چطور یک استراتژی معاملاتی مناسب برای اسکالپ پیدا کنم؟

یه سالو نیمه دارم دور خودم میچرخم

البته پیشرفت های زیادی حاصل شده

و تونستم مدیریت سرمایه و روانشناسی رو تا حدود ۹۰ درصد اوکی کنم

مشکلم الان با تکنیکاله و استراتژی

اسکلپ رو با توجه به شرایطم میپسندم

اسمارت مانی هم خوندم

پرایس اکشن هم که همه خوندن منم همینطور

الان موندم انگار هیچ کدوم جواب نمیده

میری اوردر بلاک می‌کشی مثل ماست ردش میکنه

خط روند می‌کشی همینطور

سطوح افقی می‌کشی همینطور

هر جا وارد میشم بازار تصمیم بر برگشت میگیره

گیج شدم توی استراتژی

کمک کنید که چکار کنم اصلا استراتژی رو چطوری بدست بیارم چطوری چرخش مارکت رو تشخیص بدم

چطوری اوردر بلاک معتبر رو بشناسم

همه اینارو خوندم ولی همش آکادمیکه واقعیت فرق داره

سلام.

همه چیز از تحلیل درست و اصولی شروع میشه و در آخر به نوشتن استراتژی ختم میشه.

اول دیدگاه تحلیلیت رو نسبت به یک سبک انتخاب کن.

اگه پرایس اکشن کار میکنی دیگه اوردر بلاک مفهومی نداره فقط چارت رو مارکت سایکل نگاه کن.

اگر بتونی مارکت سایکل رو خوب تشخیص بدی فقط کافیه یکی از چرخه های اسپایک کانال رنج رو انتخاب کنی و داخل یکی از این ها استراتژی بنویسی

بیا پی وی بگمت …

همین سایکل پیدا کردن هرکی یه چیز میگه مثلا برای معاملات تایم ۵ دقیقه یکی میگه از ساعتی شروع کن یکی میگه از نهایت ۲ تایم فریم بالا استفاده کن یکی میگه تریگر توی ۱ بگیر یکی میگه توی همون ۵ بگیر

الان من دچار آشفتگی اطلاعات هم شدم

از یه طرف پرایس اکشن میگه خط روند شکست پول بک زد میشه mtr و تغییر روند در صورتی که خودش میگه بعد کانال رنج داریم

اسمارت مانی میگه خب کف آخر اگه زده شد برگشت به منشأ میشه chcoh

ازونطرف نقدینگی میگه نه این ممکنه اومده نقدینگی بزنه برگرده

:grinning_face: میفهمم چه اتفاقی برات افتاده. باید مشکلت اصولی حل بشه

@Ehsan_2009

این آیدی تلگرام منه بهم پیام بده

همشون درست میگن

ولی یه مشکل بزرگ هست که هیچ کدومشون هیچ جایی بهش اشاره نمیکنن یا نادیده میگیرنش یا اینکه کلا ازش خبر ندارن

اونم اینه که اگه دقت کرده باشی توی تمام تحلیل های حرفه ای از عبارت “اگر” خیلی استفاده میشه . و معنیش فقط یک چیزه : هیچ سبکی نمیتونه قطعیت داشته باشه و همشون این احتمالو در نظر میگیرن که ممکنه بازار بر عکس تحلیلشون رفتار کنه . و برای همینه که هیچکسی گردن نمیگیره که سبکش باگ داره یا فیفتی فیفتیه و عملا داره از روی دست پکیج فروش ها نسخه برداری میکنه

اگه میخوای توی این بازار موفق بشی همه اینایی که یاد گرفتیو بذار یه گوشه ذهنت و فقط به خودت بگو من ته همه اینا رو یاد گرفتم از الان به بعد باید استراتژی خودمو بسازم .

