این هم فکره خوبیه
حالا نظرات چند تا شد تگشون میکنیم که ببینن
این هم فکره خوبیه
حالا نظرات چند تا شد تگشون میکنیم که ببینن
چکار کنم داداش
مغزم دنبال پیدا کردن دلایل و علت و معلول اتفاقاته . به نظرم باید نتیجه حرفی که میزنیم شفاف بیان بشه هرچند ممکنه اشتباه باشه . راستش دوس ندارم دو پهلو حرف بزنم که یکی به نعل بکوبم یکی به میخ
باید خودتو بذاری جای اونی که داره مسابقه رو طراحی میکنه تا بتونی مثل اون فکر کنی
به همین راحتی !
با اجازه یه جای دیگه هم نوشتم اینجا هم عرض میکنم
بنظرم: مسابقه های همزمان دیگه برگزار کنند
و یا
جوایز مسابقه و نحوه امتیازدهی را تغییر بدن یعنی مثلا:
۱-جوایز نسبت به تعداد شرکت کنندگان باشه و نفرات جزء ۱ یا ۳ درصد اول بشرط سود بالای x درصد یا همچین چیزایی و بصورت پلکانی جایزه بدین
۲- بجز نفرات اول تا سوم با بالاترین بازدهی، برای نفرات با آیتم های بهترین مدیریت سرمایه.. بهترین عملکرد ۲۰ یا ۸۰ درصد یا بهترین ریوارد یا بهترین وین ریت یا … رو جایزه درنظر بگیرین. مثل فوتبال که در هر پست و در هر عملکردی مث بیشترین پاس گل و پاس صحیح و … بهترینش انتخاب میشه و جایزه داره
گفتین باید خودمونو جای طراح مسابقه بذاریم درحالی که از هدفشون چیزی نمیدونیم و تنها چیزی که محرز هست اینه که قطعا هر موجود زنده ای برای زنده موندن و منافع خودش نفس میکشه و حرکت میکنه
اونا منافع خودشونو میبینن.. ماهم باید منافع خودمونو ببینیم..
این مسیر انگیزه بیشتری داره برای ساختن یا غربال بهترین تریدرها
به نظر منم این مسابقه از اونجایی که دوره به دوره برگزار میشه
شرکت میتونه مشکلاتش رو شناسایی و درست کنه
بهترین کار این هستش که تمام نظرات رو اخر سر اینجا بنویسیم و بعدش ادمین رو هم تگ کنید
همین پشتیبانی جدیدی که اضافه کرده شرکت
مستقیم تمام پیشنهادات رو بهش میدیم
انشاالله که بهتر هم میشه
من خودم پیشنهادم این هستش که محدودیت حجم بزارن خیلی بهتر میشه
نفر اول و دوم شک ندارم بالای 100 لات ترید زدن
با محدودیت حجمی راحت این فاصله هایی که الان درست شده برطرف میشه و رقابت عادلانه تر میشه
بزودی برات توی پی وی یه پلن برگزاری مسابقات ارسال میکنم با هم تکمیلش کنیم ![]()
خب چرا محدودیت ؟
مگه مثلا من یا تو نمیتونیم با حجم بالا وارد معامله بشیم…اگه نمیتونیم این معنی رو نمیده که “نمیتونیم” ؟
چی چرت و چرت مینویسم من
حرف زیاد نزنم.. منظورم این که… بذار ببینیم قدرت معاملاتی یه تریدر یعنی چی.. بدون محدودیتهایی که به خوردمون میدن
البته بهتره بگیم در کنار این مسابقه بدون محدودیت، مسابقات همزمان با محدودیت هم برگزار کنند
و اونی که تو پیامهای بالاتر عرض کردم
برای ویژگی های خاص معامله گر مسابقه طراحی کنند
