آره ارتباط دارن ولی برای شروع لازم نیست C بلد باشی
پایتون و C دو زبان جدا هستن ولی پایتون به شدت با C گره خورده و حتی خود CPython بخش زیادی از پیادهسازیاش با C هست. ضمن اینکه میشه از داخل پایتون کدها و کتابخانههای C رو هم صدا زد و حتی برای پایتون ماژول C نوشت
از شکست در پراپ خسته شدی
تازه بعد از سودده شدن در پراپ از گیر دادن های پراپ خسته خواهی شد
در 1.5 ماه دو تا حساب رو پاس کردم
که اولی که پراپکو هستش بدلیل قانون دیوایس که گفتن از بیش از سه دستگاه استفاده کردی ریل رو ندادن درحالیکه من از یک دستگاه استفاده کرده بودم
من لینک تاپیک مربوط به اون رو نمیدونم چرا نمیشه گذاشت اما در کادر جستجو در ایران بروکر این رو جستجو کن تا بیاد پراپکو و قانون دیوایس و رسیدگی بصورت قانونی با گرفتن وکیل
اگه چند بار پراپ از دست دادی به نظرم فعلا نباید دوباره پراپ بخری اول باید بفهمی دقیقا کجای کارت باعث از دست رفتن اکانت میشه چون خیلی وقتا مشکل استراتژی نیست مشکل حجم معامله تعداد معاملات یا تلاش برای جبران ضرره
یه مدت با حجم خیلی کم یا دمو فقط هدفت این باشه که طبق قوانین خودت معامله کنی و بتونی چند هفته بدون نقض قانون ادامه بدی بعد برو سراغ پراپ مهمتر از پاس کردن چالش اینه که بتونی اکانت رو تا مرحله برداشت سود زنده نگه داری
اصل ماجرا بعد از پاس کردنه که باید بتونی همون نظم و ریسک رو حفظ کنی و اکانت رو تا برداشت سود برسونی چون اونجاست که مشخص میشه واقعا سیستم و اجرای معامله چقدر پایدارن