برای دیتاهای کریپتو که اصلا Atas مثلا رایگانه
اون یکی ها هم کرکشون موجوده ، با کمی جستجو تو اینترنت میتونید پیداشون کنید
میخوام رباتم رو روی بیلد ۱۴۴۱ بیارم بالا (بیلد قدیمی) ، بیلد قدیمی رو چطور اجرا کنم که هم اتصالش سالم باشه هم آپدیت نشه
سلام و عرض ادب خدمت دوستان گروه
دو سالی میشه در تولید بات های خودکار فعالم و بیش از بیست تا بات رو طراحی کردم و خلاصه تجربم در مورد استفاده از باتها اینه که :
ترید یک کار انسان محوره و بات به تنهایی و به صورت خودکار نمیتونه کار انسان رو انجام بده مگر در موارد استثنا (و تنها مورد استثنا ، باتهای اربیتراژ هستنند و دلیلش اینه که معاملات اربیتراژ سرعت تصمیم گیری و اجرای خیلی بالایی می خواد و کار دست نیست و حتما باید باید بصورت اتومات و توسط بات انجام بشه )
اگر از بات استفاده می کنید حتما باید نظارت کامل روی عملکرد بات داشته باشید چون بازار فارکس بازار شناوریه و هر لحظه ممکنه رژیم مارکت برگرده و هیچ باتی نمیتونه با تمام رژیم ها سازگاری داشته باشه
من خودم شخصا چند تا بات رو روی دمو با استراتژی های مختلف استفاده می کنم که هرکدام با یکی از حالت های بازار سازگاره
این باتها ابزاری هستند برای اسکن بازار اون لحظه و اون روز و در ترید های دستی از این اسکنر ها بهره می برم
البته دربعضی روز ها واقعا این باتها بشدت ضرر ده میشن و و بهم الارم میدن که وارد معامله نشم
دوستان
بنظرتون میشه با دیپ سیک ربات ترید ساخت؟
اصولش و بدونی یکم سخته …ولی میشه…
بله می شود اتفاقا کار بسیار ساده است ولی موفقیت ربات فقط به خوب بودن استراتزی خودت دارد اگر منظورت این است که همه چیز را به دیپ سیک بسپاری و او بر اساس استراتژیهای خودش یک ربات به تو تحویل ندهد نه نمی شود یعنی رباتهایش فایده ندارد من دهها ربات باهاش نوشتم حتی با وین ریت بالا ولی به درد نمی خورده و سود کمی داشته
ممنون میشم نظزتون رو بگید دیتاش ماله دوکاسکوپی هست نه وینگو مارکتس
بعضی ماه ها رو حذف کردم بخاطر اصطلاح sell in may and go away در بازار سهام
آقا دمت گرم
تست رو دمو بگیر بزار چند روز کار کنه
فکر کنم چیز خفنی ساختی
این تاپیک دیگه داشت خاک می خورد
بالاخره یکی پیغام داد ![]()