برداشت 15000 دلاری خلاصه عملکرد سال گذشته من

سلام احسان هستم 35 سالمه.
سال گذشته پنجمین سال معامله‌گری من بود و از بهمن سال ۱۴۰۳ از پراپی سود اولم را برداشت کردم. همان اکانتی را که فروردین ۱۴۰۳ با تخفیف ۵۰ درصد، فکر کنم به قیمت ۲ میلیون خریده بودم. در مجموع حدود ۷ یا ۸ بار از همان اکانت برداشت داشتم که بعدش پراپی سودها را پرداخت نکرد.
سال گذشته حدود ۴۰۰۰ تا ۵۰۰۰ دلار چالش خریدم و به طور میانگین از هر دو تا چهار اکانت برداشت داشتم.
فقط دو تا اکانت کوچک داشتم: یکی ۳۰۰۰ دلاری از یونیتی که بعد ۱۳ درصد سود، ریل را از دست دادم؛ و یکی ۲۵۰۰ دلاری که دیروز از مای‌پراپ با تخفیف گرفتم و امروز با ۸ تا معامله پاس شد. بقیه اکانت‌ها ۱۰، ۲۵ و ۵۰ کا بوده‌اند.
این سود آخرم را هم شرکت نمی‌خواست بدهد؛ به زور ازش گرفتم. با مصاحبه و بهانه اینکه «مانی منیجمنت کامنت ندارد» سود را دادند و بعدش من را بن کردند و پول اکانت را هم ندادند.
در گروه پراپ‌چک‌پرو هم بودم که زحمت کشید چندتا شرکت خوب را زد زمین. به نظرم فقط در کامیونیتی‌های بدون حاشیه باشید بهتره. به جای اینکه فکر کنید فلان شرکت سود را می‌دهد یا نه، شما کارت را درست انجام بده، تحقیقت را هم بکن؛ از تأمین سرمایه که گنده‌تر نمی‌شه زمین خورد.
سال گذشته ۴ ماه ضررده داشتم، ۶ ماه سوددهی منطقی و ۲ ماه سود خوب؛ و بدترین ماه‌های من دقیقاً بعد از بهترین ماه‌ها اتفاق افتاد.
در کنار دو سه تا پراپ قدیمی، از پراپ‌هایی که جدید می‌آمدند هم اکانت می‌گرفتم و پرریسک می‌زدم که سریع پاس شود. مثلاً از 4XFunder حدود هزار دلار برداشت کردم، ولی بعدش دیگر پرداختی نداشت.
در ۴ سال اول فقط دو سه تا از پکیج‌های داخلی خرید کردم که چرت محض بودند. بعدش چون زبانم خوب بود، فقط در کامیونیتی‌های پولی خارجی ثبت‌نام کردم که هیچ دستاوردی برایم نداشت.
دو سال اول پکیج آقای بروکس را خواندم و فقط کریپتو کار کردم. در عرض سه هفته ۱۵۰ دلارم یه سود خیلی بزرگ شد۰۰۰ تا که سه ماه بعدش همه‌اش را به مارکت پس دادم.
بعدش با بروکرها کار می‌کردم. اولین سود بروکرم را تابستان ۱۴۰۳ برداشت کردم که همه‌اش را همان روز با خانمم خرج کردیم.
اواخر ۱۴۰۲ هم با سرمایه‌گذار برتر آشنا شدم، ولی اعتماد نداشتم و فقط با بروکر کار می‌کردم؛ تا اینکه اواخر ۱۴۰۳ تصمیم گرفتم هیچ‌وقت بروکر را شارژ نکنم و فقط پراپ کار کنم.
حرف کسانی که می‌گویند «نمی‌شود به برداشت رسید» را باور نکنید.
هیچ‌کس ۵ سال یا ۱۰ سال واقعاً وقت نمی‌گذارد که ببیند به سود می‌رسد یا نه.
دکتر بروکس ۱۰ سال طول کشید تا به سود برسد، جید کپ هم حدود ۱۰ سال طول کشید.
چقدر آدم هست که فوتبال بازی می‌کنند ولی از فوتبال پول درنمی‌آورند. کسانی هم که تفننی معامله می‌کنند دقیقاً مثل همین‌ها هستند که تفننی فوتبال بازی می‌کنند.
وگرنه نرخ شکست در معامله‌گران واقعی خیلی خیلی کمتر از ۹۰ درصد است؛ این حرف من نیست، حرف آقای بروکس است.
سال‌های اول طبیعی است که پول از دست بدهی. اصلاً اشکال ندارد؛ پیروزی بدون شکست اتفاق نمی‌افتد.
آن کسی که می‌خواهد، با هزار تا بهانه هم انجام می‌دهد؛ ولی برای کسی که نمی‌خواهد انجام بدهد، یک بهانه کافی است.
استراتژی من با PA Classic و ICT در تایم بالا برای پیدا کردن جهت است و در تایم میانی با و MMXM TRDES TTrades و GXT برای تأیید جهت و ورود. ورودها هم در تایم ۳ و ۵ دقیقه است.
اکثر سبک‌های بازار را خوانده‌ام: پرایس اکشن، اسمارت‌مانی، آرتی ام، رنج تریدینگ، آی سی تی ،لول ۲ و لول ۳ و…
و به نظرم هر سبکی، اگر با روحیه آدم سازگار باشد، می‌شود به سود رسید. نمونه‌اش کسی که از FTMO با اندیکاتور حدود ۳۰ هزار دلار برداشت کرده بود.
به نظرم استراتژی ۸۰ درصد ماجراست و ۲۰ درصد بقیه روان‌شناسی ترید است؛ دقیقاً برعکس بقیه.
در انتها بگم داشتن یک همراه خوب خیلی مهمه. همسرم این ۶ سال خیلی هوای من را داشت و خیلی کمک کرد.
و اگر یک آب باریکه‌ای دارید، به خاطر ترید رهایش نکنید؛ چون سود ترید ثابت نیست. بعضی ماه‌ها از دست می‌دهی و بعضی ماه‌ها سوددهی که طبیعتا با تجربه بهتر میشه.

