مسابقه ترید رایگان پراپو 2 روز دیگه شروع میشه و در ابتدای کار 100,000 دلار حساب دمو میدن که دو هفته فرصت داریم روش ترید کنیم و جوایز ارزنده ای هم برای این مسابقه در نظر گرفته شده، برای من سوال شده برای اینکه بتونم در بین افراد برتر این مسابقه قرار بگیرم چند درصد باید حداقل بعد دو هفته رشد بدم اکانتم رو؟
تو هم ثبت نام کردی؟ نمیدونم ولی احتمالا خیلی باید رشد بدی چون خیلی ها شرکت کردن.
آره، میترسم یه عده تو دو هفته بالای 100 درصد سود بگیرن و چیزی برا بقیه نمونه…
این پارپ هم مسابقه اش مثل سایت 5percent هست هر چقدر بیشتر سود کنی رتبت میره بالاتر
راست میگی. باید خیلی تمرین کنیم.
بنظرم ترس نداره اگه رایگان خوبه خودتو محک بزنی اما چون مسابقه هستش و ترس عقب افتادن به آدم دست میده امکانش زیاده اور ترید بشه آدم و طبق پلن معامله نکنه
خیلی ها با ریسک خیلی بالا پوزیشن میگیرن شک نکنید 20 نفر اول تا 300 400 درصد رشد میدن
اینجا سفر گرگ هاست برای اینکه موفق بشوی باید ریسک زیادی کنی حجم بالا بزنی بدون اینکه درادان روزانه و کل را نگذری
اخه خیلی هم نمیشه ریسک کرد، دارداون روزانه و کل 5 و 10 درصده، زمانشم که محدوده.
مسابقه فنفیکس من شرکت کردم 10 نفر اول حساب 100 کا رو بین 5 تا 10 برابر کرده بودن
فک میکنم زیاد عجله نکن همون اول خیلیا حذف میشن زیادم نگران نباش که انگار جا موندی و همه جلو افتادن ازت من تو مسابقه npe تجربه یه همچین چیزیو داشتم و خیلی راحت میتونی به رتبه بالا بررسی( ولی رقابت با لجند ها سخته واقعا ) فقط طمع الکی نکن مطمئن باش میرسیو رتبه خوبی میگیری
اگه بتونی یه اکانت ۲.۵ k هم بگیری تو این وضعیت خیلی خوبه ولی سعی کن رتبهتو بالا ببری که اگانت ۱ک فلکس گیرت نیاد چون لوریجش خیلی اذیت کنندهس
حتما نباید اول شد که
خدایی بقیه جوایزشون هم خفنه تا نفر 200 ام
حداقلش اینه بیکار نمیمونیم و میشه معامله کرد
مگه فرق فلکس و اکونومی فقط تو دراداون روزانه و قانون 80 درصد و ریسک شناور نیست؟
لوریج فلکس خیلیییی پایینه خیلی اذیتت میکنه تو معامله کردن من باشم از بین این دو گزینه ترید کردن با اکانت فلکس و کلا ترید نکردن گزینه دوم رو انتخاب میکنم
تا الان اکانت فلکس نداشتی از پراپکو؟
من میخواستم ده کا فلکس رو بخرم، مگه با بالا بردن حجم نمیشه مشکل لوریج رو حل کرد؟
نه تازه میخواستم بخرم
وقتی لوریج پایین باشه حجم زیاد که نمیشه زد
تلاش بیخود نکنین فقط برای تمرین خوبه من دو روز 20 درصد حساب رو رشد دادم خوشحال که شق القمر کردم رفتم لیدربورد دیدم نفر اول حسابش 4 برابره توی این دو روز اصلا موندم که چجوریه… حالا سوال…. اونی که اینقدر توی ترسد قوی هست که توی دو روز حساب رو چهاربرابر کنه اصلا چرا باید توی مسابقه شرکت کنه؟؟؟؟ واسه 500 دلار جایزه یا 100 دلار جایزه؟ ؟؟؟؟ بنظرم این مسابقات فقط برای افزایش اعتبار یه شرکته که بگه ما خیلی کارمون درسته جایزه میدیم همش تبلیغات… شما نهایت تلاشت ن بتونه یه حساب 5 کا بهتون بدهند… این نظر من بود به قول معروف از خودشونن:blush:![]()
![]()
![]()