خیلی زود فقط معاملات سود سود با ریواردهای بالا بذاری و ما هم امیدوارتر بشیم ![]()
تصویر و ساعت معامله ها هست فکر کنم ۲۴معامله لایو همشون ساعت ۴صبح زده شده ۳ماه واسه همه اینو ادامه میدم که خیلی چیزا مشخص بشه