سلام دوستان
من هدیه هستم و 4 ساله که دوره ی البروکس رو دنبال کردم به همرا 3 جلد کتابش
همونجوری که میدونید تدریس مطالب و عمیق تر میکنه برای کسی که توضیح میده
به همین من تصمیم گرفتم با توجه به مروری که میخوام مجدد روی دوره داشته باشم یه سری مطالب و از این دوره از ابتدا کوتاه و خلاصه اینجا به اشتراک بزارم امیدوارم علاقه داشته باشید
قسمت اول :قدرت کندل
یک Strong Trend Bar است. یعنی کندلی که بدنه آن نسبت به کندلهای اطراف بزرگ است و قیمت نزدیک انتهای کندل بسته میشود. اگر کندل صعودی باشد و نزدیک High بسته شود، خریداران در بیشتر زمان تشکیل کندل کنترل بازار را داشتهاند. اگر کندل نزولی باشد و نزدیک Low بسته شود، همین مفهوم برای فروشندگان وجود دارد.
دلیل اول قدرت : بدنه بزرگ
بدنه بزرگ نشان میدهد قیمت در آن بازه، مسافت قابلتوجهی را در یک جهت طی کرده است.
یک کندل کوچک یا دوجی بیشتر نشاندهنده تردید و دوطرفه بودن بازار است. اما یک Trend Bar بزرگ میگوید یکی از طرفین توانسته بازار را به شکل واضحی جابهجا کند.
البروکس برای تشخیص Breakout قوی به مواردی مثل Big Breakout Bar و Consecutive Big Trend Bars توجه میکند.
دلیل دوم قدرت : سایههای کم
اگر یک کندل صعودی بدنه بزرگی داشته باشد و سایه بالایی بسیار کمی داشته باشد، یعنی فروشندگان نتوانستهاند قیمت را در پایان حرکت به شکل محسوسی پایین بیاورند.
پس کندل فقط «خرید زیاد» را نشان نمیدهد؛ بلکه نشان میدهد فشار فروش برای برگرداندن قیمت هم ضعیف بوده است.
به همین دلیل، در بررسی یک Breakout قوی، وجود کندلهای بزرگ با سایه کم یکی از نشانههای مهم قدرت محسوب میشود.
دلیل سوم قدرت : محل بسته شدن
برای البروکس، Close اهمیت زیادی دارد.
مثلاً فرض کن یک کندل صعودی بسیار بزرگ است، اما در نهایت نزدیک وسط خودش بسته میشود. این کندل با کندلی که همان اندازه بزرگ است ولی نزدیک High بسته میشود، یکسان نیست.
در حالت دوم، خریداران تا پایان کندل قدرت خود را حفظ کردهاند.
پس:
بدنه بزرگ + Close نزدیک High در کندل صعودی
پیام قدرت واضحتری دارد.
همین موضوع در کندل نزولی به صورت معکوس وجود دارد.
دلیل چهارم قدرت : این کندل میتواند Breakout ایجاد کند
در منطق البروکس، تقریباً هر Trend Bar نوعی Breakout از چیزی است؛ از محدوده کندل قبلی، یک Trading Range کوچک، یک خط روند یا یک ساختار دیگر.