استراتژی شخصی چیزی نیست که توی نت دنبالش بگردی و ببینی بقیه چی پیدا کردن و توام بری از رو دستشون نگاه کنی یاد بگیری

اگه اینطوری بود الان 100% تریدرا تو سود بودن

خیلی دلم میخواد کمکت کنم ولی الان هر چی بهت بگم حرفای خودمو نقض کردم چون استراتژی شخصی من ممکنه به درد شما نخوره

ببین داداش وقتی تونستی این رو قبول کنی که هیچ قطعیتی تو این بازار وجود نداره و هیچ چیزی صد در صد نیست و نخواستی بازار رو پیش بینی کنی اونوقته که میتونی سود بسازی

شما باید یه استراتژی برا خودت با کمک چیزهایی که یاد گرفتی و استراتژی هایی که اساتید درس میدن درست کنی و اون رو ساعتها بک تست کنی و فروارد تست کنی و صدها پوزیشن تو دمو و حسابهای کوچیک ریل باهاش بگیری و هی وسط کار باگ های سیستمت رو برطرف کنی / هرجا هم اشتباهی کردی اون رو یادداشت کنی و ازش درس بگیری تا ایشالا کم کم بتونی وین ریت بالای 50 درصد داشته باشی و ریسک به ریوارد خوب نسبت به استراتژیت . شما باید ریسک به ریوارد استراتژی خودت رو در بیاری مثلا وین ریتت 60 درصده و ریسک به ریواردت حتی 1 باشه . بازم توی بلند مدت سود ده میشی . این که بخوای ریسک به ریوارد بالا بگیری خیلی وقتا سودهات رو به ضرر تبدیل میکنه . توی بک تستهات ریک به ریوارد سیستمت با وین ریتش رو دربیار و طبق اون ریسک به ریوارد کار کن نه غیر از اون

و اینکه سعی کن حتما یه درآمد اصلی داشته باشی که نخوای خرج زندگیت رو از ترید دربیاری و مطمئن باش اگر برای خرج زندگی ترید کنی هیچوقت سود ده نمیشی

موفق باشی

ستاپتو مکانیکی انتخاب کن شاید بخش بزرگی از مشکلاتت حل بشه

شهود و حدس و بنظرم این اوردربلاک جواب میده و اینا رو بنداز دور فقط و فقط یه ستاپ مکانیکی با قوانین مشخص و چک لیست ورود
یه ار 2 با وین ریت 40 به بالا بعدش تمومه

کاملاً قابل درکه، مخصوصاً وقتی کلی چیز یاد گرفتی ولی روی چارت واقعی نتیجه‌ای که می‌خوای نمی‌گیری. به نظرم فعلاً دنبال استراتژی جدید نرو؛ یه مدل ورود مشخص رو انتخاب کن، فقط همونو روی بک‌تست و دمو زیاد بررسی کن و آمار بگیر. بعد از یه تعداد معامله مشخص، خودت دقیق‌تر می‌فهمی کجای کار ایراد داره.

سلام حسابی دارید که توش ترید زیاده داشته باشه ؟ و بشه تحلیل رفتاری روش انجام داد ؟

می‌تونی از TradingView و Paper Trading استفاده کنی؛ هم می‌تونی تعداد زیادی معامله ثبت کنی، بعداً معاملات و رفتار خودت رو بررسی کنی.

سلام علیکم ، کاکو خیلی خوبه که خسته شدی بعضی ها سه چهار سال دور خودشون میچرخن، خوب اسکلپ رو چه نمادی داری کار میکنی وه‌چه سشینی ؟ میتونی یک ویدئو ظبط کنی و اردر بلاک ها تشخیص میدی رو رسم کنی و‌توضحات بگو‌ در‌ ویدو‌ تا نوع نگاهت به چارت متوجه بشم ، کلا پرایس اکشن کافی ایست برای اینکه راهی پیدا کنی ، خواستی همنیجا ویدئو بذار یا خصوصی بده دوست نداشتی عموم باشه ، اینکاور بکن حجم ویدئو هم یکم کم باشه بزرگ نباشه ، تا ان شاءالله مسیری پیدا کنیم برات ؛)

