از شکست در پراپ خسته شدم

اگه هیچ پیش زمینه برنامه نویسی ندارین اصلا نگران نباشین برای شروع MQL5 نیاز به دانش قبلی خاصی ندارین

بهتره اول مفاهیم خیلی پایه مثل متغیر شرط حلقه و تابع رو یاد بگیرین و بعد مستقیم وارد آموزش MQL5 و لام دوست عزیزساخت اکسپرت بشین

خود سایت MQL5 هم آموزش و مستندات کاملی داره و برای شروع منبع خوبیه

فقط سعی کنین همزمان با آموزش پروژه های ساده بنویسین چون MQL5 بیشتر با تمرین و کار روی ایده های معاملاتی جا میفته

درود بر شما :+1:

آره ارتباط دارن ولی برای شروع لازم نیست C بلد باشی

پایتون و C دو زبان جدا هستن ولی پایتون به شدت با C گره خورده و حتی خود CPython بخش زیادی از پیاده‌سازی‌اش با C هست. ضمن اینکه میشه از داخل پایتون کدها و کتابخانه‌های C رو هم صدا زد و حتی برای پایتون ماژول C نوشت

دقیقا ژورنال نویسی عیب یابی پلنی که ادم کار میکنه راهکار خیلی خوبیه

دقیقاً همینطوره. خیلی وقتا آدم دنبال یه استراتژی جدید یا نظر یه نفر دیگه می‌گرده

در حالی که مشکل اصلیش ممکنه توی اجرای همون سیستم، انتخاب سشن یا حتی رفتار خودش بعد از برد و باخت باشه.

منم در تلاشم با نظرات و تجربیاتی که بچه ها اینجا گفتن بتونم به نقطه ی خوب و دلخواهم برسم

از شکست در پراپ خسته شدی
تازه بعد از سودده شدن در پراپ از گیر دادن های پراپ خسته خواهی شد

در 1.5 ماه دو تا حساب رو پاس کردم
که اولی که پراپکو هستش بدلیل قانون دیوایس که گفتن از بیش از سه دستگاه استفاده کردی ریل رو ندادن درحالیکه من از یک دستگاه استفاده کرده بودم

من لینک تاپیک مربوط به اون رو نمیدونم چرا نمیشه گذاشت اما در کادر جستجو در ایران بروکر این رو جستجو کن تا بیاد
پراپکو و قانون دیوایس و رسیدگی بصورت قانونی با گرفتن وکیل

حتما پیگیری کن حتما

بیا من بوست کنم خستگیت در بره

منم بوس کن خستگیم در بره

یه نیم نگاه کنین
نظر بدین

[نظر سنجی دعوت از برندگان مسابقات پراپی به انجمن توسط نمایندگان رسمی]

من نیستم این مسابقه هارو اینا مدیریت قوی میخواد زیر ساخت نیاز داره به همین راحتی نیست اصلا

حالا توبگو با کی بودی
منم نمیفهمم تو چی میگی :red_apple:

با شما بودم دیگه

آقایون چه راهکار های جالبی و کاربردی دادن منم خسته شدم داداشیا :joy:

اگه چند بار پراپ از دست دادی به نظرم فعلا نباید دوباره پراپ بخری اول باید بفهمی دقیقا کجای کارت باعث از دست رفتن اکانت میشه چون خیلی وقتا مشکل استراتژی نیست مشکل حجم معامله تعداد معاملات یا تلاش برای جبران ضرره

یه مدت با حجم خیلی کم یا دمو فقط هدفت این باشه که طبق قوانین خودت معامله کنی و بتونی چند هفته بدون نقض قانون ادامه بدی بعد برو سراغ پراپ مهمتر از پاس کردن چالش اینه که بتونی اکانت رو تا مرحله برداشت سود زنده نگه داری