سلام دوستان راجب مسابقه ی فول فاند پرو با توجه به اینکه چند روز گذشته از مسابقه به نظرم وقتی یه مسابقه از ۱۰ هزار دلار شروع میشه و دو نفر میرسن به ۵۶ هزار دلار یعنی بیشتر از ۴۶۰ درصد رشد کردن دیگه رقابت داره به سمت ریسک خیلی بالا و قمارگونه میره و طبیعیه بقیه نفرات وقتی این فاصله رو میبینن انگیزه شون کم بشه
به نظرم برای عادلانه تر شدن مسابقه بهتره فقط سود نهایی معیار نباشه و برای میزان ریسک هم سقف مشخص بذارن مثلا ریسک هر معامله حداکثر یک درصد باشه و حداکثر ضرر روزانه هم مشخص باشه
حتی میتونن رتبه بندی رو بر اساس ترکیب سود و میزان افت سرمایه انجام بدن نه اینکه هرکی فقط عدد سود بیشتری ساخت نفر اول بشه
اینطوری کسی که با مدیریت سرمایه و عملکرد مستمر جلو رفته با کسی که با چند معامله سنگین
شما هم اگر نظری دارین بگین تا به گوش مسئولین این شرکت برسونیم
شکل طراحی مسابقه از همون اول مشخص کرد که جایزه ای در کار نیست . اگه میخواید تغییری در مسابقه ایجاد کنید که آخرش تمام یا بخشی از جایزه دستتون برسه باید اول مطمئن بشید زمان و انرژیتونو جای درستی صرف میکنید.
قبل از شروع هر پیشنهادی ، از خودتون بپرسید ، اگه شما جای هر شرکت پراپی بودید ، آیا حاضر بودید 1000 دلار با قیمت هر دلار 200 هزار تومان برای برندگان یک مسابقه پرداخت کنید؟
من باشم جوابم منفیه و حتما سعی میکنم یک مسابقه الکی طراحی کنم و اون 1000 دلار بذارم جیب خودم !
اداش یه کم منصفانه تر اینکه چون خودت حاضر نیستی هزار دلار جایزه بدی نتیجه بگیری پس شرکت هم حتما مسابقه الکی گذاشته که پولشو بذاره جیبش دیگه خیلی راحت طلبانه ست
اگه مسابقه ایراد داره خب دقیقا بگو کجای قوانین مشکل داره یا چه چیزی شفاف نیست منم تاپیک و گذاشتم که مسئولینش ببین و اصلاح کنن این موردو ولی اینکه بدون مدرک نیت شرکت رو هم تعیین کنیم و بگیم جایزه از اول در کار نبوده بیشتر حدس و گمانه تا تحلیل
1- طراحی یک مسابقه باید در جهت اهداف شرکت کنندگان و برگزار کنندگان باشه نه فقط برگزار کنندگان . وقتی در توضیحات یک مسابقه اعلام میشه با درادان روزانه دو دصد هر کی بتونه بیشتر رشد بده برنده میشه ، یعنی شرکت کنندگان باید برای جایزه ای که قراره بهشون برسه استرس دو برابر تحمل کنن هم درادان روزانه و هم یک سری رقیب که معلوم نیست از کجا پیداشون میشه و 400 الی 500 درصد حسابو با رعایت اون قوانین رشد میدن . اونم فقط در عرض سه چهار روز . در صورتیکه همین شرکت ها برای چالش هایی که میفروشن خیلی سخت گیری میکنن تا پاس بشه . به نظرتون الان همه چی سر جای خودشه؟ حالا هی سرمونو بکنیم تو برف و بگیم نه بابا همه چی درسته و هیشکی نیت بدی نداره و همه مثبت اندیش باشیم . درصورتی که این سیستم ها فقط در جهت ایجاد هیجان کاذب طراحی میشن تا برای مقطعی اسم یک شرکت با اون مسابقه تبلیغ بشه .و این یعنی فقط در جهت اهداف برگزار کنندگان اجرا میشه.
2-من قبل از شروع مسابقه هم پیشنهادمو دادم که برای شفاف سازی بهتره چکار کنن و حتی از نماینده رسمی شرکت هم در انتهای پستم دعوت کردم که بیاد و ری اکشن بده که بفهمیم موافق یا مخالفه . ولی خب اون پست هیچ ری اکشنی از طرف شرکت نگرفت . حالا فرض کنیم اصن یا ندیدن یا براشون مهم نبوده . الان واقعا دنبال بازخورد مسابقه اشون نیستن؟ نمیخوان بدونن بقیه دربارشون چی فکر میکنن؟ دنبال رفع ایراداتشون نیستن؟ دنبال پیشنهاد های بهتر نیستن؟ من که فکر میکنم نیستن چون طبق برنامه به چیزی که میخواستن رسیدن و تمام
3-نه فقط چالش فول فاند که برای همه انواع چالش ها یک پیشنهاد عملی هست که باعث میشه یک شرکت پراپ معتبر بتونه بیشترین بهره برداری رو ازش ببره جهت جلب مشتری : شرکت پراپ عزیز ، در ابتدای چالش از کاربرا پول نگیر بذار وقتی به مرحله ریل رسیدن ازشون پول بگیر تا هم تو سود کنی و هم اونایی که واقعا تریدر هستن به سود برسن .
اینکه قوانین مسابقه باعث شده بعضیا با ریسک خیلی بالا چند برابر بشن واقعا جای بحث داره و میشه گفت طراحی مسابقه میتونست عادلانه تر باشه ولی از این نمیشه نتیجه گرفت که حتما از اول با هدف ایجاد هیجان کاذب یا تبلیغات طراحی شده
به نظرم اگر واقعا هدفت اصلاح مسابقه ست بهتره تمرکز رو بذاری روی پیشنهاد عملی و قابل اجرا نه اینکه مدام بگیم اینا از اول قصدشون چی بوده
اتفاقا همون پیشنهادت درباره گرفتن هزینه وقتی معامله گر به مرحله واقعی میرسه میتونه موضوع خوبی برای بحث باشه چون هم منفعت شرکت حفظ میشه هم فشار اولیه روی معامله گر کمتر میشه