الکی وقت گم کنی مارکت همیشه تو یک فراکتل نمیمونه ، می بایست روان تو دریایی و اینکه آقا جارت کجاست و قرار چیکار کنه و تو قرار چیکار کنی !) داخلش بر میگرده ، هرچی معاملات زیادتری بزنی سایکولژی تو در مرض فرسودگی میبری ، دمو این چیزها اصلا برای کسی که میخواد چیزی یاد بکیری پیشنهاد نمیشه ، دمو فقط برای تست. مارجین و لات خوبه نه پیدا کردن استراتژی جوری که گفتم فراکتل ها تغیر میکنن و ما داخل جارت زنده هستیم

داداش به نظرم الان مشکل اصلیت کمبود آموزش نیست چون خودت هم گفتی خیلی چیزا رو خوندی

احتمالا باید یه مدت آموزش جدید رو کنار بذاری و فقط روی یه ستاپ مشخص بک تست بگیری

مثلا فقط یک مدل ورود روی طلا انتخاب کن و حداقل چند صد نمونه ازش جمع کن بعد ببین واقعا کجاها جواب داده و کجاها شکست خورده

اوردر بلاک یا خط روند به تنهایی قرار نیست بازار رو برگردونه و هیچ چیزی هم قرار نیست همیشه درست عمل کنه

به نظرم به جای اینکه دنبال نقطه ای باشی که بازار حتما برمیگرده دنبال شرایطی باش که احتمال برگشت رو بیشتر میکنه

اینطوری کم کم استراتژی خودت از دل داده و تجربه درمیاد نه از حفظ کردن چندتا الگوی آماده

الان شاید بیشتر از استراتژی جدید به ژورنال و بک تست نیاز داشته باشی

و البته چند نکته مهم دیگه هم اضافه کنم

1- واحد در آمدی دراین بازار دلار آمریکاست ، هیچ وقت نباید گول این ماجرا رو بخوری و فکر کنی چون قراره به دلار در بیاری پس دیگه نونت تو روغنه . این یه فریب ذهنیه که اغلب ما بارها نادیدش میگیریم . سر راه این درآمد دلاری یه سری موانع گذاشته شده و هر روز هم این موانع بیشتر میشه . تحریم ها و کلاهبرداری ها در بیشتر موارد باعث میشن سرمایه ات یا بلوکه بشه یا از دستت بپره . یادت باشه ، اینجا اقیانوس قرمزه

2-بعد از اینکه موفق شدی استراتژی شخصیتو بسازی اولین کاری که میکنی باید این باشه که خودت ترید نکنی . بزرگترین مشکل همه تریدر ها خودشونن . چیزی که بیشتر مردم نمیتونن کنترلش کنن احساساتشونه . ترس و طمع به هیچ استراتژیی رحم نمیکنه . هر چقدر هم با تجربه و کار کشته باشی بازم یه انسانی و احساسات بخشی اصلی ذهن ، فکر و اراده تو رو تشکیل میده . راه حلش اینه که استراتژیتو تبدیل به یک ربات کنی تا اون بجات ترید کنه .

3- وقتی به سود رسیدی به صورت منظم برداشت کن حتی اگه شده 100 دلار . قرار نیست اینقدر بالانس حسابتو بالا ببری که بتونی باهاش خونه و ماشین بخری. اینجا فقط باید کمک خرج زندگیت باشه . حتی اگه شغل دیگه ای هم نداری و میخوای این شغل اولت باشه ، درآمد های هزاران دلاری رو از سرت بیرون کن . به اعداد و ارقام سود های دیگران توجه نکن . فرض کن غیر از تو هیچ کسی توی دنیا وجود نداره و اصلا قرار نیست با کسی مسابقه پول در آوردن داشته باشی . ببخشید که اینطوری میگم " گور بابای همه اونایی که توی اینستا یا هر جای دیگه ای زندگی لاکچریشونو تو چش و چال بقیه فرو میکنن" . فقط و فقط و فقط به فکر خودت و خودت و خودت باش