(پست توسط نویسنده حذف شد)

خب دمتم‌گرم ، حالا چنتا نکته موثر بگو
مدیریت سرمایه !!!
چی باعث شده سود ده بشی‌!!!
در روز چقدر تمرین داشتی

دوست عزیز تبریک میگم، انشالله تداوم داشته باشه موفقیتات،،،، همینکه برآیند کارت مثبته یعنی موفقی و باید به خودت تبریک بگی،،،، فقط توی توضیحاتت به نظر بنده برعکس نظر شماست، استراتژی تنها 20 درصد ضلع مثلث موفقیته، بقیش روانشناسی و مدیریت سرمایس،،، که متاسفانه معمولا ماها تمام انرژی و آموزش رو روی این مورد گذاشتیم و از اون دو مهم غافلیم

مهمترینشو گفتم دیگه اگه یه شغل داشته باشی حتی اگه درآمدش کم باشه ولش نکن ترید به اندازه کافی آدمو تنها میکنه و اینکه ترید مثل کار بیرون نیست هرچقدر بیشتر کار کنی بیشتر درمیاری من اوایل صبح تا شب پای چارت بودم دوسال قبل لندن و نیویورک رو کار کردم الان فقط 9تا 11.30 نیویورک کار میکنم و نتایجم خیلی بهتر شده

گفتم دیگه نظر من برعکس نظر عمومه.بخش EDGE به نظر من خیلی مهمه مثله یه تیغ که همیشه باید شارپتر بشه که راحتتر ببره

برداشت ۱۵ هزار دلاری رو در مجموع گفتی یا ن؟

مجموع حدود 15هزارتا در سال گذشته

سلام، احسان اگه بیداری، به من کمک میکنی که چطوری متاتریدر 5 را از نت داخلی برای ویندوز دانلود ونصب کنم، سیستم فرمت شده، متا پاک شده.

ممنون از شما

منم فک میکنم زیادی رو روانشناسی تاکید میکنن یا اینکه میگن چند سال باید ضرر کنی

حداقل شیش تا یه سال گاهی بیشتر

mt5-windows.rar (4.7 مگابایت)

اوکی شدی خبر بده بهم

اینکه محدود به تایم خاصی کردی تایم ترید رو قطعا تاثیر مثبتی داره ، اما چرا دو ساعت پایانی مارکت رو انتخاب کردی واسه ترید؟

روی کدوم نماد ها ترید میکنی؟؟

فایلش رو هم داشته باشی نمیشه اینترنت ملی

به تایم نیویورک

eu gu,es nas ym,xau

با نت ملی نمیشه حتی اگه فایلشو داشته باشی

دست مریزاد و ممنون از به اشتراک گذاری پروسه ای که طی کردی احسان جان. امیدوارم همیشه موفق باشی :heart:

باریکلا لذت بردم.
کریری که داشتین خیلی شبیه کریر من بود، من هم استارت برداشتم از پراپ فرم ها با تخفیف 50 درصدی پراپی بود و تونستم 4-5 تا برداشت 50-100 دلاری بزنم بعدش دیگه اکانتم رو بن کرد.
بعدش رفتم با پراپ فرم خارجیه CTI کار کردم چندتا برداشت 400-500 دلار داشتم و قبل ماجرای دی ماه برای اولین بار از یه پراپ فرم خارجی حساب 150کا گرفتم (تاحالا دمو هم حساب اینقدری کار نکرده بودم :smiley: دو درصد مرحله یک بودم دیگه بخاطر اتفاقات دی ماه فریزش کردم و دست بهش نزدم دوباره با حساب کوچیک یکم ترید کردم و الان چندماه منتظریم ببینیم شرایط چطور میشه.
درخصوص سبکتون هم حدسم اینه شباهت داریم از لحاظ سیستم (چون TTtrades هم تاجایی که میدونم از ویکلی پروفایل استفاده میکنه- شایدم AM trades بود ) من ای سی تی کار نمیکنم و سیستمم شباهاتی به ویکلی پروفایل ای سی تی داره ولی Jadecap= Goat
به هرحال آرزوی بهترینا دارم براتون در ادامه مسیر، امیدوارم سال بعد همین موقع بتونیم با پراپ فرم های خارجی به صورت قانونی کار کنیم.

سلام بلند مدت کار کردی یا اسکلپ کوتاه مدت و پراپی در این شرایط پیشنهاد می دهی