ایا تهدید دیروز ایران، روی تریدرها تاثیر خواهد گذاشت؟

به نظرتون در صورت عملی شدن تهدید دیروز ایران به انهدام زیرساخت های اینترنت جهانی منطقه ،چه تاثیری روی کار جامعه ما تریدرها میزاره؟

اگه عملی بشه من دیگه نمیتونم روی دمو ترید بزنم :slight_smile:

الفاتحه میشویم 15 کاراکتر

به نظرم اثرش برای تریدرها می‌تونه خیلی جدی باشه. اگر اختلال واقعاً به زیرساخت‌های بین‌المللی و مسیرهای ارتباطی منطقه سرایت کنه، مشکل فقط «باز نشدن سایت» نیست؛ دسترسی به بروکر، متاتریدر، سرور معاملات، دریافت قیمت و حتی مدیریت پوزیشن‌های باز می‌تونه دچار اختلال بشه.

من پناهنده میشم

نشد خودکشی میکنم

نشد میرم اینترنت قطع کن رو میکشم

داداش اول پناهندگی، بعد خودکشی، بعدم رسیدی به «اینترنت قطع کن رو می‌کشم»؟!
آروم‌تر پهلوان، هنوز مرحله‌ی مذاکره با اینترنت مونده :rofl:

اتفاقی نمیوفته اونها فکرش کردند ایلان ستار لینکو بیشتر میفروشه و انقلابی در صنعت اینترنت به وجود میاد درست مثل خیلی چیز ها که میره کنار و واردادتش تو ایران هم چند برابر میشه گربه را که تو چهار دیواری گیر بندازی بیشتر چنگ میندازه به قول راکی هر دفعه یه قدم یه مشت و کاری که تو این جنگ انجام شد دیدم غرق شدن ناو های آمریکایی و سلاح های مخفی که ازش رونمایی نشد و پیروزی هامون رو دیدیم اگه این جنگ به یک حساب معاملاتی تشبیه کنیم قرار نیست با حجم بالا و یه معامله یه شبه تموم بشه قراره با معاملات متعدد و مدیریت به تارگت نهایی برسه همین چندتا پالایشگاه و سیلو گندم بزنه کار تمومه و مردم به کال مارجین 100 درصد میرسن اگه بزنه با فروش ستار لینک و تراشه های انویدیا آمریکا از چین جلو میزنه همه تو این جنگ سود بردند حتی پاکستان و ما همچنان ایستاده ایم جوانانی که باید برن تو مرز و دفاع کنند رو دارن میکشونن بالا و بقیه هم نمیرن بجنگند . و افغانی ها سربازی نمیرن و گاهی چندتا خانواده تو یه خونه زندگی میکنن و دارند هی زیاد میشن و چند وقت دیگه قدرت میگیرن نمونه هاش رو هر روز میبینیم تجاوز به نوامیس ایرانیا، شکستن دماغ اون مادر بخاطر اینکه گفته بزارید بچه من هم سوار تاب بشه، احساس پررویی و تولید مثل زیاد که حرف امام جمعه شون که تولید مثل کنید که روزی ایران را از درون شکست بدیم و تصرف کنیم همش گواه حرف منه حالا ادمین احمق نیا هی کامنت منو دستکاری کن ،ولی من نگرانش نیستم لعنت به اون تاریخ و فرهنگ غنی ایران که ما باید به گذشتگانمون بنازیم همش یا تو گذشته گیر کردیم یا انقدر دست دست میکنیم فرصت آینده میره کادیلاک آتیش زدند که جوان ایرانی لنگ یه پراید بشه پس به چی گذشته بچسبیم؟ برو مهاجرت کن مثل آدم زندگی کن زن قشنگی بگیر بدون مهریه و این حرف مفت ها و یه اینترنت آزاد و زندگیو بساز

ایران یکی از بهترین مملکتهای دنیاست، همه چی داره، معدن، نفت و گاز، انواع و اقسام محصولات کشاورزی، جاذبه گردشگری، منابع انسانی و… اینا همش پوله.

اما یه چیز نداره. عقل

ایران بدرد نمیخوره خودتو اذیت نکن و از فکرش بیا بیرون این بحث ها حل شدس و نتیجه گیری شده بحث در موردش تمرکزمون رو تریدمون میگیره