خب یکم محدودیت هم لازمه ترید به هر حال بخش زیادیش مدیریت سرمایه هست و بهتره خودمونو عادت بدیم در هر محیط مربوط به حوزه ی ترید مشابه ریل واقعی رفتار کنیم
باید طوری باشه که هم جذابیت مسابقه حفظ بشه هم مسابقه تبدیل به مسابقه ریسک نشه
پیشنهاد عملی من اینه که برای دوره بعد چند قانون همزمان گذاشته بشه
ریسک هر معامله حداکثر یک درصد سرمایه اولیه یا اکوئیتی باشه
حداکثر ضرر روزانه مثلا 2 درصد تعیین شده خوبه تا کسی نتونه با چند معامله سنگین کل ساختار مسابقه رو بهم بزنه
رتبه بندی فقط بر اساس سود نباشه و یک امتیاز ترکیبی تعریف بشه که سودآوری و افت سرمایه رو همزمان در نظر بگیره
مثلا کسی که ۳۰ درصد سود با ۴ درصد دراودان ساخته از کسی که ۵۰ درصد سود با ۲۰ درصد دراودان داشته امتیاز بیشتری بگیره
برای جلوگیری از اینکه یک نفر با چند معامله فوق العاده سنگین جهش کنه میشه حداقل تعداد معاملات یا حداقل تعداد روزهای معاملاتی هم تعیین کرد
یک نکته مهم دیگه هم اینه که ریسک باید بر اساس استاپ واقعی محاسبه بشه نه صرفا حجم معامله چون ممکنه یک نفر استاپ خیلی بزرگ داشته باشه و دیگری استاپ بسیار کوچک
اگر هدف واقعا پیدا کردن بهترین تریدر باشه من حتی پیشنهاد میکنم دو رتبه بندی جدا وجود داشته باشه
رتبه بندی بازدهی
رتبه بندی عملکرد تعدیل شده با ریسک
اینطوری کسی که دنبال هیجان و بازدهی حداکثریه هم مسابقه خودش رو داره و کسی که واقعا مدیریت سرمایه و ثبات معاملاتی بلده هم شانس برنده شدن داره
@robinsood
لطفا به نظرات توجه بفرمایید
من که شرکت نکردم و فعلا صبر میکنم چندتا دوره بگذره
چون پیشنهاد هایی که دوستان دادن خیلی منطقیه و به نظرم الان باید خیلی وقت بزارم تا بشه به نتیجه برسم
امیدوارم تعداد جایزه هاش بیشتر بشه چون واقعا من هیچ شانسی در برابر کسی که تمام وقت پای چارت میشینه ندارم
یه پیشنهاد هم هست
3 نفر اول هر دوره رو بعد چند دور برگزار شدن بندازن تو یک دوره ![]()
اینم جذاب میشه ![]()
خدایی …در حالت ترید
اکثر اونایی که بروکر معامله میزنن و پراپ ترید نمیکنن و تجربه دارن میگن پول زیاد تو یه حساب نگه ندار
کاری که میکنن سرمایه شونو تو ولت شخصی نگه میدارن و هربار حسابی که ترید میکنن رو به اندازه ریسک یکی یا دوتا معامله و با مدنظر گرفتن کال مارجین و استاپ اوت شارژ میکنن… شارژ 100 دلاری…200 دلاری..500 دلاری … شارژ میکنن و با ریسک 50 تا 100 درصد پزیشن میگیرن…
بجای اینکه کل سرمایه رو بیارن تو یه حساب… یه حساب با لوریج بالا رو با واریز کم شارژ میکنن
اون موقع… 2درصد و 5 درصد دراودان و این قوانین سیخی چنده ؟
از این منظر بود نظر دادم که همچین مسابقهء بدون محدودیت دراودان و لات باید بمونه اما در کنارش مسابقات دیگه با فرمهای دیگه هم برقرار بشه
تا ابد که قرار نیس مشتری پراپ باشیم ![]()
ترید در حساب های ریل یک دنیای دیگه اس